- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint107
aktív tag
Hűtésben és csendességben. A Giga emellett tuningban is. Teljesítményt fölösleges ide venni, mert egy adott kártya esetében pl 970 tök mindegy milyen gyártó kb azonos képességekkel fog bírni. Különbséget az adhat, hogy a gyári OC mennyi. Vagy, ha te húzol a kártyán. De nem mindegy, hogy valami alapból is hangos, vagy akkor is csendes marad, ha még tuningolsz is rajta. És az MSI, Giga ilyen. Ezért a legjobbak szerintem. Én nem bírom elviselni ha zúg bőg egy kártya. Főleg, ha hullámzó hangerővel is teszi. Megfájdul tőle a fejem
-
ffodi
veterán
Nem egészen értem milyen baj van itt. A pixel és a texture fillrate órajelfüggő a bus interface pedig attól függ, hogy milyen PCI-E slotban van, ha x8, akkor x8, ha x16, akkor x16. A szabvány, vagyis, hogy 1.1, 2.0 vagy 3.0, az pedig így üresjáratban nem releváns. Engedjétek rá a render testet, és kiderül. A bal oldali érték a rendszer által támogatott, a jobb oldali, pedig a jelenlegi.....
N3gro:
Próbáld meg feltenni, a legújabb hotfix driver, 353.49, mert a korábbiakbnál lehettek fagyások. Az pedig, hogy 16x-es slotban van de csak 8x-ben megy az sok mindentől lehet, pl. BIOS beállítás, vagy esetleg csücsül még valamilyen kártya az egyik foglalatban, amitől leveszi a sávszélt....
-
bombibmw
veterán
Én nem is néztem direkt olyan karikat,amiken alapból nem mennek a ventik.
Eleve idegesítene,hogy nem megy.
Minek passzív hűtés egy csúcs VGA-ra?(#26823) hpeter10:
Igen,sokkal zavaróbb az,hogy ki-be kapcsolgat a venti,mint az,hogy megy állandóan.(#26822) Erdei88:
Nekem a G1-eken 19%-ra sikerült levinnem,ami olyan 900rpm volt. -
balint107
aktív tag
Én már rendesen félek ettől. Most ki lesz cserélve a tegnap érkezett extrán melegedős 970 G1 gaming. Az első cicergett. Ez 75 fok volt alap oc-n. Mi jöhet még? :S Már alig bízom abban, hogy egy normális kártyát kapok. Jah próbáltam egy tápcserét is. A Chieftec 700W helyett, betettem egy 600W-osat. De semmi különbség nem volt. Ugyanúgy melegedett.
-
balint107
aktív tag
Itteni kereskedőről van szó Sipi85. Hogy mennyire függött tőle ez a dolog nem tudom. De rajta keresztül mentek a dolgok. Nem foghat mindent a nagykerre. Ha ott olyan mocskok vannak, akkor mért nem keres más partnert. 6 hétig b*sztam a rezet mire megtörtént a gari, és küldenek egy másik sz*rt miután jól kivárakoztattak.
szerk: Mondjuk még megvan a 600W-os tápom. Ha lesz türelmem lehet kicserélem még, hogy megnézzem, bár nem hiszem, hogy sok minden változna. most 700W-os van a gépbe.
-
balint107
aktív tag
Nem értem a kérdést. Gigabyte GTX 970 G1-el kapcsolatban írtam, hogy 10 fokkal melegebb, annál mint a kicserélt kártya, valamint mint a sima WF3 verzió volt. Új 970-eset kaptam, és az melegszik valamiért nagyon.
BomiBoogie (#26712)
Mint az állat.[ Módosította: BomiBoogie ]
-
SoulReaver
veterán
-
balint107
aktív tag
Hagyjad már ezt a magyar fórumot. Mért szerinted mindenki, csak itt van fent és nincs is más oldal? Amúgy szerintem még MO viszonylatban sem kizárt, ha más nem, emel az áron a kereskedő (kereskedők). A boltban is, ha egy termék olcsó és nagyon fogy, jövő héten már drágább lesz általában. Múltkor a tusfürdő, amit vettem olcsón és jónak tűnt, lett drágább sokkal
.. Kérdeztem is az egyik ott dolgozót, hogy van-e még abból. Mondta van, de mindjárt azzal kezdte, hogy drágább lett. (nem is kicsit). Nem történt semmi csak, annyi, hogy nagyon vitték azt a terméket.
-
balint107
aktív tag
Ha nagyobb lesz rá a kereslet és többen veszik meg, akkor előbb utóbb biztosan az lesz a következménye, hogy feljebb viszik az árat. Tök mindegy, hogy fórumon avagy akárhol máshol mutatják be vagy ajánlják. Egyszer biztosan ki fog kopni a Gigabyte az sz*r sztereotípia, mert k*rvára nem az, ami a videokártyáit illeti. Lehet 10 éve az volt, de már nem az. Viszont az ára még úgy van belőve, mintha a leggagyibb kártya lenne. Pedig simán jobb, mint egy Asus, ami egy 20-assal általában többe van 970-980 kategóriánál.
-
-
-
-
-
-
-
-
bardi
senior tag
Igazából ez még mind fikció. Rendes házam sincs hozzá, igaz már működik minden ventilátor, egyik kábel meg volt törve azért nem ment. Ha jól fújja most a friss levegőt a vga-ba, ha alulra vágnék lyukat, és raknék oda egy ventilátort, ami segít ebben lehet jobb lenne. A mókolás amúgy is tuti garivesztéssel járna.
-
Nézzétek meg a GTA V NVidia Experience oldalát, ahol képekkel ott van, hogy melyik beállitás mit csinál.
Van ami konkrétan SEMMIT, max a gépigényt növeli. Ha értelmesen beállitja az ember (vigan megy VSYNC stabilan 970en). És kutya meg nem mondja hogy ez most nem ultra, mert gyönyörű a játék.
-
Ren Hoek
veterán
Most RAM-ot cseréltem épp, és véletlenül hozzáértem a backplate-hez...Eléggé meleg volt ...tippre vagy 50 fok. Majd lemérem infrás hőmérővel is...
Most ez nem tudom mit jelent, azt hogy mégiscsak elvezet nem is kevés hőt, mondjuk a csavarokon keresztül... vagy a meleg levegő forrósítja ennyire fel? Utóbbi eléggé irreális.
-
Sztem csak köszönhető,hogy megosztottad az infót így off-ban is.
Én pl nem igazán olvasom ezeket.
Mondjuk az is igaz,ha otthon vásárolok ami nagyon ritka már,csak olyantól akit ismerek.#25297 brumi1024 :
Nincs ebben semmi rossz
van ilyen oldala is,amit mindenkinek ismernie kell.
Csak úgy viccből senkit sem függesztenek fel a HA-n. -
brumi1024
veterán
Cole-hoz: A panasz alapján nem adott át egy garilevelet, ez lehet félreértés/nézeteltérés is. Egy tapasztalat alapján nem érdemes pánikot kelteni... Sok híres-neves PC bolt állt már hozzám, mint vevőjéhez sokkal rosszabbul, mint ő. Én gariztattam is nála, csak jó tapasztalatom van vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Apple asztali gépek
- Hobby rádiós topik
- Hővezető paszták
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest