- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Zanik
addikt
Apropó! Ha poros az LCD, akkor mivel érdemes tiszítani?
-
Zanik
addikt
Szerintem semmi gond nincs az Asus LCD-jével, erős fényben zavaró lehet (de abban szinte mindegyiké az!), de a kiváló rálátási szögek (150-150) sok mindenért pótolnak (nekem jobban tetszik a mattnál, mert azok közül egy-kettő úgy néz ki, mintha poros lenne)
Egyébként meg láttam Saturn-ban egy MSI-nek a kijelzőjét - na, az TÜKÖR volt! Ahhoz képest az Asus nem rossz, pláne filmnézéshez (DVD-nél alsó-felső csíkokat talán eddig azon láttam igazán feketének!) -
Zanik
addikt
Tisztában vagyok a feltételekkel, de hogy valaki amiatt ne használja ki a sulinetet, mert hogy több évig nem lehet eladni, hát szvsz hülyeség!
Oké, tény hogy 3 év múlva valszeg kevesebbet fog érni a gép, meg kvázi ''elavult'' is lesz, de hát a kérdés hogy ki mire akarja használni?
Mert hogy pár év múlva nem lesz már elég a Half-Life3-hoz, a COD4-hez vagy az NFS-Hot Pursuit 5-höz, hát elég gyér indok! Megnyugtatok mindekit, a Duke Nukem Forever se fog semelyik mai notebook-on futni!!!
Aki meg évente cseréli a notiját, az valszeg úgysincs rászorulva a sulinet kedvezményre...
Szerk.:
Nem akartam Overlocker-t bántani, gondolom nem ez a legfőbb indok, hogy mégse vesz sulinetes notit, csak hát elsőre furán hangzott az érv...
[Szerkesztve] -
Zanik
addikt
Mi a véleményetek erről?
FUJITSU SIEMENS Amilo M1450G
[link] -
Zanik
addikt
válasz
shift+ő #2051 üzenetére
Egyre inkább az MSI felé húzok, mert ugyan nagyon jó áron van ez a Toshiba, de félek nem lennék vele teljesen elégedett, s egy notebook ugye több évre szólna...
Félre ne értsd, nem a választásod akarom kritizálni, sőt! Az összes sulinetes notebook közül nekem csak ez a Toshiba meg az MSI M670-es tetszett! -
Zanik
addikt
válasz
shift+ő #2048 üzenetére
Hát igen, nekem szimpi volt a THM miatt, de akkor is kevésnek érezem a tudását! Ezt a CF-olvasást nem is néztem, de úgy tűnik tényleg nincs notebook-okban (de gáz már!)
A 2usb személy szerinte nekem kevés, de ugye külső egységekkel bármit meg lehet oldani (akár a CF olvasást is!)
Az akku viszont még mindig egy gyenge pont nálam! Fáj a szívem érte - mert olcsóbb, meg ráadásul full fekete (már ha számít is ez egyáltalán!), de valahogy az MSI akkor is szimpibb...
[link]
Nem tudom. 7végéig meg kell hoznom a döntést!
Kérdés: Lehet ebbe a Toshibába később jobb aksit venni/tenni??? -
Zanik
addikt
válasz
shift+ő #2042 üzenetére
Én is néztem ezt a típust, de egy két tulajdonságával nagyon nem voltam elégedett:
- nuku kártyaolvasó! (nekem kell (CF/SD) fényképezőgépek miatt)
- összvissz 2db USB?!
- 2200mAH aksi, kb. 1.67 órás üzemidő...
Jah, MediaMarktban 139e, a Saturn nevű tesójában 159e...
Úgyhogy valszeg marad az MSI! -
Zanik
addikt
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a gépről?
MSI Megabook 670X
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- MacBook Pro 14" M1 Max/32GB/1TB/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4319
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged