- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Pyttawrx #15499 üzenetére
Nem arról akartam vitát nyitni, hogy létezik e ennél jobb gép. Ezeknek az olcsó gépeknek is megvan a maguk szerepe. Olvasgatni pl az én T100-asom is teljesen jó volt vagy melóhoz is, ha hirtelen kell valaminek utánanézni ott helyben, vagy csak tesztelni, hogy hasít e a net vagy rádugni a routerre, hogy beállítsam rajta. A kérdés az, hogy gazdaságosan hogyan javíthatóak ezek, honnan lehet olcsón megbízható alkatrészt találni. Néztem itt aprón, hátha van olyan, aminek törött a monitora, de nem találtam. A T100-nál is csak fura emberek jöttek, hogy odaadja szívességért cserébe meg haverkodjunk. Mondom kösz, de kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Total Commander
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- További aktív témák...
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest