- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil198909
tag
válasz
PandaMonium #1798 üzenetére
Örülök hogy szóba hoztad mert most akarok venni egy pro controllert!Ezt hogy kell elképzelni tehát mit tudom én játszok a pro controllerrel és néhány játéknál kötelezően használni kell az érintő kijelzőt is gamepad-on?Mert engem végülis nem idegesít hogy megy a gamepad is közben viszont az már idegesítene ha a pro controllert le kéne raknom és még pötyögni is kéne az érintőkijelzőn!
Egyébként nekem megvan a Tekken Tag Tournament 2 és tudok neked róla nyilatkozni!Amikor megvettem kb 2 hónapja eleinte sokat játszottam online délután vele nekem fél percnél vagy 1 percnél nem igazán tartott tovább csatlakozni valakihez!De őszíntén megmondom neked hogy nem vallom magam rossz tekkenesnek mivel én már a PS1-es korszak óta toltam őket a Tekken 3 nagy kedvencem volt!De itt online a verekedés inkább idegesítő mintsem élvezetes!Úgy elkenték a számat legtöbbször hogy csak úgy pislogtam még felkelni sem engednek a karakterrel akivel vagy!Azóta van egy haverom aki megvette magának Wii U-ra és vele szoktam online játszani vele legalább lehet értelmesen harcolni!
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Peugeot, Citroën topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Mozilla Firefox
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest