Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomdriver

őstag

válasz Snoop-y #26554 üzenetére

(#26554) Snoop-y:
    (#26555) Throme:

Tudom egy kicsit zavaros már a történet, de leírom min agyalok:

Először is ekéggé inkorrekt módon lemaradtam arrról az 5500-ról, mert miután az eladóval megegyeztem és átutaltam a postaköltséget (utánvétes fizetés), mégis eladta másnak. (még jó hogy a pénzt visszautalta.)

- mivel fx idén már nem lesz (ez új infó, de a párommal ebben "egyeztünk meg" :D) így kezdtem más dx-es váz után kutakodni.
    - D5300 18-55 obival most nagyon jó árban van szinte mindenhol. Az obi dicsérve lett itt, mert halk ellenben az AF-S jelzésűekhez, amik belehallatszanak a videóba. (az eredeti elképzelés egy AF-S 18-105 lett volna)
    - 70-300- as obi egy helyen most akciósan van, ezt dícsértétek itt és ez kellene nekem madaras képekhez.
    - most a D5300 vázat nézegetem és azért ezt, mert itt már van kihajtható kijelző ami kellhet a makróhoz - ezt korábban megbeszéltük.
    - azért nem D7200, mert drágább vázon nagyobbat bukhatok szerintem, ha valamikor eladásra kerül.
    - DX-hez szeretnék több obit. Persze nem szükségszerűen dx-eset de ahogy látom ezek jóval olcsóbbak azoknál, amik fx-es vázakhoz is jók. Szükségem lenne még egy 500, vagy 600-as telére vadhoz, de ezzel még várok.
    - most nem szeretnék több százezret obikra költeni, mert az is benne van a pakliban, hogy egyáltalán nem lesz fx... :B
    - ha jövőre vagy utána lesz fx, eladok mindent kisebb-nagyobb bukóval persze, de legalább addíg is fotóztam! :)

Szóval itt tartok jelenleg, nem tudom van e jó döntés, mindenestre már nagyon viszket az újjam hogy az expo. gomboz nyomogassam.

bocs a hosszú offért.

Új hozzászólás Aktív témák