Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Nem arról akartam vitát nyitni, hogy létezik e ennél jobb gép. Ezeknek az olcsó gépeknek is megvan a maguk szerepe. Olvasgatni pl az én T100-asom is teljesen jó volt vagy melóhoz is, ha hirtelen kell valaminek utánanézni ott helyben, vagy csak tesztelni, hogy hasít e a net vagy rádugni a routerre, hogy beállítsam rajta. A kérdés az, hogy gazdaságosan hogyan javíthatóak ezek, honnan lehet olcsón megbízható alkatrészt találni. Néztem itt aprón, hátha van olyan, aminek törött a monitora, de nem találtam. A T100-nál is csak fura emberek jöttek, hogy odaadja szívességért cserébe meg haverkodjunk. Mondom kösz, de kihagyom.

Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Spórolós topik
- MIUI / HyperOS topik
- Villanyszerelés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- 5G-s változatban is elérhető a OnePlus Pad Go 2
- További aktív témák...
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest