Hirdetés
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
ittakary #11652 üzenetére
A VGA hőmérséklete-hangereje a körülötte lévő háztól és az azon-abban lévő ventilátoroktól is függ.
Egy open bench állomásnál amit jellemzően ilyen teszteknél használnak semmi légmozgás nincs. Szemben egy számítógépházzal ami jó esetben jól szellőzik és megfelelő típusú és számú ventilátorok hőmérséklet függvényében változó ventilátorfordulat mellett mozgatják a levegőt.
Adott alaplap gyártók BIOS-ában a ventilátorvezérlést nem csak a CPU, VRM, alaplap és opcionálisan adott más szenzorok által mért hőmérséklet (pl épített vízhűtésnél használt hőmérsékletszenzor) alapján lehet vezérelni, hanem a VGA-GPU hőmérsékletét is figyelembe tudják venni. Ezt neked kell kiderítened hogy mit tud az alaplapod.
Esetemben az Asus Maximus Hero X BIOS-ból nem tudja figyelembe venni a GPU hőmérsékletét, de az Asus saját hulladék tuning-finomhangoló-ventilátorvezérlő stb szoftvere Windows alól már igen. De ezt nem ajánlott használni, mert belerondít a BIOS beállításokba és összekuszálja a dolgokat...
Eredetileg én is 3060 Ti-t vettem volna 300-320 körül, de használtan lecsaptam egy 3070 Ti-re 340-ért (újszerű, bolti és papíros garanciás).
Én megvenném azt a 3060 Ti-t és ha a házad-ventilátorok megfelelőek akkor egy alulfeszeléssel és egyedi ventilátorgörbével szerintem együtt lehet vele élni. Főleg ilyen ínséges időkben...
Ha nem válik be akkor élj a 14 napos elállással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Parkside szerszám kibeszélő
- Foxpost
- Sorozatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon RX 7900XTX 24GB 3év Garancia
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest