-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
estikornel
tag
Sziasztok!
Adott egy Canon 50mm 1.8 II, aminek nem zár a blendéje. Hol tudom javíttatni papírok nélkül, illetve mennyiért? Szerintem beszorult a blende vagy kiakadt, mivel hallani ahogy a motor próbálja azt meghajtani csak nem sikerül neki. F1.8 feletti képeknél 01-es hibát kapok és csak a gép újraindítása után tudom használni megint, viszont a képet elkészíti és el is menti csak világosabb jóval a kép, hiszen hosszabb záridőt állít be magának a szűkebb blende miatt.
Javasolt esetleg szétszedni itthon? Inkább bíznám olyanra aki már többször csinált ilyet.
[itt] van egy videó újraforrasztásról, viszont ebben nem látszik hogy a blende működik-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged