- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tokman
csendes tag
válasz
Carasc0 #33890 üzenetére
Én már agyf*szt kaptam a portól mellettem épitkezés ment mindhárom kari ideje alatt.
Aztán két hónap után kinyitottam gépházat azt ott állt a kari majdnem teljesen tisztán én meg néztem hogy
Minden más ugyanolyan retkes volt, de lehet hogy csoda történt.
Ilyenekről is lehetne egyébként teszteket készíteni mi mennyire porosodik
Mert lehet XY kártya 0,5%al jobban lehet OC-zni, de valójában úgyse ezen fog múlni,hogy melyiket veszed.
Haver is anno azért vette gigabyteot, mert hogy azon 3 ventillátor van és akkor biztos,hogy jobban lehet oczni. -
válasz
Carasc0 #33835 üzenetére
Nekem is van kettő és nem cicereg egyik sem.
Szóval igen, lutri... meg a függ a géptől is amibe rakod (pl táp minősége, meg hogy milyen megoldású (kapcsolása - DC-DC, PWM stb), vagy mennyire van maxon járatva (csúcson minden paraméter romlik, hibák zajok felerősödnek), szerintem akár még ezis számíthat). A cicergés végülis elekromágneses interferencia is, szóval ha épp azon a frekin van és bezavar és egymást erősíti... stb stb. Bármi lehet bármelyik gyártóval bármilyen gépben, ha épp rossz a csillagzat meg a kombináció.
-
szallasi007
őstag
válasz
Carasc0 #33824 üzenetére
Ezt a strix ciripel okosat 100\100 db esetén tapasztaltad azért írod? Strixem van de konkrétan semmi baja, se nem ciripel se nem hangos. Úgy hogy fos a házam szellozese úgy max 68-70 fokos a kártya és ha én leülök játszani akkor 5-6 órát játszok. Szóval mielőtt nem próbálod ki legalább ne fikázd.
Az biztos hogy az MSI a legjobb utána meg GB vagy az ASUS. -
-
bombibmw
veterán
válasz
Carasc0 #33256 üzenetére
Nem tudom, ki hogy van vele, de én akkor már Z-s lapot és 4690k-t vennék.
Tudom, hogy hűtő is kell rá, meg azt is, hogy valaki szerint egy non k-s CPU is elég bőven...
Szóval, hűtőből elég a gyári is egy darabig játékkal, aztán lehet majd venni hűtőt is, ami sokáig meg is maradhat, de akár le is lehet majd cserélni.(#33259) Meghivott:
Nincs.(#33261) blu79:
Tehát olyan lesz, mint az egyel későbbi generáció. -
-
kristof123
őstag
válasz
Carasc0 #32705 üzenetére
Kedves Carasc0!
Én gtx 770-ről váltottam 970-re és jobb teljesítményt, kevesebb hőt és ezáltal kisebb zajszintet kaptam cserébe. Hogy megéri-e a felárat? Azt neked kell eldönteni, nekem megérte.
(#32714) trufa12:
Én már a megfelelő minőségű ~120 Hz-es IPS monitort várom már 1080p-ben is akár. Természetesen emberi áron...Üdv,
K.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napirajz könyv
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest