Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
Kicsit irreálisnak érzem, hogy a februárban vett Strix 3060Ti-t 160-ba számolnák be...
Pláne, hogy erre van garancia több mint mondjuk amibe beszámolták volna.
Igaz, hogy német, de van. Amibe beszámolták volna 1 hónap gari volt.
Inkább akkor marad aztán ha úgy esik majd veszek újonnan valamit. -
-
fudi2002
nagyúr
Én lehet kicsit szemellenzős vagyok, de használt hardvert csak nagyon végső esetben. Csak hasracsapva árakkal, ha van 200am egy használt videokártyára, akkor van 250-em is, hogy én bontsam ki és 0km-esen elkezdjem használni. Nem csak bánya miatt, amúgy sem vennék. Eleve jön az hogy garanciás. És írtok szerződést? Adásvételit? Merthogy ha a bolt problémázik mit csinálsz? Mást kérdezek, ha nem javítható és visszaadják pl a pénzt, nem fognak kötekedni hogy olyan valakinek adják vissza aki nincs a számlán név szerint? Ha kártyás fizetés nem egyszer van, hogy számlára utalják. Hogy magyarázod meg szerződés nélkül, hogy te vagy akinek jár nem pedig aki vette. Vagy visszakéregeted az első tulajtól ha még felveszi a telefont? Szóval azért van benne rizikófaktor rendesen, nem csak a bányasérülés miatt. Elnézést, lehet ezek csak az én tévképzeteim.
-
Biga123
addikt
"amit karbantartottak es huvos helyen uzemeltettek meg jobb allapotban is lehet "
Túl sok a bizonytalansági faktor szvsz, de igen ha valaki "szakszerűen bányászott" az nem annyira para , de ugye erre sincs garancia. A nagyobb gond inkább az lehet, h a rigekben sok a külföldi kártya , ergo ritka a "normális" garis példány. -
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Masreszt egy rigben tartott miner kartya amit karbantartottak es huvos helyen uzemeltettek meg jobb allapotban is lehet mint egy zart hazba hasznalt gamer vga. Nem mondom, hogy ez az altalanos, de itt mindenki ugy fosik a banyaszkartyaktol, hogy hihetetlen. Kozben meg halvany lila goze nincs az egeszrol.
-
MaddeNNNN
addikt
A bányászat a memóriát terheli, maga a gpu chip nem nagyon melegszik fel. A hasonlatod pedig nagyon rossz, egy pálya kör egyáltalán nem olyan mint a bányászat. Az egyetlen reális veszély bányászott kártya esetén a ventilátor, azt meg elég könnyű még a hozzá nem értőknek is észrevenni. Illetve ezért kell garanciásat venni, ha véletlenül meghal az egyik ventilátor akkor lehet cseréltetni.

modflowAkkor marad a félelem és rettegés, meg a dupla áras bolti kártyák. Mert amit HA-ra kiraknak jó áron percek alatt elviszik.
-
Elmör
őstag
válasz
modflow
üzenetére
Helló!
Nekem is 3070ti-m van, Corsair RM650x a tápom, tehát 650w-os, megy vele gond nélkül 1 éve, eddig maximum 220-230w fogyasztást láttam játékok alatt.
Bányász kártyát én nem vennék, az kb olyan, mint a versenyautó amit ténylegesen egyfolytában egy pályán nyomnak max gázon körbe körbe. Persze tudom itt nem a forgó alkatrészek vannak veszélynek kitéve, meg nem kell akkora hőmérséklet ingadozással számolni, de mégis itt mindig inkább a sokat forróbb és egyfolytában használt kártyát veszed meg, bár mindenki maga dönti el, én inkább veszek picit porsabb, de nem bányász kártyát, ami lehet ment összesen 400-500 órát 1 év alatt, míg a bányász majdnem 9000 órát.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
modflow
üzenetére
Attól függ mennyire vigyáztak rá. Ha egy fix hőmérsékletű szobában ment, rendszeresen portalanítva akkor nagy baj nem lehet. Esetleg a ventiket kellene megnézni nem-e kezdenek el kerregni. Garanciát meg érdemes alaposan átnézni, ne valami nevenincs bolthoz szóljon ami jövőre már tönkremegy és ne valami humbuk cég nevére legyen írva.
-
szukjozsef
csendes tag
Nem vagyok jártas a külömböző márkák között a két márka közül melyik a jobb Gainward vagy Zotac?
-
Biga123
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Nincs baja , csak haver venne karit "Gyártói garival" hirdetve.
De ezek szerint akkor ez a van de 0 kategória.
Ergo ha nincs bolti gari akkor nincs gari?
Arról nem is beszélve , hogy a magyar asus oldal nem is tudja ellenőrizni a gari időt .
"A megadot készülék típust nem lehet itt kiválasztani." hibára hivatkozva
-
Biga123
addikt
Srácok valaki világosítson már fel, hogyan lehet igénybe venni ASUS gyártói garanciát magyarországon VGA ra ?
Direkt beregeltem a karit az Anus oldalán, de ott ha támogatás - szolgáltatás menüpontban a vga ra bökök, akkor bedobja az ÜF telefonszámát, aki meg azt mondja , hogy forduljak bizalommal a bolthoz ahol vettem
, akkor most nem létezik MO n asus gyártói gari vga ra ? -
válasz
modflow
üzenetére
A táp tuti elég neki, 300W-nál nem nagyon eszik többet a 3070ti, én 305W-ot láttam eddig, az volt a max...alapon megy a kártya, semmi piszka nem volt vele, így vettem ki a dobozból.
Szerk.: ha megbízható a bolt/eladó, akkor nem gázos annyira....ja, meg persze, hogy mennyiért, féláron fasza.

-
modflow
veterán
Szerintetek mennyire ajánlott olyan RTX3070ti-ot venni, amit 7-8 hónapon át bányászatra használtak?
Garancia az még elvileg lenne rá vagy 2 év.
Ill. egy ilyen VGA elmenne Be quiet! Pure Power 11 700W 80+ Gold -al?
Csak mert a honlap szerint min. 750 W-os táp kell, nekem meg csak 700-as. -
Atla
senior tag
Nem az én gépem, csak én telepítettem újra.
Ryzen 2700 3,9Ghz re húzva, DDR4 3200 16GB, és az alany egy 3060Ti. COD Vanguard 1080p.
Létezik ,hogy a CPU annyit benne hagyjon, hogy a VGA nem megy csak 80% körül? Nincs meg 144FPS, pedig a monitor miatt jó lenne. -
Atla
senior tag
válasz
Colos1
üzenetére
Seasonic focusplus gold 650W-van nekem is.MSI 3070Ti SupremeX-et hajtok vele. Többi az adatlapon. Előtte volt egy 3060Ti,és néha lekapcsolt a táp,majd a hátulján azt a kapcsolót ami állandó ventillátor működést erőlteti,azt bekapcsoltam,és azóta nem volt gondom.
Ettől függetlenül látva a 4xxx-es szériát,és az újafajta 12tűs GPU csatlakozót,érdemes lehet
cserélni,ha mindenképp szeretnél.Esetleg megvárni amig kijönnek azok a tápok,amik már dobozukban tartalmazzák az uj kábelt,és csatlakozást. Viszont ott már alap egy 850W-os szvsz. -
Alpi.
addikt
válasz
Colos1
üzenetére
Jaja, az egyből megkeveri a dolgokat !
Lehet, hogy pont ugyan úgy megoldható, de van, hogy egy "vagy ez, vagy az" helyzet áll elő.
Jaja, "fölösleges" keresztmetszetből még nem volt gond. Amikor anno benchelgettem több vgas konigokat ecce' - ecce', akkor imádtam azokat a kábeleket, ahol egymás után / mellett 2 leágazás is volt, de a napi használósba külön kábelt húzok. Valszeg pont ugyan úgy nem lenne semmi gond, de ezt mindig csak utólag lehet megtudni.
-
MésziGab
tag
Sziasztok
Az alábbi konfig mellé milyen VGA-t ajánlatok amit a cpu még ki tud szolgálni

ASUS Prime B560-PLUS
i5-10400F
G.SKILL 32GB DDR4 3200
FSP 800W Hydro Pro 800 OEM
Szimulátorozásra szeretném használni FULL HD-ben!
DCS WORLD
Microsoft Flight Simulator 2020 -
Alpi.
addikt
válasz
Biga123
üzenetére
+Colos1 !
Persze ! bőven beleférni az ajánlottnál kisebb tápokkal is a keretbe. Ha megfelelő a kiosztása persze, mert bár ritkán, de látni elég agyament típusokat is.
Ha a tápon egy, közös 12V-os ág van és rendelkezik a megfelelő csatival, akkor az majdnem biztosan alkalmas. Ha kell egy 6+8 pin pl. és ott fityeg rajta (csak akkor tuti fix, ha 2 külön kábelen), akkor 99%, hogy jó vagy. Ezek szabványok és jó ideje nagyon szépen tartják magukat a matekhoz a gyártók. (régen azért voltak megengedőbb összeadások mentén tervezett típusok. Pl. a Gtx 480-as 6+8 pines betápja.
) Persze arra, hogy a másik nem hülye, építeni nagyon veszélyes és nem is ajánlott !

Én méregettem pár rendszeremnek a konnektorból felvett fogyasztását és ezek az ajánlott táp méretek tényleg egy rettentően elcseszett legeslegrosszabb esetre húzhatóak max. rá.
pl. 8 magos Ryzen + Gtx 980 Ti (200W board limitre módosított bios-al), cpu + vga vízzel, tehát szivattyú, nyomattyú, stb., RGB-s kutyafülék, ecetera, játékok alatt nem igen érte el a 400W-ot. Jellemzően 350 környékén kért. Nyílván itt számolni kell pillanatnyi, magasabb csúcsokkal, de úgy is bőven jó vagy a 650W-al. -
4264adam
nagyúr
válasz
szukjozsef
üzenetére
Minimum FPS-en sokat dobna az 5600X-re váltás is
-
Találtgyerek
veterán
válasz
szukjozsef
üzenetére
A legtöbb játéknál elég lesz a 2700X. Ami processzor igényesebb játék ott lesz egy kicsi bottleneck.
-
szukjozsef
csendes tag
2060--ról tervezek váltani 3070-re.A procim maradna a ryzen 7 2700x.Sok fps maradna a kártyában vagy kihajtja eléggé a proci a kártyát?A felbontás 2560x1080 lenne
-
omfgk
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nincs ilyen.
Kötelező 3 év. 250k felett.
Ha nem cégre vetted.Emagnál még az újracsomagolt holmikra is szó nélkül kijavítják ha rosszul lett feltüntetve.
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Compker (=Konzolvilág)
-
Találtgyerek
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szia!
Melyik bolt? Ipon? -
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Ugye olyan nem létezik, hogy én veszek egy videokártyát majd 300 ezerért, a számlán van egy ilyen sor, hogy Akciós 1 év garancia, és akkor nem jár rá a 3 év, ami törvényileg az ára miatt kötelező?
Bontatlan zsír új termék volt.
Szóban akkor rákérdeztem, és azt mondták, hogy ami akciós automatikusan odaírja a rendszer, de a törvényi érvényes. -
Colos1
őstag
válasz
Joachim21
üzenetére
Ez egy jó összehasonlítás, a 3070-hez is van, az alapján választottam a Jetstreamet.
Jónak néz ki ez az Asus, látom ki lehet tolni a power limitet 290-ről 350W-ra, és ahogy elnézem a VRM is rendben van. Azt mondjuk még jó lenne tudni, hogy az alapon hány fázis van és ezen mennyi.Az OC és a NON OC között mi a különbség? Power limitek és a VRM is egyforma rajta.
-
Joachim21
őstag
válasz
Colos1
üzenetére
Erről elég sok jó teszt van fent Youtube-on. Ha akarod húzni, érdemes megnézni, hogy melyiket milyen power limittel adják el, nyilván a hűtőt is ehhez igazítják...
-
-
Colos1
őstag
Az alábbiak közül melyik lehet jobb vétel:
Gigabyte GeForce RTX 3070 Eagle OC 2.1 (LHR) - kb 300k
Asus GeForce RTX 3070 Dual OC Edition (LHR) - kb 300k
Asus Dual GeForce RTX 3070 (LHR) - kb 310k
EVGA GeForce RTX 3070 Ti XC3 Ultra Gaming - kb 310k
Gigabyte GeForce RTX 3070 Gaming OC 8G - kb 320k
Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti Gaming OC - kb 330k
Asus GeForce RTX 3070 Ti TUF Gaming OC Edition - kb 330kA TI-hez elvileg 750W -os tápot írnak, nekem 650W -os van, de ez a 12V -os ágon tudja ezt. (SeaSonic Focus+ 650W)
-
-
Colos1
őstag
Amelyik kártyánál van LHR meg non LHR, azok között van valami lényeges különbség a Hash Raten kívül? Gondolok olyanra, hogy az LHR -esek újabb gyártásúak, emiatt esetleg jobb, stbstbs. Vagy tökmindegy?
-
torokjanos86
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget
-
Találtgyerek
veterán
válasz
torokjanos86
üzenetére
Először nézd meg, hogy gyári állapotban milyen frekvenciát tud a kártyád! Utána kezd el 1V-tól lefelé tesztelni, hogy melyik a legkisebb feszültség, ami stabilan tudja a gyári órajelet!
Szerintem egy 950mV- 1950 MHz-et biztos tud. -
torokjanos86
csendes tag
és honnan tudom mennyire kell állítani a 3060ti -t
? -
Alpi.
addikt
válasz
torokjanos86
üzenetére
Sync nélkül is előfordul. Ha olyan a terhelés típusa, simán eléri a limitet anélkül, hogy a gpu 100%-on lenne.
-
torokjanos86
csendes tag
köszönöm megnézem
-
Találtgyerek
veterán
válasz
torokjanos86
üzenetére
Kisebb feszültségekhez beállítod a gyári frekvenciát.
Így kevesebb fogyaszt, hűvösebb és teljesítményt sem vesztesz.
Alulfeszeléshez [segítség.] -
torokjanos86
csendes tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
112 ön van
alulfesz mit jelent? -
torokjanos86
csendes tag
260 wattra megy fel max
-
Találtgyerek
veterán
válasz
torokjanos86
üzenetére
Powerlimit csúszkát maximumra húztad?
Kis alulfeszeléssel is próbálkozhatsz és akkor nem lesz limit. -
torokjanos86
csendes tag
nincs bekapcsolja semmi sync direkt hogy mennyit tudok kihozni belőle... 90 fps ... 120as a monitor
-
Alpi.
addikt
válasz
torokjanos86
üzenetére
Használsz valami "syncet" ? El tudja érni a PL-et úgy is, hogy a gpu terhelés jóval 100% alatt marad. A power limit amit ír, az erre vonatkozik. Mármint, hogy a kártya elérte a 200 / 220w -os "board" limitet. 550-es táp simán elég. A rendszered nem hinném, hogy 350 fölé menne jelentős mértékben.
-
torokjanos86
csendes tag
3060ti hoz elég egy corsair cs550 táp afterburner allandoan powerlimitet irja 80 % kihajtas a max cpu 10400 50% csak
Erdemes egy nagyobb tapot beletenni? -
törölt tag
Oda küldik ahova akarják, az már nem rám tartozik. Onnantól kezdve, hogy én elálltam a vásárlástól, ők kötelesek visszafizetni 14 napon belül a termék teljes vételárát (amennyiben eredeti állapotban kapták vissza a terméket, tehát nem keletkezett benne általam értékcsökkenés).
-
törölt tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Én elálláskor szoktam. A 14 napos elállási jog akkor is megillet, ha hibás a termék. Kaptam én is már többször hibásat, de akár sérültet is. Eddig szó nélkül visszavették mindenhol. (Sérült termék esetén persze mindig volt csomagbontási videóm is a biztonság kedvéért, ahol látszott, hogy már kicsomagoláskor is sérült volt a cucc, pl. alaplap CPU foglalatában elhajlott láb, stb.)
-
-
Colos1
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Teszteltem még, szerettem volna látni, hogy nem csak a driver akadt össze valamivel.
De a ma reggeli teszt megmutatta, hogy nem. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Colos1
üzenetére
Már réges régen elálltam volna, de ha így akarsz járni...volt videóm, több gépből is tesztelve. A kártya elbukott Heaven bench alatt is, de a nagyker 2 perc után test ok-val visszaküldte. Az volt a mákom, hogy a First-ös górét ismertem, de kb az összes nagyker/beszállító visszadobta a kártyát, mert ők saját tesztprogival teszteltek és nem érdekelte őket a videóm, nem tesztelték hosszabb időn keresztül. 6 hónapig levelezett, hogy a gyártóig eljusson a kártya, ahol viszont élből ebukott a vga
Persze lehet, hogy te megúszod, de én kb doboz nélkül is megpróbálnám az elállást. -
-
Colos1
őstag
Ez elég a garanciához? Azt lehet még nem modntam, mivel megsérült a doboza, elvileg nem lehet elállni.
UI.: egy is érdekesség, a fenti teszttel kapcsolatban olvastam a VRAM ECC-s, ezért akár instabil, akár hibás, a hiba rohadt nehezen adja ki magát. Úgyhogy a tesztről a feklesztő azt írta, hogy ha hibát jelez, az jó nagy eséllyel fizikai RAM hiba.
-
Colos1
őstag
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Colos1
üzenetére
Minimum amíg az egész kártya, soc és ram is felmelegszik üzemi hőmérsékletre. Ez kártyánként eltérő, ha már nem melegszik tovább csak +-1 fokot változik a hőmérséklete akkor elérted. Hogy mennyit kell passz, ha valami nagyon rossz az rögtön kijön, de egy fél órát legalább hagy menni.
Mondjuk valamelyik nap nézegettem, de ez nem nagyon stresszeli a vram-ot. Neten biztos van vmi program ami kifejezetten vram-ot tesztel. -
Colos1
őstag
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
A Furmarkot hány percig kell futtatni? Azt olvastam, hogy lehet közben artif@szolás, fagyás, BSOD, táplekapcsolás, viszont gondolom kell egy minimális idő, amit ha elfut, akkor jó.
Gyanítom a monitor felbontásán fullscreenben, 8XAA -val. Más beállítást kell? Láttam benne olyat, hogy "Xtreme burn-in", de ez rosszul hangzik...Tegnap játszottam pár órát, a grafikát úgy állítottam be, hogy folyton 100%-on menjen, de nem jött elő a hiba.
-
Biga123
addikt
válasz
Colos1
üzenetére
Garanciánál nem azt vizsgálják h nálad jól működik e , hanem azt h az ezköz hibás e ,amit visszaküldtél, logikusan erről teszteléssel tudnak megbizonyosodni.
Mert pl küldhetsz te egy képet a hibáról , csak mondjuk pl az nem látszika képen, h a szobában 80 fok van, vagy bármi egyéb.
A 14 napos elállás a "nálam nem megy esetekre" is kiválló.
Én biztosan visszaküldeném a helyedben, ilyen memória szemetelős hibát ne csináljon már egy új kártya, ahogy más is írta ha a hiba később is jelentkezik, szívhatsz a gariztatással. -
Colos1
őstag
Ezt olvastam, a lehetőségekhez mérten a leghamarabb, de azért van egy határ. Elvileg ez a 14 nap.
A kereskedő részéről meg tudom, hogy nyűg, de egy valamit nem értek. Ha egyszer a gépemben hibázik, amit esetleg fotókkal tudok bizonyítani, akkor mi a francért tesztelés után dönti el, hogy tényleg garanciális-e?
ad1: Nem fog tudni ugyanolyan hardver- és szoftverkörnyezetet létrehozni, és ha az enyémben nem megy rendesen, akkor tökmindegy, hogy pl. az én gépem környezetével inkompatibilis, vagy az eszköz hibás, az eszköz nem működik rendeltetésszerűen és kész. Ezen nincs mit ecsetelni.
ad2: Ha megveszek egy cuccot, akkor nem fogok azzal szórakozni, hogy visszaküldözgetem, hogy rossz. Persze, user error is lehet, de ha igazolom fotókkal az artifactingot, meg a WIn hibajelzéseit, akkor alighanem nem én néztem be valamit.
Ez esetben más lehetőség nem nagyon van, és mivel nem volt egyszerű hozzájutni, ráadásul a többi 3070-hez képest egész jó áron volt, azért az elállás előtt megbizonyosodnék róla, hogy tényleg hardverhiba-e. Meg a fent ecsetelt 2-es pont miatt is tesztelném

-
-
Speed®
titán
válasz
Colos1
üzenetére
A kézhezvételétől számított 14. napig kell jelezned, ezt követően a jelzéstől számított 14. napig visszajuttatnod(!), szóval szigorúan véve költségmentesen közel 1 hónapig lehet nálad a termék..és azok miatt, akik ezzel visszaélnek (EB/VB idejére kihozott TVk, stb.) teljesen megértem a kereskedőket, hogy púp a hátukon ez a törvény 😏 Ettől függetlenül, ha élsz és nem visszaélsz vele, nyilván egy jó dolog.
-
válasz
Colos1
üzenetére
Nono, ahogy ollie is írja szigorúan a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül kell jelezned, hogy elállnál a vásárlástól majd ezt követően a lehető leghamarabb eljuttatni a cég által előírt módon a terméket. Én most már ezért vásárolok mindent szinte kizárólag az emag/edigi és alzában.
-
Colos1
őstag
Köszi! És gondolom ez a számla kiállításától kezdődik. Azt 20.-án állították ki, tehát legkésőbb október 4.-ig kell jeleznem.
#13507Speed® Azért agyaltam másik kártyán, mert ettől nem vagyok elájulva DCS alatt, és ha visszaveszik, akkor a 3070Ti most a 3070-esek árában van, de mégis erősebb picivel. A Radeon sajnos nem opció, a DCS -nek kell az nVidia. Ezt nem tudom miért, ugyanolyan kategóriájú nVidián sokkal jobban fut.
-
ScomComputer
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Én szombaton raktam össze egy gépet (600W platinium+6900XT Devil ulti),megy szépen eddig..."aszongya tulaj ő nem vesz új tápot majd ha füstöl..mondom oké-zsoké.."

#13505Colos1: nem kell ettől becarni,sokan túúlspillázzák a dógokat...ha nem bírja úgy is lekapcsol a táp,ha vga-n van a tápcsatik felett hiba led akkor az világítani fog ha kevés a delej...én több száz tápot kipróbáltam anno szervízben....ha csak nem valami olcsó V-né és Tsa tápod van akkor tuti leold, még az olcsóbb Chieftec is...
Szóval próbálni kell és majd kiderül.. -
Speed®
titán
válasz
Colos1
üzenetére
Kollégám vasa finomhangolva (5900X mellett 3080 SuprimX) peak (CB23+SP4K) 560W konnektorból, 850W SS táp eteti, az előtt egy 700as Tt volt, annak leoldott a védelme
Mondjuk a Suprim out of box állapotához képest -100W az UV, kegyetlenül túl van feszelve alapból..Egyébként 3070 után a TI pénzkidobás, minimálisan gyorsabb jelentősebb fogyasztásal, 3080 is csak akkor, ha indokolt (4K vagy WQHDsokHz), mert utóbbi ~1/3 tempóelőnye árban sajnos jóval többe van, nem beszélve a 1.5Xes fogyasztás tápoldali költségvonzatáról. Esetleg, ha a RTtől nem ájulsz el, 6800XT/6900XT, előbbi 50kval olcsóbban ~hozza a 3080at, utóbbi meg ~azonos áron erősebb.
-
Colos1
őstag
Basszus 450W
, akkor esélytelen a 3080.És a 3070Ti? Az kb egy árban is van a 3070-el.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- SörcsaPH!
- Villanyszerelés
- Hyundai, Kia topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hozzáteszem úgy sem lennék mínuszos. Csak most nem kívánok ilyen célra költeni. Annyira nem indokolt.

, akkor esélytelen a 3080.