- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafirka
őstag
válasz
bagyulajuve #30588 üzenetére
" Par perc mulva atvalt " honnan szamolva azt a par percet ? Pl jatekbol ( 3D ) kilepes utan? Vagy gep inditasa utan?
Ismerosomnel az EVGAGTX 970 hasonlo jelenseget produkal.Nala gep inditas utan rendben van mindaddig mig nem indit el egy 3D jatekot.Ha a jatekbol kilep a GPU beragad es nem valt idle orajelre , marmint 135 mhz -re.
Az en GTX960 om ( ASUS strix) ugyanezt csinalja.Napok ota keresek infokat a neten de eddig sikertelenul.
Osszevissza irogatnak de gyakorlatilag nem tudjak az okat.Amit edig talaltam:
- 144 hz kepernyo okozhat ilyen jelenseget. ( 120 vagy 60 hz re lehuzva , allitolag megjavul)
- 2 vagy 3 kepernyo eseten nagyobb fogyasztas okozhatja
- NVIDIA power manager ha maximum performancera van alllitva , ugyanez tortenik ( nem valt vissza 2D be alacsony orajelre) Allitsd adaptive-ra
- Geforce experienceben a shadowplay okozhatja , ki kell kapcsolni.
- Egyesek szerint az MSI kombustor es az asus tweekelo softja is bekavarhat. ( nalam egyik sincs )Se a havernel se nalam egyik fent emlitett eset se aktualis , megsem skalazodk vissza a kartya idle orajelekre.Ha beragadt akkor csak restart segit.
Lovesem sincs mi ez es lecsusztam a 30 naprol ,mert mar visszakuldtem volna.Eddig 5 drivert probaltam, az osszesnel jelentkezett a problema.( letisztitva driver sweeperrel ,stb)
Amit eszrevettem ha full kepernyon futtatom a jatekokat "beragad" az orajel, ha ablakos modban jatszom akkor nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 1 / 2
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest