- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz
TTomax #11881 üzenetére
Kipróbálom,köszi!
daveoff:
Ebben is van igazság.
Nemrégen még 180-190k volt a 980-ak zöme és aki akkor vette,nagyobbat fog vele bukni,mint az,aki 970Sli-t vett.
Ezt is szem előtt tartottam,mikor vásároltam.
Nagyon jól megy játékokban az Sli,szavam nem lehet rá.
Az,hogy van-e létjogosultsága,megint más tészta,mert van,ahol ez is majdnem elfogy.
Őszintén megmondom,én GTAV-re(meg persze a többi VGA zabáló játékra) vettem az Sli-t és fejlesztettem a gépet,remélem támogatni is fogja az Sli-t.
Ezt most megtartom 1-1,5 évig,aztán majd váltok az aktuális csúcsra,vagy megint egy csúcsközeli Sli-re.
Ebben a szegmensben pedig nem mindig a józan ész dönt,vagy aki ilyen kártyákat vesz,nem biztos,hogy jó döntést hoz,de ez van.Crysis3-at egy kártyával néztem,ahhoz képest nem sokkal gyorsabb a 980,sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6 VGA!
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest