- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
DonMaster #6745 üzenetére
Ennyit arról hogy a külföldi Gari mennyiben más a Magyartól.
Ez nem külföldi vs magyar bolt kérdése, hanem korrekt vagy nem korrekt bolt kérdése. Kaptam itthon vissza a teljes vételi árat egy VGA után úgy, hogy alig 1-2 hónap volt vissza a 3 éves garanciából, és idegeskedtem már majdnem 1 évig mire egy belga cégtől visszakaptam a cuccomat. Konkrétan már a belgiumi magyar követség hívogatta a céget utolsó lépésként a per előtt... Szóval ennyit erről.
-
Laraxior
titán
válasz
DonMaster #6745 üzenetére
Én lennék az.
KFA2 980Ti volt. Leégett a GPU, valami kis smd-t rövidre zarhattam amik a GPU körül vannak. Egy ideig a vitrinben volt, mivel a KFA2-nél ugy mukodik a garancia, hogy csak az ervenyesitheti akinek a neve szerepel a szamlan. En meg a 4. tulaj voltam. Aztan egy pH!-s kollega (korabbi tulaj) segitsegevel visszakuldtuk az overxlockers.co.uk-nak.
Ők tovabb a KFA2-nek. Szépen megtakaritottam, bar engedelyezve van a hutocsere náluk. Gondolom ezert is bolintottak rá a garanciara. (egesi serules nem volt rajta, semmilyen nyom sem)Aztan mivel mar lassan ket eves kartya volt, gondolom nem volt nekik Hall of Fame 980Ti, ezert kaptam egy uj HoF 1080Ti-t.
Piszok nagy szerencse. Azota se hasznalok csupasz feluleteken CLU-t.
De a logout blogomban le van irva a sztori.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest