- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Indiában szeretnek TV-zni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Areturus
tag
Szervusz! Szomorúan olvasom, azt hittem jobb a Matrix hűtése, ha már akkora felárral adják
Így tényleg a víz tűnik a legközelebbi megoldásnak.
rambustibi
Hmm, lehet a particles quality más volt. Sajnálom, akkor az ő tesztvideóit sem lehet komolyan venni pedig van neki elég. -
blu79
addikt
válasz
Szattila83 #8695 üzenetére
Ooo, a BF4 et én is próbáltam és ott tényleg nem melegedett úgy a kártya..... nézzd meg közelebbről a Matrixodat és meglátod a műanyag alatt milyen pici borda rejtőzik.... én ezen meg is lepödtem. Ezek ellenére tetszik és marad a kari.
-
blu79
addikt
válasz
Szattila83 #8693 üzenetére
Szia, és mivel játszassz? Project cars? Vsync kikapcsolva? Ott ha auto ventin hagyom a 980 Matrixom felmegy 80 fokra is, persze tuningolva. De pl Firestrikenél 63-65C . Érdekes mi?
A MatriX hűtése kevés, Ln2 re van ez a kari kitalálva, nekem pl azért van mert olyan árért jutottam hozzá...
Mert annyit nem adnék ki amennyit egy MatriX ért valójában kérnek -
Areturus
tag
Itt valami ordenáré nagy fingszag és sunyulás van a levegőben. 980 és TitanX között több diffi van. Azt tudom elképzelni, hogy a 980-at az jól meghúzták, de akkor pedig a hőfokok nem stimmelnek, mert az 51 - 57C kevés. Jó a Matrix hűtése, de ennyire nem. Ádibá vízhűtése 60C, az pedig erősebb mint akármilyen léghűtés.
-
kiszpista900
aktív tag
válasz
bombibmw #8687 üzenetére
mit értelmeztél félre?
'Alapon még egy 970 se tekert mindig maxon'
érdekes mert nálam alapon a 980ti-t tekeri maxon meg szerintem másnál is ez a helyzet akinek ilyen procija van vagy 6700k mert csak 5% erősebb ami játékban kb egyenlő a nullával !
ha neked nem tekerte maxon a 970-et akkor más baj volt ott szerintem -
blu79
addikt
Ez is érdekes : [link]
-
bombibmw
veterán
válasz
kiszpista900 #8682 üzenetére
Félreértelmezés volt részemről.
Én másra gondoltam.külömbség->különbség
-
Modst3R
senior tag
válasz
gainwardgs #8679 üzenetére
Kb az a wot gamebe mint a kalasnikov gépfegyverbe. (Very Low)
-
gainwardgs
veterán
Wotozok én is de nem egy szépség a játék. Elég CPU limites legalábbis nálam CPU csere óta eléggé meglódúlt
Ideje lenne lecserélni azt a kőkorszaki big world engine-t( pénz van dögivel de inkább öntik a népre a folyamatos peccs nerf áradatot. Ölj bele sok jatekórát a kedvenc tankod kifejlesztésébe majd gondoskodnak róla hogy nerfelve legyen
)
-
slloyd
senior tag
válasz
FollowTheORI #8676 üzenetére
Display na!
-
-
slloyd
senior tag
Én még nem toltam 4k kilyelzőn de ahány fhd monitoron vagy tv-én játszottam natív alatt mindig szenny volt a kép
-
deicide
veterán
válasz
gainwardgs #8670 üzenetére
De most ha 4K kijelzője van és azzal akar játszani, mit csináljon? Vegye le a natív alá a felbontást?
-
Macka
veterán
válasz
gainwardgs #8670 üzenetére
Kritizálom, hogy te mivel játszol? Nem, úgyhogy kérlek, te is ehhez tartsd magad. Köszönöm.
-
blu79
addikt
Köszönöm mindenkinek
, így már kezdem érteni
-
Macka
veterán
válasz
gainwardgs #8664 üzenetére
Natív 4K felbontáson.... na ne röhögtess... 1450-en van meg a stabil 60 fps.
-
Várhatóan igen... de a nagy lehet csak nyáron vagy később jön.
A géped is jó lesz.
(#8661) blu79
Szerintem ez azért van, mert fullHD-n amikor nincs maxon a megjelnítendő komplexitás akkor CPU limites lehet minden GPU, aztán amikor besűrűsödnek a dolgok akkor egybesimul.
[link] Itt ugye ez az azonos órajeles videó, és ha jól megfigyeli az ember akkor amikor komplexebbé válnak a dolgok összesimulnak a görbék. Amikor kevesebb a dolog akkor meg CPU limites picit.
Ha tippelnem kéne 4K-n nem lenne ilyen különbség, mert ott jóval nagyobb eleve a GPU terhelése.
Másrészt meg szerintem maga driver is CPU limites picit (szoftveres GPU ütemező-etető), így mindig lehet nyerni egy kis plusszt egy gyorsabb procival, de arányaiban egyre kissebbet.
-
Modst3R
senior tag
válasz
gainwardgs #8664 üzenetére
Wot
XDDDD
-
deicide
veterán
Én ugye pont most váltottam 4790K-ról 6700K-ra, szinte semmi különbség nincs játékokban, mert eddig is VGA limitem volt, ezután is az lesz. De FullHD-ban elképzelhető, hogy hoz fps-t az új architektúra, bár ha minden szűrőt ráraksz és mondjuk nem 60Hz-es monitorod van, vagy nem használsz vsync-et, akkor ott is VGA limited lesz.
-
blu79
addikt
válasz
#Morcosmedve #8659 üzenetére
- sokszor linkelitek ezeket a teszteket , de valaki próbálta már otthon? Pl, 6700K alap és 4,6ghz összehasonlítani? vagy 6700K alap és 4790K alap összehasonlítani otthon? , hogy valóban van játékokban ekkora különbség, mert ezeknek a teszteknek nem nagyon hiszek, biztatás skylakera való váltásra jók , de létezik e valóban ez a különbség, valahol olvastam hogy ezek a videók nem nagyon hihetők.
bocs az offért, csak érdekes
-
slloyd
senior tag
válasz
#Morcosmedve #8659 üzenetére
Köszi
Ahogy elnézem azért az átlag 6-12 fps-ért totál gelesleges lenne alapot váltanom
Amúgy fhd pascal-al 4k. -
#Morcosmedve
veterán
Felbontást nem írtál, de itt van két teszt:
-
slloyd
senior tag
Srácok szerintetek a Pascal hozni fogja 2db Tx/980ti erejét?
Illetve a konfigom az aláírásomban láthatjátok szóval be kell-e invesztálnom egy 6700k+lap+ddr4 be vagy ezzel az alappal is el lesz?
Valamint mikor is érkezik pontosan? -
deicide
veterán
válasz
bombibmw #8654 üzenetére
A 2600K már a múlt, most 6700K van és DDR4, a rendszer elvben erősebb alatta, de cpu terheltséget nem néztem. Viszont az SLI skálázódása ezek szerint olyan 55-60%, az jobb, mint pl AC-Syndicate-ben.
Itt most találtam egy toplistát, eszerint a 160fps felett már szinte top10 van, szóval ez így skálázódik akkor, vagy tényleg cpu limit van.
-
bombibmw
veterán
-
deicide
veterán
Nem találtam tesztet még a 2600K-val Valley-ből, így nem tudom összehasonlítani, de szerintem azért picit jobban mennek az új rendszerrel a kártyák. Illetve 4.2.0-s Afterburnerben végre lehet +feszt adni a kártyáknak. Így +158 a GPU-nak és +550 a ramoknak (8100MHz), így még lefut a teszt.
Csak nem tudom, hogy ezzel együtt ez milyen eredmény: -
Macka
veterán
Eddig. Sima Pali. Még a Wot-hoz is az egekbe kell húzni.
-
szabessz
tag
Amúgy van lényegi különbség PALIT SUPER Jetstream és a sima Jetstream között?
-
Szattila83
tag
válasz
rambustibi #8645 üzenetére
Köszönöm!
Igyekszem.
-
szabessz
tag
Nekem is ma jött meg Palit Ipon-tól szintén.
Nekem se volt zacskóba és védő sapkák rajta.
Ez ilyen csomagolású ahogy nézem unboxing videok-ba is így volt kártya.
Mikor én vettem akkor volt össz. 2db belőle akkor te vetted az utolsót.
Csak nem vissza küldött.
Miket kell mégnem jó-e minden?
Eddig GTA V alatt próbáltam hő fok max 71fok volt az jó? -
rambustibi
őstag
válasz
Szattila83 #8639 üzenetére
Grat! Végre egy Asus
-
Modst3R
senior tag
válasz
Szattila83 #8639 üzenetére
Hpeter
XDDDDDDDD
-
Macka
veterán
Megjött Pali.
Azért halkan megjegyzem, hogy Ipon hozta a formáját. A kártya nem volt antisztatikus zacskóban, a csatlakozókat nem volt a szokásos műanyag védő, ahogy a pcie sínen sem. Ez utóbbin meg egyértelműen látszik, hogy a vga már volt gépben.
Viszont az MSI 390-hez képest halk, nem sípol, tartja a gyári orajelet, max 70 fok. Eddig egy gyors 1350-es tuningolt néztem, szerintem megy az meg feljebb is.
Végre megy a WOT 60 fps-sel natív 4k - n. -
daveoff
veterán
Ezt privátban folytassátok....
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Modst3R #8623 üzenetére
Én inkább egyenesen tölük rendelném és rögtön be is regisztràlnàm a 10 év garira.
-
Modst3R
senior tag
Srácok hol tudnék evga supernova 750w p2 tápot venni?
-
Macka
veterán
Használja valaki a Ti-t 4K-s monitoron? Esetleg leírhatna pár tanácsot...
-
slloyd
senior tag
Vajon Pascal ból is lesznek kölönböző custom-ek?
Mert akkor nem veszem meg a megjelenés napján inkább várok valami jobban hűtött/tunongolható példányra... -
Crytek
nagyúr
-
Yllgrim
őstag
válasz
szabessz #8609 üzenetére
Itt van egy link, ahol a KARTYA fogyasztasa van benne, ha nincs modositott BIOS-od ffodi mestertol amivel kitolod a limitet akkor neccesen eleg lehet, bar en nem biznam ra az eletemet. egy minosegi 600+-os bosegesen elviszi, bar jo lenne tudni a reszleteket.
Itt vannak gyakorlott es hozzaerto forumtarsak akik biztosan segitenek a jo tap megtalalasaban, esetleg erdemes elnezni a Melyik Tapegyseget topikba, ird be milyen a konfigod, mi az elkepzelesed es segiteni fognak megtalalni a jo megoldast.
Maga a kartya csendes, gyors, a nalam jart 3 megoldas kozul a legjobban tetszett
A Ti sokaig jo megoldas lesz a gepedben.
A legjobb merni konektorba csatlakoztathato fogyasztasmero, az a teljes rendszer fogyasztasat meri.
-
monosz
őstag
válasz
kiszpista900 #8605 üzenetére
Használd ezt,az AB bekavar(hat) a ventivezérlésnek.Ha van venti profil beállítva,akkor meg pláne.
-
kiszpista900
aktív tag
nekem ennyi lett egy Evga 980ti acx 2.0 alapon egy i7 4790k-val ez is alap 4.0ghz !
azt szeretném megkérdezni hogy idle-ben a venti ugye áll de azt vettem észre hogy 'rángatozik' ,mintha el akarna indulni ! ez másnál is ilyen?
meg néha a venti felpörög !(mint amikor pl:bekapcsolom a gépet )ez talán az Msi AB hibája lehet? -
szabessz
tag
A EVGA SuperNOVA 550 G2 az nem annyira elég neki?
-
Modst3R
senior tag
válasz
#Morcosmedve #8601 üzenetére
Sejtettem h asszongya kend XDD
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Indiában szeretnek TV-zni
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- ASUS 4070 Dual OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Dell OptiPlex 5080m micro/mini PC- i5-10500T Win11- Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest