- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Garmin topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Más néven érkezik a Xiaomi kameratelefonja
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
aleister
üzenetére
Köszönöm. Azt írja, én készítettem vele az első fotót is, és számomra ez abszolút hihető is, hisz leragasztott doboz, LCD védő fólia, stb,..
Amúgy nincs a gépnek baja, leszámítva a 6 porszemet, amiket - gondolom - hiánytalanul el fognak távolítani a szervizben. Emiatt nem kell új gép, jó lesz ez nekem. Igaz, most pár napot várnom kell rá, de nekem ez még belefér, ettől nem érzem magam baleknak. Viszont az tény, hogy furcsállom, hogy rögtön poros volt. Az első képek egyikeként készítettem egy 3s záridőset, lehet, hogy akkor került volna rá a por? Vagy még a gyárban? Sosem fog kiderülni...
Amúgy, bónuszként kaptam a gép mellé a dobozában egy hatalmas ezüst pikkelyes ősrovart is, olyat, ami lakásokban is szokott lenne, főleg nedves helyen. Próbálta kirázni az eladó, de nem sikerült neki, így hazahoztam. Azóta elhalálozott szegény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dacia topic
- Battlefield 6
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos autók - motorok
- Mikrotik routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest