- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi!
Közben jött egy újabb kérdés: Vany egy régi Medion laptopom, aminek az akksijára a windows 11 és a linux is azt írja, hogy hajszál pontosan gyári értékű (44.99Wh), vagyis az évek alatt egy kicsit sem fáradt el.
Létezik olyan, hogy egy laptop nem tudja az akksiról megállapítani az elhasználódását?
-
Tim82
félisten
Eddig úgy 4 db ilyen chipset-es notiba tettem 2x4 GB DDR2 RAM-ot és mindegyik kezelte. Az, hogy amikor az Intel közzétette a specifikációkat, még nem volt 4 GB-os DDR2 a piacon, majd utána nem frissítette ennek megfelelően, bizony az ő sara/baja. Egyébiránt meg pont semmilyen lutri nincs benne, csak kokainárban mennek a 4 GB-os DDR2 modulok, szóval nem éri meg egy olyan beruházás, ami többe kerül, mint maga a bővíteni kívánt gép.
-
Csaby2021
tag
szia az integrált gpu-ja 1100mhz-ről kb 900mhz csökken ott meg is áll nem én pasztáztam be de aki megcsinálta az ért hozzá lehet a paszta se volt valami jó minőségű vagy a tdp korlát miatt ugrik le anyira pass meg veszem a gépbe a dupla csövű hütést meg veszek hozzá jobb féle pasztát oszt majd kiderül azzal hogy alakul.
-
-
Tim82
félisten
Ha whitelist lenne a probléma, akkor Unauthorized network card hibaüzenettel megállna a noti bekapcsolás után, OS betöltés helyett.
Lenovo-ék wifire kb. az 5-6. Core i proci-generációs notiktól már nem alkalmaznak whitelistet (ez azért függ termékvonaltól is, hogy mikortól pontosan, pl. a Broadwell generációs Thinkpad X250-be, L450-be probléma nélkül tettem Intel AX200-at, a szintén Broadwell Core M-es Yoga 11 meg a fent említett hibaüzenettel leállt).
-
AtHoS
nagyúr
"nem kapcsol ki leállításnál, csak hibernál"
Ez biztosan így van?
Hibernálásnál fájlba kerülnek kiírásra adatok és onnan olvassa vissza. Semmi köze az akkuról való működéshez. Szerintem kevered az alvó móddal. Asztali gépnél is van gyors rendszerindítás, amikor is bármikor lenyomhatod a PC elosztóját, ugyanúgy indul legközelebb.
-
ahenobarbus
tag
üdv,
Köszönöm a hozzászólást, ezzel el is jutottam a megoldáshoz: nem lehet növelni .
Előbb kellett volna dokumentálódni és akkor most nem ez lenneuff, ocs.
-
Tim82
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hosszabb bemutatón a Chrono Odyssey című MMO
- Második bétánál jár a One UI 8
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- HP Alkatrészek eladók!
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest