- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi!
Közben jött egy újabb kérdés: Vany egy régi Medion laptopom, aminek az akksijára a windows 11 és a linux is azt írja, hogy hajszál pontosan gyári értékű (44.99Wh), vagyis az évek alatt egy kicsit sem fáradt el.
Létezik olyan, hogy egy laptop nem tudja az akksiról megállapítani az elhasználódását?
-
Tim82
félisten
Eddig úgy 4 db ilyen chipset-es notiba tettem 2x4 GB DDR2 RAM-ot és mindegyik kezelte. Az, hogy amikor az Intel közzétette a specifikációkat, még nem volt 4 GB-os DDR2 a piacon, majd utána nem frissítette ennek megfelelően, bizony az ő sara/baja. Egyébiránt meg pont semmilyen lutri nincs benne, csak kokainárban mennek a 4 GB-os DDR2 modulok, szóval nem éri meg egy olyan beruházás, ami többe kerül, mint maga a bővíteni kívánt gép.
-
Csaby2021
tag
szia az integrált gpu-ja 1100mhz-ről kb 900mhz csökken ott meg is áll nem én pasztáztam be de aki megcsinálta az ért hozzá lehet a paszta se volt valami jó minőségű vagy a tdp korlát miatt ugrik le anyira pass meg veszem a gépbe a dupla csövű hütést meg veszek hozzá jobb féle pasztát oszt majd kiderül azzal hogy alakul.
-
-
Tim82
félisten
Ha whitelist lenne a probléma, akkor Unauthorized network card hibaüzenettel megállna a noti bekapcsolás után, OS betöltés helyett.
Lenovo-ék wifire kb. az 5-6. Core i proci-generációs notiktól már nem alkalmaznak whitelistet (ez azért függ termékvonaltól is, hogy mikortól pontosan, pl. a Broadwell generációs Thinkpad X250-be, L450-be probléma nélkül tettem Intel AX200-at, a szintén Broadwell Core M-es Yoga 11 meg a fent említett hibaüzenettel leállt).
-
AtHoS
nagyúr
"nem kapcsol ki leállításnál, csak hibernál"
Ez biztosan így van?
Hibernálásnál fájlba kerülnek kiírásra adatok és onnan olvassa vissza. Semmi köze az akkuról való működéshez. Szerintem kevered az alvó móddal. Asztali gépnél is van gyors rendszerindítás, amikor is bármikor lenyomhatod a PC elosztóját, ugyanúgy indul legközelebb.
-
ahenobarbus
tag
üdv,
Köszönöm a hozzászólást, ezzel el is jutottam a megoldáshoz: nem lehet növelni .
Előbb kellett volna dokumentálódni és akkor most nem ez lenneuff, ocs.
-
Tim82
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest