- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Omni
aktív tag
válasz
Zsolo007 #2029 üzenetére
Ez egy rémes gép. intel proci és via chipset via videokártya már önmagában is rémisztő. Rádásul Fujitsu Siemens ami nem a minőség szinonímája. Továbbá 2000-res akku.
Csapj hozzá 10kt és vegyél hasonló kaliberű Hp-t 4000-res akkuval, mert ez a FuSi tiszta pénzkidobás 140k-ért. -
BluEyes
őstag
válasz
Zsolo007 #2025 üzenetére
Mi az, hogy minimum? Ki határozta meg? Törvény ez, vagy mi?
Netre, office-ra elég a 256Mb. Meg egy csomó mindenre. Nekem 2 konfig is megy itthon ennyi rammal, Xp-vel, ebből az egyik éppenséggel egy 1.3 CeleronM procis laptop, úgy hogy tudom mit beszélek. Te tudod mit beszélsz? Próbáltad, vagy csak úgy hallomásból osztod az észt itten? -
Utilitas
tag
válasz
Zsolo007 #2014 üzenetére
Egyetértek veled, de én is szeretem ha nyugodtan mennek a dolgok.
Bármikor kitalálhatja valaki az APEH-nél, hogy na akkor gyerünk , nézzünk ennek is utána.
Mondjuk lenne nagy sikítás a '' nép'' részéről, mert szerintem a sulinetet igénybe vevő emberek nagy része azt sem tudja mi is a sulinet, csak valaki mondta, csinálta, igényelte stb.
Minden jót
Utilitas -
Utilitas
tag
válasz
Zsolo007 #2011 üzenetére
Hali
Szóval a sulinetben vásárolt eszközt három évig, a vásárlási okmányokat pedig 5 évig ( gyakorlatilag 6 évig) meg kell őrizni.
Van egy másik topic itt , hogy nem nagyon ellenőrizték még a gépek meglétét, de azért biztos ami biztos alapon illendő 3 évig megtartani az eszközt ha már megvetted, és visszaigényelted a pénzt.
Ja, meglehetősen furcsa lenne ha a mai sulinetes laptopokon sok vistát futtatnának a jövőben. Eléggé borsos áru az a laptop amin vistát lehet majd futtatni, mindenesetre azt a laptopot amelyiken megy majd a vista szerintem nem sulinteben kell megvenni, mert nagyobb lesz a sulinetes felár, mint a visszaigényelhető adó
Minden jót
Utilitas -
Herbali
tag
válasz
Zsolo007 #1959 üzenetére
Szia
Én felhívtam az usanotebook-ot és ott azt mondták, hogy hetente változtatja a minisztérium a termékkínálatot ahogy jönnek az újabb tipusok. De ezt előre nem tudják megmondani, hogy mik fognak fel vagy le kerülni a listára. Ma is hívtam őket és szintén ez volt a válasz.
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest