- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
guest666
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #2082 üzenetére
itt ülök az ősöreg Compaq M700 elött és qrvára tetszik a TFT-je, meg a bill is frankó. Kár hogy ezek az új tömegcuccok kínából nagyon alapra vannak véve... bocs az offért
-
guest666
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #2078 üzenetére
ja, és a billentyűzetére vagyok még kiváncsi, mert a 6310 bill-je finoman szólva nem nyűgözött le.. csattog, nyikorog nyüszörög ...
-
guest666
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #2078 üzenetére
miért, milyen a TFT-je ? asszem egyet bevállalok, csak még nem volt időm megnézni...
-
shteer
titán
válasz
Alvin_ti4200 #2055 üzenetére
általában meg tudod magad is csinálni garivesztés nélkül
-
germanh
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #2055 üzenetére
mikor haver a sulinetes asztali gépébe vett új vga-t(nem sulinetest) + ramot akkor be kellett mennie oda ahol a gépet vette és ott 5k-ért bepakolták neki. mondjuk ez asztali cfg amiről beszélek...
-
-
humax
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #1923 üzenetére
intel chip sokal jobb mint sis.
tobbet nem tudok ,en is itt halodtam
maid a tibbi olvaso elmagyaraz neked -
germanh
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #1923 üzenetére
igazából notikban nem vagyok túl jártas, de asztali pc-knél sem túl előnyös egy sis vagy via chipset az intel-lel vagy nforce-al szemben
persze ez csak avatatlan és elfogult véleményem(de lehet h van benne igaz...)
-
Ligend
tag
válasz
Alvin_ti4200 #1915 üzenetére
Így jöhetnek szóba az Asus, FS, Acer és MSI notik, amik nem hinném, hogy mind egytől egyig rosszak.
Mindössze azt a személyes tapasztalatomat mondtam el, miszerint a környezetemben nagyobb arányban hibásodtak meg pl. FS notebook-ok, mint HP-k. Ennek egyik oka az lehet, hogy az előbbiek magánemberek tulajdonában voltak, így fontos szempont volt a kedvező ár, ami sokszor magával vonja a gyengébb minőséget is. Ezzel szemben az IBM/Dell/HP hármas sokkal inkább üzleti felhasználásra volt szánva, strapabíróbb, masszívabb felépítéssel megáldva.
Teljes mértékben egyetértek, a jelenlegi Sulinet kínálatban szereplő márkák és termékek szinte bármelyike megüti azt a mércét, ami átlagos felhasználásra megfelelő tartósságú és minőségű. Nem szerettem volna egyik gyártót sem lehúzni, mindössze igyekeztem a magam módján alátámasztani a döntésemet, hogy miért HP gyármányú eszközt szereztem be.
Vagy képes egy noti elromlani magától ha meg sem mozdítom a helyéről?
Természetesen nem, de egy notebook lényege az lenne, hogy hordozzák, vagyis egy átlagos asztali PC-vel szemben erősebb környezeti hatásoknak kell ellenállnia, illetve megbízhatóan működnie. Ismereteim szerint az üzleti felhasználásra szánt eszközök ezen a téren kifejezetten jobb tulajdonságokkal rendelkeznek.
Egy notebook megválasztásánál igen sokmindent mérlegelnie kell az embernek, mielőtt kiválasztja a megfelelőnek tartott modellt. Van, akinek a komolyabb grafikus teljesítmény a fő szempont, míg másnak a nyújtott szolgáltatások szélesebb skálája vonzó. Megint más rétegnek pedig, ahogy nekem is, a hosszú távú megbízhatósággal ötvözött célszerűség, hiszen a felhasználási terület ezt kívánja meg. Remélem, hogy nem fogok csalódni az nx6310-ben, és a megbízhatósággal is olyan mértékben elégedett leszek, mint a célszerűségével.
[Szerkesztve] -
dabadab
titán
válasz
Alvin_ti4200 #1915 üzenetére
''Vagy képes egy noti elromlani magától ha meg sem mozdítom a helyéről?''
Persze. (Egyebkent ha valaki nem mozgatja, akkor altalaban nem tul bolcs dontes notit venni.) -
csibor
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1897 üzenetére
De biztos nem a 670-es sorozatról olvastad.
-
csibor
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1894 üzenetére
2 hét még kevés,de idáig tetszik.Ami miatt megvettem a 103 bill,és ebben a kategoriában nagyon ritka.
-
Silencer83
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1894 üzenetére
hat amit tudok notikrol, azt egy pecsi ph!s arctol tudom aki noti boltban dolgozik, polip itt a neve..
nos nemreg nekem az asusrol meg az msirol sem mondott tul sok jot
en pl megrogzott Toshibas vagyok, ebben nem csalodtam, aztan vannak akik ezt is szapuljak..
egy biztos : szerviztapasztalatok alapjan HP, Dell a biztos nyero -
Silencer83
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1891 üzenetére
hat pl :az osszeszerelesi es felhasznalt anyagok minosege allitolag joval alulmarad az igaz nagy markakhoz kepest ( HP, dell , stb..)
[Szerkesztve] -
Silencer83
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1889 üzenetére
jo cuccok vannak benne, de nekem sokan mondtak h keruljem a fusit, hozzateszem Muterek notija is fusi, es makulatlanul ment eddig, hiba nelkul vegezve a dolgat
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mozilla Firefox
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest