- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zin
őstag
-
korcsi
veterán
válasz
boogie84 #3600 üzenetére
Szélsőségeket figyelmbe véve:
1. Várok 10 évet, gyüjtöm a játékokat, 1000Ft-ért veszek egy gépet és lejátszok mindent teljes grafikai beállításokkal
2. Állandóan elköltöm a minden pénzem gépre és a mai naptól élvezhetek mindent teljes pompájában.A többi a kettő között van, az hogy kinek mi az optimális egyéni megitélés ls lehetőségek kérdése, persze szereti mindenki úgy érezni, hogy jó boltot csinált vagy csinálni fog, és ezt megosztjál másokkal.
Én vettem pl. a 8800GT-met hatvanért, szar vétel volt de legalább már régóta nyomhatok mindent ahogy kell, nem sajnálom, sajnáltam érte a pénzt nekem megért ennyit."de gondolom te örülnél a legjobban mikor megveszed a saját géped, és minél hamarabb elértéktelenedik!"
Én örülnék annak, hogy jó gépem van és nem érdeklne, hogy más mit vesz most mennyiért... Amit az ember gépre költ, az "kidobott pénz", nem nehéz vele elszámolni
Ha havi fél millát keresek, nem számít mennyit költök ilyesmire, ha minimálbérből kell kigazdálkodni, az megint más helyzet.Ha az ember nagyon költséghatékony akar lenni vegyen konzolt.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
boogie84 #3590 üzenetére
Én egy középkategóriás DX11 chipet tartok a legvalószínűbbnek, év vége-jövő év eleje..
Emlékszem, úgy másfél éve volt egy nV konferencia ahol a vállalat jövője szerint a PC-s GPU fejlesztés mellékvágányra kerül, és a bevételek 30%-át hozzák majd (főleg Desktop PC alsó-közép kategória és mobil GPU-k). -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
boogie84 #3579 üzenetére
Szerintem ez attól függ, hogy az a bepletyizett középkategóriás DX11-es chip fejlesztése milyen ütemben halad. Ha év végére kihozható akkor vélhetőleg a Desktop PC piacra nem fog jönni a G200b. Egyszerűen felesleges lenne kiadni. Ami most gazdaságilag megérné az nV-nek az egy 9800GX2+ az 55nm-es G92-kel.
-
Ribi
nagyúr
válasz
boogie84 #3439 üzenetére
Nemaztmondtam, hanem azt hogy csak azert nem fognak tomegesen gepet venni hogy ezzel a jatekkal jatszanak, mert dx10 nelkul is el fog futni. Blizz sosem csinalt olyan gamet ami csak maxos gepen fut. Tehat az hogy most mindenki CSAK ezert vesz Atit, egy orbitális baromság.
-
Dare2Live
félisten
válasz
boogie84 #3430 üzenetére
SC2 szerintem pont úgy mint DIO3 ugyanaz mint volt.
SC2 mikro-makro game, DIO3 "mész varázsolsz gyaksz....." SC is ez volt és Dio1-2is. Persze mindezt blizzardosan egy hihetetlen jól eltalált környezetben, storyval, a mai napig több tizmilliós rajongó táborral van ahol nemzeti sportként megélve.Koreában (és pár helyen a világon) több millió!!! gépben fognak SC2 megjelenésével vga kártyát cserélni és ha SC2 DX10.1es lesz akkor olyat. (Ezután pedig a köv 10-500évben SC2öt játszanak.
)
Én nagy SC fan vagyok és nálam (is) ez eléggé döntő szempont.
-
Dare2Live
félisten
válasz
boogie84 #3421 üzenetére
?
Megmutatod nekem, hol 51.000ft a GT260? Mert 4870et annyiért adnak boltban 3év garral. ABU meg arra célzott, hogy a 4870 jövő állobb ami nagyon nem mindegy, lévén, hogy én pl nagyon várom pl az SC2őt + a DIO3 idejében se árcsökkentő hatása lesz a DX10.1nek.Egyárban kb okés lenne egyik picit ebben jobb amásik abban, de nincs az a jóisent, hogy 51K helyett 67et adjak érte.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
boogie84 #3420 üzenetére
Ebből a tesztből az jön le, hogy a 4870 jobb vétel. Főleg úgy, hogy a jövőben a programok felépítése inkább a Call Of Juarez-re és a Company Of Heroes-re fog hasonlítani, mint a Crysis-ra. Meg eleve ott van, hogy a DX10.1-ben van Multisample Acces és LOD Ins, amivel nem kell lemondani az AA és az AF szűrésről sem.
A pöttyök DX10-ben vannak, mert az AMD folyamatosan kísérletezik a kártyák paraméterezhetőségével. Három hónap alatt a Lost Planet közel 90%-ot gyorsult, míg az egyéb játékok is átlagosan 25-30%-ot profitáltak, most kezdik érezni az R600 működésének lényegét. Anno amikor kijött a G80 ugyan ez volt 5-6 hónapig tiszta bug volt a driver aztán minden javítva lett.
Év végére pedig kb. egy tucat DX10.1 gama jön ki, mert az AMD Game csoportjának is több pénz jut a lehetőségek kiaknázására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest