Hirdetés
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaForce
csendes tag
Sziasztok. A napokban szereztem be magamnak egy Sony Alpha 6000 típusú gépet az alap 16-50mm obival. Szeretném leszögezni így az elején, hogy teljesen amatőr vagyok a fotózás terén és azért ezt a gépet választottam, mert szinte mindene adott ahhoz, hogy a későbbiekben, azért komolyabb képeket is tudjak készíteni vele. Amire nekem elsősorban kellene objektív az 2, vagy max 3 téma. Természetesen szeretném vele fotózni a kisfiamat, amire azt hiszem, hogy tökéletesen megfelel talán a fent említett objektív. A második téma ami érdekel, a késő délutáni naplementés időszak, amikor a távoli hegyekre lecsapó villámokat tudnám fotózni állványról. Ehhez keresnék egy objektívet, illetve kellene egy ajánlat "utazó objektívre", amit magammal tudnék vinni kirándulásokra. 18-105, 18-200 mm obikat néztem erre a célra, de nem tudok dönteni mivel sajnos nem értek hozzá eléggé.
Emellett nem vagyok tisztában vele, hogy mennyire ajánlott, vagy nem ajánlott használt objektívet venni, illetve mire érdemes odafigyelni, ha mégis egy használt mellett döntenék? Az objektívre szánt keretem darabonként max 500 euró ~ 150.000 Ft lenne, de jobban örülnék jelenleg olcsóbb ajánlatokra, amíg egyáltalán elsajátítom a fotózás alapjait és eldöntöm, hogy konkrétan milyen téma is ami leginkább érdekel. Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 3300 / 13700 / 16000 expo )
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Kiváló DJI Osmo Action 4 akciókamera + tartozékok! 4K UHD HDR
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest