Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbek
csendes tag
válasz
Snoop-y
üzenetére
Igen, elnézést lemaradt a keret. max 130.000 Ft környéke. Gondoltam rá még, hogy vennék egy Nikkor AF-S 35 mm 1.8g vagy 50 mm 1.8 g-t kezdésnek (ez megint vakarózós melyik lenne jobb
) és majd mellé még valamit talán. Nyilván ennyi feltételnek megfelelni nem egyszerü/olcsó dolog. Nem ragaszkodom minden áron az 1 objektives megoldáshoz csak mivel hobbi fotós vagyok gondoltam igy kifizetődőbb lenne kezdésnek a dolog, mintha vennék 2-3 fajtát, addig meg még alakulnának az igények.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- World of Tanks - MMO
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) és majd mellé még valamit talán. Nyilván ennyi feltételnek megfelelni nem egyszerü/olcsó dolog. Nem ragaszkodom minden áron az 1 objektives megoldáshoz csak mivel hobbi fotós vagyok gondoltam igy kifizetődőbb lenne kezdésnek a dolog, mintha vennék 2-3 fajtát, addig meg még alakulnának az igények.