- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz szasanyi #2098 üzenetére
( :
egyébként sajnálatos, és megértem hogy "levernéd" valakin
de sztem szerencsétlen supportosok örülnek ha foschni' ki tudnak menni ha úgy adódik, de nem csak alzánál - mondjuk legtöbb bolt megoldja, telefont se veszik fel :d -
nem tudom mit akartál venni, most azt kell venni ami "jut", mert ahogy kinéz jobb ez mostanában nem lesz_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Zoltn
senior tag
Heyy!
Csatlakozom egy FE karival. Csodálatos egy darab.
"Music is your only friend. Until the end!"
-
Chaser
legenda
válasz szasanyi #2095 üzenetére
ezt sztem beszéld meg amd-vel és nv-vel, ők opatnak' mindenkit, nem a forgalmazók
csak miattuk ők a kotsogok', ez a fenomenális az egészben, nem az aki az arcodba hazudott az áraival és a "készleteivel"_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz szasanyi #2093 üzenetére
de, jogilag csinálhatnak ilyet
visszaigazolták hogy fogadták a rendelésed, és jelezték, hogy a termék az még sehol nincs
rendelést nyilván annyit vesznek fel, amit a gyártó mond nekik
most érted, ha azt mondják 100db, aztán 20 esik be, azzal mit tudnak csinálni?
ha közben emel a gyártó, mert ez igen esélyes, azzal mit tudnak csinálni?
tegnap asus dual volt 24x ezerért náluk, meg lehet nézni a többi "boltot" mennyi
ha "felárazni" akarnának, akkor minden rtx-en ott lenne a felár
de megnézheted 5xxx cpu-kat is, az országban talán náluk volt csak, és msrp áron
ott is több rendelést lemondtak, ha nem szállít az amd annyit amit mond akkor nem szállít
nekem is mondtak le kártyát, nem is számítottam rá hogy 100% meglesz, 6800xt 26x ezerért, msrp áron a zafírtól, de ha a zafír nem szállít nem fogja tudni megszülni az alza
ilyet meg, hogy bőven két hét után visszaveszik a motyót szó nélkül, nem is számítottam rá, de mindom egy próbát megér, vásárolok már náluk egy ideje, mindig a korrektségen felül produkáltak, hát most is
simán mondhatták volna hogy dögöjjek' meg, már nincsenek jogaim - amik valóban nincsenek elállásra -, de csak annyit kérdeztek hogy adhatják vissza a pénzemet
ez nem akva', pcx, ipon és társai suttyó banda
az üfsz nagy kapacitását most csak az rtx-ek, konzolok, és amd cpu-vga-k elveszik, én nemrég is hívtam őket, simán beszéltem emberrel két perc után_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
szasanyi
félisten
Ez is egy magyarázat, de nem különösebben érdekel mert visszaigazolták a megrendelést ami majd' 1 hétig aktív volt:
"A terméket biztosítjuk. Amint további információ áll rendelkezésünkre, küldünk egy e-mailt."
Aztán egyik napról a másikra kérdés vagy tájékoztatás nélkül törölték. Ezmiez? Mindenképpen elmarasztalhatók, mert ilyen nem csinálhatnak teljesen egyoldalúan (főleg mert arra hivatkoztak, hogy sokáig nem lesz elérhető viszont azt meg sem kérdezték , hogy mondjuk akarok-e várni rá), másrész amikor meilben rákérdeztem a dologra egyszerűen nem válaszoltak, harmadrész mi a f**ért vesznek fel többszörös megrendelést mint amit teljesíteni tudnak, és végül a topik szerint azóta már adtak el 40k-van drágábban.
Kinyílt a csipájuk és úgy gondolták nem már adják annyiért ha drágábban viszik... Szóval sehogy sem kerek, és főleg nem korrekt ez így. -
Chaser
legenda
válasz szasanyi #2090 üzenetére
nem ők a hunyók, hanem a gyártó, nyilván már drágábban kapják
épp elég ember vett innen jó áron kártyát, nem teszik rá a durva felárat, max kockázati árfolyam van benne
annyira bunkók, hogy nemrég visszavettek olyan motyókat elállással, amiknél már rég lejárt a két hét, és másnap már ők kerestek meg hogy hadd fizethessék vissza a pénzem
rengeteget 'ophatnak a kötsög' nv és amd miatt, meg a konzolok miatt is, ami szintén amd égisze alatt megy, szóval pont őket nem kell köpködni, csak forgalmazók_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
sirszevenap
addikt
válasz ScomComputer #2089 üzenetére
Én ide be nem teszem a virtuális lábam!
szasanyi: Sajnálom ez szarabb launch lett mint nv-nél sajnos.
Bankkártyával? Hát persze!
-
szasanyi
félisten
válasz sirszevenap #2088 üzenetére
Ló**szt... az Alza törölte a megrendelést, hiába ágáltam mailben és telón is. Pedig úgy tűnik azóta volt 1-1 már, csak nem ~270k hanem ~310k áron. Parasztok...
-
ScomComputer
veterán
válasz sirszevenap #2088 üzenetére
Ezt..miért nem itt kérdezed meg tőle...adjak egy banánt...
-
sirszevenap
addikt
szasanyi: Jelen vagy? Lett 6800XT?
-
s.bala31
őstag
válasz GIORGIONE76 #2086 üzenetére
Nem lett ez rossz. Kezdek vele megbarátkozni, bár jó lenne újrapasztázni, kár hogy ezt is matricázták. Nekem annyi vele a gondom hogy 24-25 fokos szobában zárt házban 76 körüli hőfokra melegszik. A GTX 1080-am simán 70 alatt maradt hasonló körülmények között, persze az nem is kért ennyi wattot
-
GIORGIONE76
őstag
Nyilván én sem átlag használatra értettem, 1.2Val 2120 Mhz peak-el tudott SPben 5570et, na akkor volt
De utána bevizeztem és 1100al UVztam akkor meg kb 85/56C volt a junction/avg teszt alatt, ja és az XT bele tudott nyalni simán a 250-270Wba
Ezért volt kellemes meglepetés után a 2080S, az nem írt junctiont, de tudtam viszonyítani, sokkal kellemesebb volt a temp, a backplate sem akart leolvadni róla, a 3070 sztem meg rádob egy lapáttal, még annyit sem pörög és hűvösebb is, aki pl azt mondja ez a gen nem előrelépés az vak, igaz 2 év után, de kaptunk fele annyiért egy kevésbé éhes, hűvösebb 2080ti-thttps://opensea.io/GIORGIONE76 https://foundation.app/@GIORGIONE76
-
Mumee
őstag
válasz GIORGIONE76 #2083 üzenetére
Nekem sikerült lekapcsoltatnom is párszor OC közben.
-
sirszevenap
addikt
válasz GIORGIONE76 #2083 üzenetére
Haverom 290x-e volt ilyen. Szétkaptam, tele volt mocsokkal. (Értsd por. Földön volt a gép.) Kapott egy új pasztát, 75 körül megállt.
-
GIORGIONE76
őstag
Tudom hogy az hotspot volt, de mellette írta az átlagot is és a SP tesztek alatt az is 85-90 volt, szóval ígyis úgyis de forróbb volt, anno ezt elfogadtam, és nem kapcsolta le a kártya 90nél hanem csak throttlingoltatta...
https://opensea.io/GIORGIONE76 https://foundation.app/@GIORGIONE76
-
faranus
aktív tag
Sziasztok!
MSI Gaming trio x-em kicsit kaotikusan kezeli a melegedést. Eddig szépen ilyen 60-65 fok között elvolta kb 1400 RPM ventikkel. Pár napja azt csinálja, hogy 1000 RPM fölé nem nagyon akarja a ventiket engedni, és melegszik is 75 fok köré. Elvileg minden normálisan teljesitmény centrikusba van. Volt már valakinek hasonló?
tisztelettel faranus :R
-
Mumee
őstag
válasz GIORGIONE76 #2078 üzenetére
90-105fok GPU Temp sosem volt, nem is lehetett csak a Hotspot/Junction Temp, ami kb. Nvidia VGA Temp + 20fok .
~90-es GPU hőmérsékletnél már lekapcsolta a kártyákat a védelem.
Tehát 5700XT 100fok is "csak" GPU Temp ~80fok . -
GIORGIONE76
őstag
válasz Hrabo86 #2071 üzenetére
Igen, ezek érdekes dolgok, pl az enyém magasabbat mutat mint a tiétek a sima, holott kezzel megérintve a backplate csak langyos, hasonló tesztnél anno az 5700XTn rántottát lehetett volna sütni (90-105C), szerintem ezeknél is más és más lehet az érzékelők elhelyezkedése (bár ebben lehet tévedek) és akkor kijönnek a difik, azért a legtöb kártya terhelés alatt a 65-75C sávban helyezkedik el hűtéstől függően, ami sztem nem rossz
-
Hrabo86
tag
válasz edward2 #2075 üzenetére
8-10%-al erősebb és ha ugyan azon az áron meg tudnám venni, amiért a 3070-et eladom, akkor simán megérné. Főleg, hogy AMD procim van, bár fene tudja 3600-hoz jön-e majd SAM támogatás. Raytracing meg DLSS nálam annyira nem játszik, így erőben az rx 6800 csábító.
De ha majd sikerül beszerezni egyet akkor kitesztelem azt is és a rosszabb megy HA-ra[ Szerkesztve ]
-
Hrabo86
tag
válasz ScomComputer #2072 üzenetére
Igaz, de 2100-et tartja azért úgy is bőven
Ráadásul nálam ingame se crashel HL Alyx max grafikán tolva. De persze én se akarok szegény kártyának rosszat, csak tesztre van így felhúzva.
De ja nem rossz és így meg azért elgondolkoztató, hogy váltsak-e mégis rx6800-ra, főleg amilyen árakon az is nyitott. (Nem mintha lenne bárhol készlet, de a ref. kártya 238k-ért azért jónak tűnt.) -
edward2
addikt
válasz ScomComputer #2072 üzenetére
Superposition annyira jó, hogy nekem +150/+1200al is lement aztán metro exodusban a felével kifagy.
-
ScomComputer
veterán
-
nyul105
senior tag
válasz GIORGIONE76 #2066 üzenetére
Na, kipróbálom.
Gpu1 vagy gpu2 a belső?Többiek:
Ez okozhat gondot? -
s.bala31
őstag
válasz GIORGIONE76 #2067 üzenetére
Ez a sima. Annyi hogy a powerlimitet kitoltam ameddig lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
GIORGIONE76
őstag
válasz nyul105 #2057 üzenetére
nyul105
Ki is próbáltam, jó ötlet volt, a külsők saját profillal, a belső meg autón hagyva, annál úgy játszik a fanstop, így nem vészes a zaj sem és viszonylag hűvös, amúgy nem hinném hogy ha a középső zero rpm akkor egyes részei főnének, hiszen 60C felett úgyis beindul,
arra a részre sztem kb a vrm-ek esnek, azok meg úgyis csak már feljebb terhelődnek igazán, most az oc scanner által meghatározott +117Mhz core és +200Mhz mem clk-t használom,
jó lesz játék alatt is uw fhd ultrán 75hz-enhttps://opensea.io/GIORGIONE76 https://foundation.app/@GIORGIONE76
-
Vadasz1
tag
Köszi
-
s.bala31
őstag
Elég sokat próbálgattam hogy meglegyen az aranyközépút. Kicsit alulfeszelve plusz memóriának adtam +400Mhz-et így sp-ben alábbi pontszámot dobta nyitott ház mellett. Ilyen beállításokkal nagyjából tartja fixen az 1935Mhz-es boost-t. Ez a példány is kissé forró fejű, zárt házban 75-76 fokig is felmehet szerintem. Nem tudom mennyire jó ez az eredmény, de egyenlőre hagyom a tesztelgetést és inkább játszom
-
Vadasz1
tag
Sziasztok vennék én is egy 3070-est akinek van írjon privátba,most egy Palit márkát nézegetek szerintetek milyen,játékra kell majd
-
Chaser
legenda
válasz nyul105 #2054 üzenetére
én kifejezetten "finnyás" vagyok a hangra, 1300 rpm-en nekem a phoenix nem hangos - nem halk, de nem is hangos -, egy bármilyen hangkeltő minimális hangerőn már elnyomta
a 800rpm-en püntyörgő két ventis 5600xt-hez képest már hangos, na de ahhoz képest mi nem az? ( :
ha most vennél gaming x-et, eddig látottak alapján az is hangos lenne 3070-ből 1070ti után - az azért egy 170-180w-os kártya és két ventis szép nagy hűtővel -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
nyul105
senior tag
válasz GIORGIONE76 #2056 üzenetére
Nem fogsz tudni beállítani 800as fordulatot, mivel a ventik minimuma 1300. Frankó lenne a 800, de ezért nem 250ezer volt, mint a gamin x trio. Bár arról is olvastam rosszakat. Meg lehet barátkozni a 30%kal.
60 alatti fanstop nekem is tetszene, de olvasgattam most és teljesen lehetetlen. Evga precisionben bízhatunk a jövőben.
Maradok annál, hogy játék alatt 30% konstans, idle meg default használom. Igazából csak egy kattintás az egész...
Ha van kedved ezt próbáld ki: aszinkron pörgetni a ventiket: külsők 30%, belsők default. Ha ez 50 fok alatt tartja, akkor talán halkabb lesz(mivel akkor 0%lesz). De én nem merem megcsinálni
Vagy fordítva, belső 30%, külsők default.Az a bajom ezzel, hogy lehet a kártya egyes részei így felforrnak, míg egy részei hüvösek maradnak. Erre vélemény?
-
GIORGIONE76
őstag
-
s.bala31
őstag
válasz sirszevenap #2045 üzenetére
Pont ennyiért vettem apróról nevemre szóló Alzás számlával. Többet biztos nem adtam volna érte, de ezt a 20-ezer Ft körüli felárat még bevállaltam.
[ Szerkesztve ]
-
nyul105
senior tag
válasz GIORGIONE76 #2053 üzenetére
Tegnap találtam, bezártam, de ma újra megkeresem...
Ha sikerül, beírom ide.Ezt amúgy szerettem az msi gtx 1070ti gamingemben, ott a venti nagyon frankón hangolható volt, és ahhoz képest ez a kártya konkrétan hangos 30%on...
De majd megszokom :)[ Szerkesztve ]
-
nyul105
senior tag
válasz GIORGIONE76 #2048 üzenetére
Ugyanezeken mentem végig én is.
Próbálni kéne valami extrém régi afterburnert, ez elvileg eredetileg nem volt benne, védelemként került bele.
Találtam egy reddit oldalt, ahol leírtwk melyik verziótól van benne.Hrabo: tudod alá húzni, de attól még nem áll le.
Ha igen, neked ott van a citromsárga szaggatott vonal?[ Szerkesztve ]
-
Hrabo86
tag
válasz GIORGIONE76 #2048 üzenetére
Lehet én értek félre valamit, de nekem AB-ban a 4.6.3 Beta 2 verzióval tudom 30% alá húzni.
-
dante3
addikt
Asus dual megint van Alzán
[ Szerkesztve ]
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
GIORGIONE76
őstag
válasz nyul105 #2043 üzenetére
Még én sem találtam meg a nyitját, automatán fanstoppol, profillal meg 30%, próbáltam már többféle progit, de egyik sem tudja, a sajátja sem, az evga-s be sem adja a görbét, az AB is jelzi a határt, jó lett volna egy olyan lehetőség mint a MorePowerTool
-
dante3
addikt
Annyira nem sürgős, ha kapok 230-ért is, inkább várok még picit.
-
dante3
addikt
válasz nyul105 #2043 üzenetére
Igen, csak akkor sajnos még nem volt meg a pénzem rá, full gépfejlesztésem volt, többi már meg volt rendelve. Most 240-245k körül keresek valami értelmeset. Majd csak befut valami...
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz kingzed97 #2038 üzenetére
nemáááááá'
úgy gondolod hogy ha ebből is elvétve van, majd 3060ti meg hegyekben álll december másodikán? ( :
akkor "érkezik", az oké
idén sok minden érkezett bejentésekre, csak legtöbbször b@szott ideérni
ha valakinek nagyon viszket vegye ami van, aztán ha lesz olyan ami jobban kell az elsőt eladja - persze ha van rá zsetont hogy kettőt megvegyen -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz kingzed97 #2033 üzenetére
az akvás' 392e ft-os árhoz képest ajándék ( :
a gw phoenix túl magasra tette a lécet viszonylag alacsony ár mellett, de ha vkinek nagyon viszket most van asus - ami beállt árak mellett is drágább lesz mint a gw, de nem sz@r gw, hanem asus -szerk:
illetve volt ( :[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
dante3
addikt
Azért csak megvették...
-
Chaser
legenda
alzán asus dual 247400,- ft - én mondjuk nem vennék ilyet -
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Capt.Obvius
aktív tag
Nézegettem egy két tesztet most a PC Red Devilről és nem értem. Ez egy gyártó által tuningolt kártya, de mégis csak a 3080 FE-hez van hasonlítva. És akkor az jön ki, hogy húúú de elvérzik..
Ez kb olyan mint egy 3090 Kingpin-hez hasonlítani a sima 6800 XT-t, aztán mondani milyen gyenge -
Chaser
legenda
cpu-nál talán csak nem, érdekes, alzának sikerült úgy tolni az 5600/5800-at
én azokat a "boltokat" felejtem el, akiknek nem sikerül ( :
msrp áron ütöttem le náluk az fe 6800xt-t is, érdekes mód - az más kérdés hogy végül is törölték de ahogy látom néhány ember azért kapott, ha nem xt-t akkor simát -
és ahogy látom, intel msrp árak is stimmelnek, sőt, van hogy lentebbi itthon az ár mint az msrp :d_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
s.bala31
őstag
Szerintetek mit érdemes inkább OC-zni, a vramot vagy a core-t?
-
edward2
addikt
Mit ne felejtsek el? Én a megjelenési időket hasonlítom össze. Itt a fórumon is több ember szerzett 3080at megjelenés körül. De külföldön is több ember írta, hogy meglett végül. Tehát pár darab az emberek kezébe került. Ennek totálisan az ellenkezője van AMD-nél. A legtöbb helyen a kártyák listázva sincsenek....
-
Chaser
legenda
a mesékben? ( :
nem az ár a gond, az annyi amennyi, ha valakinek nem tetszik nem veszi meg
én pl megvettem volna, de a "nincs"-et nehéz
és nem ennyi nettóért, hanem ennyi bruttóért nyilván
ez nem vga, hogy rá lehessen fogni azért nem msrp áras mert custom_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz ScomComputer #2019 üzenetére
Lehet én vagyok a hülye, de az evga, asus, msi, stb. gyártók hónapokkal (ha nem egy évvel) ezelott megkapták a ref kártya felépítését és megtervezhették a saját kártyájukat, amit biztos vagyok benne, hogy az elején hetekig futtatták maxon egy erre felépített teszt környezetben.
Egy sorrol szerintem naponta lejön 1500 db kártya, legalábbis a nyák amin már minden fentvan. Abban is biztos vagyok, hogy nem egy gyártósorral indultak el.
Itt szertintem is valami szállítási gebasz lehet. -
kingzed97
csendes tag
válasz ScomComputer #2019 üzenetére
ez egy hatalmas paper launch volt amd részéről...
[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
Ha már besült a 6800 -as eladás Jelenleg nulla, az Iponon van pár 3070-es jelenleg jó áron :
[link] -
sNk77
aktív tag
Az Ipon(Evga 3070 XC3) egész jó áron adja, nem? Bocs ha megint teljesen el vagyok tévedve az árakkal. Megfordult a fejemben egy 3070, ha már AMD-t nem kapni. Ez jó modell egyébként vagy érdemes kerülni?
Nálam az Aqua az új Ipon, nem is értem az Aqua-t miért nem ekézte/ekézi senki, csak az Ipon a rossz meg a többi ide nem való jelző.
nádpálca
-
Capt.Obvius
aktív tag
Bocsi, hogy nem GW-vel kapcsolatban kérdezek, de érdeklődnék, hogy akinek strix 3070-e van az milyen órajelen és hőfokon ketyegteti?
-
ScomComputer
veterán
válasz Zsoltszaba #2008 üzenetére
Sajnos ezzel nem tudsz mit csinálni,előbb ütközik limitbe mint elfogyna a vga ereje,ez nálunk is így van...
-
Zsoltszaba
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSi Vextus 3070 gaming x trio kártyám. És Játék közben fut az afterburner amiben maxra van húzva a power limit(104%) És kiírja többször is a burner hogy limiten van. Meddig és mivel lehetne ezt állítani illetve szabad-e fentebb tenni? Nyerek-e vele bármit is?
Táp midnen bőven bírja az tuti. -
adakiller
senior tag
-
s.bala31
őstag
válasz ScomComputer #2003 üzenetére
Megoldódott köszi a tippet. Letiltottma a CSM-et és már csak egyet csipog. Helyre állt a vérnyomásom is
-
Chaser
legenda
válasz GIORGIONE76 #1995 üzenetére
én már letojtam, ha lesz átadom vkinek, ha nem lesz nem lesz alapon, de valahogy nem lepődtem meg
xsx-et még nem törölték, de ha befut lehet azt megskalpolomkoxx
5xxx rendeléseknél ugyanez volt, sok embernek 1-2 héttel törölteék a rendelését, nem csak a mo-i alzánál
januárban kínai újév, fű se terem, tavaszig itt már semmi nem lesz, max csordogáledward2
20-30-40 játék kell ehhez, akkor lehet látni érdemibbet
fogyasztás se mindegy, ha full default a két kártya akkor 10%-kal eszik többet kb a 6800, ez alapján pedig 10%-kal jobbnak is kell lennie - akkor is ha vkinek nem számít a fogyasztás, attól az még van -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
s.bala31
őstag
Üdv. Belépnék én is egy Phoenix-el a csoportba. Kb hozza az itteni eredményeket, hőfokokat. Viszont annyi a szépség hibája hogy a bootolásnál csipog a gép pár rövidet. Próbáltam hogy kiszedtem a kártyát újra visszaraktam, visszaállítottam a biost defaultra, de még most is csipog. Nem tudom mi lehet a gondja, mert bebootol a gép és megy minden, de ez a csipogás kicsit aggaszt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest