-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszpista900
aktív tag
válasz
kiszpista900 #8771 üzenetére
amugy most nem csinálja
ha bios hiba lenne gondolom állandoan fent állna nem igaz?
most nem tudom attol hogy frisittettem az AB-t és ettől javult meg vagy fene se tudja lesz több időm megnézem jobban !köszönöm az eddigi segitséget addig is.. -
kiszpista900
aktív tag
nekem 60c indul be(igen van venti profil AB) nem indul el nem pörög félig se sőt semennyit nem pörög csak 'mozog ' 2-3s ként
pl:40c nem kellne rendes feszt adni neki mert nem is kell hogy beinduljon ahogy eléri a 60c beindul rendesen !megprobáljuk a leirtakat
másik kérdésre is tudna mondani valaki valamit? másnál is ez a helyzet? -
kiszpista900
aktív tag
válasz
kiszpista900 #8755 üzenetére
bocs hogy megint..de nem tudok szerkeszteni már 'most gta alatt be esett 0-ra utilization !
-
kiszpista900
aktív tag
h1mpi +1
szeretnék kérdezni én is ! mit jelent a utilization limit (folyamatos 1)és a voltage limit ?(ez meg csak game közben 1 ! ez baj? AB -szerint !
+1 kérdés még mert nem kaptam választ idleben a venti rángatozik mint ha el akarna indulni ez gond ? vagy másnál is ilyen?
köszi a segitséget -
kiszpista900
aktív tag
válasz
bombibmw #8687 üzenetére
mit értelmeztél félre?
'Alapon még egy 970 se tekert mindig maxon'
érdekes mert nálam alapon a 980ti-t tekeri maxon meg szerintem másnál is ez a helyzet akinek ilyen procija van vagy 6700k mert csak 5% erősebb ami játékban kb egyenlő a nullával !
ha neked nem tekerte maxon a 970-et akkor más baj volt ott szerintem -
kiszpista900
aktív tag
nekem ennyi lett egy Evga 980ti acx 2.0 alapon egy i7 4790k-val ez is alap 4.0ghz !
azt szeretném megkérdezni hogy idle-ben a venti ugye áll de azt vettem észre hogy 'rángatozik' ,mintha el akarna indulni ! ez másnál is ilyen?
meg néha a venti felpörög !(mint amikor pl:bekapcsolom a gépet )ez talán az Msi AB hibája lehet? -
kiszpista900
aktív tag
válasz
SchumiBácsi #8477 üzenetére
aha tudja ! fokkal nincs gondom és a templimittel se mert közelébe nem érek csak nem tetszett hogy a 'gyengébb' játékoknál ki be kapcsolgatja magát a venti...ezért befixáltam 3d alatt 39% venti nem baj ha csak 30C a gpu
marad igy
-
kiszpista900
aktív tag
Hali !szeretnék kérdezni ..szoval nekem van egy evga 980ti-m ! de nem tetszik a gyári ventibeállitás ezért msi ab csináltam egy profilt mert ki be kapcsolgatta a ventit...komolyabb játékok alatt oké nem esik annyira be hogy ezt csinálja de pl:ha csak pesezem akkor össze vissza kapcsolgatja bármilyen profilt csinálok..
létezik olyan program ami külön játékokhoz be tudnám profilozni ?vagy ez baromság ?
amugy most egy olyat csináltam 2d 0% venti auto 3d meg 39% venti ami még halk és 60-70C tartja a gput ! ez is okés?
köszi a segitséget
az én tippem kingpin -
kiszpista900
aktív tag
fentebb ha nem láttad irtam csinálok egy olyan tesztet amin látható lesz minden...de vedd trollkodásnak nem nagyon érdekel
majd ha lesz időm és kedvem kitesztelni a végét..egyébként meg csak egy gyors teszt volt és véleményt kértem ..semmit több
cél meg csak annyi lett volna hogy tudjam minden okés a gépemmel vgaval ..ugyanis nem 3d markra vettem -
kiszpista900
aktív tag
válasz
- = Zk = - #8236 üzenetére
az
majd legközelebb jobb képet csinálok
-
kiszpista900
aktív tag
válasz
- = Zk = - #8232 üzenetére
980ti
-
kiszpista900
aktív tag
Hali
melyik lenne jobb választás EVGA GTX 980 Ti Superclocked+ ACX 2.0+ vagy asus srtix 980ti ?
tudom nem ide érdemes lenne legyélni 4790k egy 6600k ra? 90% csak játék
ahogy nézegettem 5-10fpsel lenne több jol láttam...köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest