- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Senki nem vett még HP 500-at?
-
Alvin_ti4200
félisten
Sulinetes notiban lehet memóriát bővíteni/bővíttetni? Mert valszeg 512 RAM-mal jön majd a gép, viszont nekem 1 giga kéne, tehát raknék bele még egy 512-est. Ezt csak szervízben tudják elvégezni vagy saját magam is megoldhatom (garanciavesztés nélkül)?
-
Alvin_ti4200
félisten
Ebben vajon normális órajelen megy az X1600? Tehát nincs downclockolva, mint a feljebb említett HP-ban?
[link] -
Alvin_ti4200
félisten
Csak azért kérdeztem, mert se tuning, se több vinyó, se semmi olyan dolog nem játszik szerepet egy notinál, ami az asztali gépeknél mérvadó lenne
Ha teszi a dolgát normálisan, akkor nekem teljesen mindegy, hogy milyen chipset van benne, maximum a terméktámogatottságát kérdőjelezem meg. Sok Asus notiban (főleg A6-os széria) látok ilyen chipsetet, nem tudom mekkora a meghibásodási arányuk.
-
Alvin_ti4200
félisten
Elmentem ma megnézni az MSI 655X-et és a Fusi Pa1538-at. Az a helyzet, hogy egyiket sem venném meg.
Hátrányok
MSI 655X: melegszik, a kijelzője kritikán aluli, maximális fényerő gyakorlatilag nulla, kontraszthiányos az egész készülék, a piros és kék színnel valami nem stimmel, touchpadhoz túl könnyen hozzá lehet érni, mert nincs besüllyesztve, gépelésnél gázos lehet
Fusi Pa1538: alapvetően mindenben jó, viszont a billentyűzet és a touchpad katasztrófa (főleg a bill). Amikor lenyomok egy gombot vagy a billentyűzet egy részét, akkor nem csak maga a billentyű nyomódik le, hanem besüllyed egy kicsit az egész klaviatúra ott, ahol a nyomást kapjaMarha rossz érzés gépelés közben. A touchpad pedig elég nehézkesen használható (nem siklik rajta az ujj). A kijelző szép volt, bár kicsit sötét maximális fényerőn is.
-
Alvin_ti4200
félisten
Az a gond, hogy aki egy kicsit is játszani szeretne valami modernebb cuccal a gépen (pl. én, akár külső billentyűzettel meg egérrel itthon), annak a HP nem alkternatíva, mert marha drága
Így jöhetnek szóba az Asus, FS, Acer és MSI notik, amik nem hinném, hogy mind egytől egyig rosszak. Vagy képes egy noti elromlani magától ha meg sem mozdítom a helyéről?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Silencer83 #1892 üzenetére
MSI-ről valami tapasztalat?
Igazából nem éppen a notijai jutnak először eszembe a márkáról.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Silencer83 #1890 üzenetére
Őt néztem még [link]
Amúgy mit hoztak fel a Fusi ellen (miért kerüljem)? Csakhogy tudjak róla -
Alvin_ti4200
félisten
Valakinek van tapasztalata vagy esetleg véleménye a FS Amilo Pa1538-as gépről? Nekem elég ütősnek tűnik, csak az merült fel bennem, hogy ezeket a gépeket nem lehet Windows nélkül kérni mondjuk 20k-val olcsóbban?
[link]
A PCI Express slot (leírásban csak Express slotnként emlegetik) lehetőséget nyújt az esetleg VGA bővítésre később? Szerintetek 1x1 GB vagy 2x512 MB RAM van benne?
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest