- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Thunderzolee #15570 üzenetére
Ezt én is így gondolom, de ezt meg kell beszélnem a laptop tulajával. Az eredeti terve az volt, hogy ha nem lehet olcsón megmenteni a laptopot, akkor kukázva lesz. Végül ingyen meg lett javítva rajta az alaplapi töltő csatlakozás.
A hdd-t kiszedtük, beraktuk egy külső usb-s rackbe neki, mert hibátlan.
Ezután már ott tartottunk, hogy megbeszéltem vele, hogy szerzek bele egy SSD-t, az már meg is van.
Éppen terveztem volna visszaadni neki, amikor leesett, hogy 1 db 2 gigás modul van benne összesen, és ez nekem nem tetszett, mert hát kb 20 éve otthoni usereknek is elérhető a dual channel, hát akkor szerezzünk már bele egy másik modult.Szóval majd adagolom neki a lehetőségeket
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Horgász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest