- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil198909
tag
válasz
Scarletiel #1488 üzenetére
Nekem is megvan egyébként a Wind Waker HD és már végig is játszottam!Valóban vannak frame rate esések az ilyen ágyús harcoknál meg nagyobb robbanásoknál de ezek olyan szinten elenyészően vannak jelen hogy ha az ember belemerül a játékba akkor észre sem veszi!Egyébként a játék ezt leszámítva nagyon egyben van!
-
ldave
félisten
válasz
Scarletiel #1488 üzenetére
Komolyabb frame drop-pal nem nagyon találkoztam. Igaz, robbanásoknál egy pillanatra megáll a játék, de ahogy néztem pár youtube videó alapján ez már a GC-s eredetiben is így volt, szóval ez annak lehet a hozadéka.
-
boost
veterán
válasz
Scarletiel #1483 üzenetére
Persze, de ha tavaly vettél gépet, akkor idén őszig volt ZombieU, egy Pikmined, egy 2D Mario, és ha nagyon fan vagy, akkor egy W101, de azért a W101 már elég HC. Aztán jött még egy régi Zelda HD feldolgozása, vitatható minőségben, és aztán egy tényleg tökéletes Mario. Egy év alatt ez nagyon sovány. Ráadásul nem is nagyon várható, hogy a következő egy évben ennél több, és jobb dolgokat tolnak ki. Ezért gondolo, hogy kb 2 év múlva azért már érdemes lesz megvenni elsődleges konzolnak.
disclaimer: azért járok ide észt osztani, mert látens WiiU rajongó vagyok, és elégedett 3DS tulaj.
-
boost
veterán
válasz
Scarletiel #1428 üzenetére
Ráadásul pont azért lett ilyen lassucska a WiiU, mert gond volt a hűtéskor a teszteléskor, és az áttervezés helyett inkább visszavettek a teljesítményből.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Scarletiel #1423 üzenetére
Az a több, mint 250%-os OC eleve kamu volt, aki ennek bedőlt...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Scarletiel #1423 üzenetére
Ez már egy elég régi pletyka és halványan úgy rémlik, kamu is volt.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Scarletiel #1418 üzenetére
Holnap du. 3-kor itt.
-
ldave
félisten
válasz
Scarletiel #1411 üzenetére
Ha minden igaz, akkor Wii U Virtual Console-ra várhatóak majd GC címek, Wii módban pedig szintén a VC felületen keresztül rengeteg NES, SNES és N64 cím érhető el. Sajna valamiért nagyon lassan hozzák át ezeket a címeket Wii-ről Wii U-ra, amit nem értek, hogy miért van így.
-
ldave
félisten
válasz
Scarletiel #1408 üzenetére
Amúgy a Virtual Console játékok alatt mindig azon kapom magam, hogy a TV képe helyett a Gamepad-on játszom, szóval oda jó lenne egy Pro Controller, az nem terelné el a a figyelmem a nagyobb képről
-
ldave
félisten
válasz
Scarletiel #1408 üzenetére
Ugyan, nekünk öröm, hogy van érdeklődés a nagy nextgen lázban a Wii U iránt is
-
ldave
félisten
válasz
Scarletiel #1405 üzenetére
Hát ugye nagy különbség, hogy a Pro Controller-en van 2 analóg kar, a Wiimote pedig mozgásérzékelős. Szóval attól függ, hogy milyen többjátékos mókára vágy az ember. Szerintem a Wiimote sokoldalúbb (Nunchuck-kal pedig arra is lehet tenni 1 analóg kart, ha kéne), talán az jobb választás.
-
ldave
félisten
válasz
Scarletiel #1399 üzenetére
Érdemes az angol Amazon-t figyelni, én ott vettem a gépem, a Basic csomag szállítással együtt megvolt 60 ezer Ft alatt.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Scarletiel #1397 üzenetére
Nintendo játékok öt év múlva is ugyanennyi lesznek (ha nem több), a konzol érdekesebb kérdés, mert valószínűleg - az évközi siralmas eladásokból okulva - nagy készletet nem nagyon mertek a kereskedők sehol sem felhalmozni belőlük. Tavaly év végén jól fogyott a Wii U, ezért év elejére is sokat feltankoltak, de szinte a kutyának sem kellett utána. Ezeket a felgyülemlett készleteket az első két negyedévben seperték ki a kiskerek, nyáron jó vételeket lehetett csinálni. Ilyen jövőre szinte biztos nem lesz, sokkal óvatosabbak most már a kereskedők, nagy készletkisöprésekre nem számítok. Ha meg még azt is nézem, hogy idehaza nemhogy olcsóbb lett, de sok helyen még drágult is a konzol, akkor jó vételekre itthon még annyira sem számítanék, mint külföldön.
-
moli.hu
őstag
válasz
Scarletiel #1388 üzenetére
-
PandaMonium
őstag
válasz
Scarletiel #1380 üzenetére
Az FPS drop játékfüggő, Zeldánál jellemzően akkor van mikor sok a részecske effekt, pl. boss egy halom tűzlabdát lő ki egyszerre, vagy 3 kalózhajó lövöldözi rád a bombáit egyszerre. Ez a játék hibája, nem pedig a konzolé, de sajna ezzel nem lehet mit kezdeni. Úgy hallottam, hogy a többi first party címben nincs nagyon FPS drop szóval nem hiszem, hogy ez zavaró tényező lesz (Zeldázáskor is tényleg relatíve ritkán fordul elő). Ami fontos, hogy ahogy írtad, itt elsősorban mindig a játékmeneten és szórakoztatáson van a hangsúly (mert, hogy elvégre erről szólna egy videojáték, nem pedig arról, hogy megpróbáljuk újrakreálni a valóságot) a grafika pedig csak másodlagos. Megértelek egyébként, annak ellenére, hogy gamer PC-m van, Street Fighter 4 -en (ezt évek óta nyomom, kb. 1600 órám van benne szóvál már lassan berögződés elindítani minden nap mikor van egy kis szabadidőm) és Guild Wars 2-n kívül nagyon ritka, hogy játszok bármi mással. Néha 10 perc ezzel, 10 perc azzal, de kész, megunom. Viszont eddig a Wii U letudott kötni, imádom, és hosszú idő óta először várok "hype" szinten új játékot (Mario Kart 8, Smash bros) úgyhogy én a helyedben adnék egy esélyt annak a Zeldás kiadásnak, nagyot nem tévedhetsz.
-
moli.hu
őstag
válasz
Scarletiel #1360 üzenetére
en vagy 29 eve pc-s jatekos vagyok, 4 eve vettem az elso jatekkonzolom az asszony otletere es neki ajandekkent, egy wii-t. Egy uj vilag nyilt ki elottem az evtizedes, pc-n elerhetetlen, ezert szamomra teljesen ismeretlen nintendo franchiseokkal. Es azt kell mondjam teljes bizonyossaggal, hogy akinek van pc-je annak felesleges melle venni egy xboxot vagy pst, tok ugyanazok es tok ugyanolyan jatekok vannak ra, mint amivel mar evtizedek ota a pc-den jatszol. Persze elofordult azota, hogy hanyagoltam a wii-t, mert vannak fpses es autoversenyzos korszakaim, ezekre mindkettore pedig csak a pc a megoldas. de platformjatekra, rpg-re a nintendo a valasz. Lokal multiplayerre sokkal jobb a nintendo a konkurencianal, mivel egyutt jatszottunk, az asszonyt a wii vezette be a videojatekok vilagaba, azelott o max passzianszozott es hoditozott. A wii utan vettem magamnak egy nintendo ds-t is, de az asszony tobbet jatszott vele mint en, igy kapott o is egyet. az android nyomaba se er, szuksegesek a dedikalt kezelogombok a videojatekhoz. Hat ez az en tortenetem.
Azert ha ugy erzed, hogy vissza fog huzni a pc-s vilag, a billentyuzettel, egerrel es kormannyal es a veres jatekokkal, akkor inkabb gondold meg megegyszer.a nintendo jatekok onmagukban is elvezhetoek eloelet nelkul, sot, az az erdekes, hogy sokszor direkt rajatszanak erre es egy az elozmenyektol fuggetlen vilagot hoznak letre, hogy szabadabban desingolhassak a jatekot - foleg a zeldanal igaz ez a kovethetetlen timelinejaval. A mario platformoknal is tok lenyegtelen a sztori, mindig elraboljak a lanyt, itt a jatekmechnika a lenyeg, a nintendo altal kitalalt uj iranyitasi modok demonstracioja, tokelyre vitele. ez sokakat marhara bosszant is, mert nem ertik, hogy egy videojateknal a jatek a lenyeg.
ezek utan a valasz a kerdesedre "ajánlanátok-e playstationon de leginkább PC-n "nevelkedett" embernek ezt a konzolt."
egyertelmuen nem. csak ha megcsomorlottel azoktol es valami ujat keresel. -
PandaMonium
őstag
válasz
Scarletiel #1366 üzenetére
Mi pont most (1,5 hete) vettük meg ezt a Zeldás kiadást és eddig teljesen lenyűgözött.
Hozzád hasonlóan PC-n és PlayStation konzolokon nevelkedtem, úgyhogy azonos lehet a nézőpontunk.
Eddig mindig nagyon casualnak tartottam a Nintendo konzolokat (főleg úgy, hogy vannak olyan játékok amiket verseny szinten játszok, szóval azthiszem lehet hardcore játékosnak nevezni), kb. olyan bepakolom elé a 4-5 éves gyereket és jól elvan, de nagyot tévedtem. Az egésznek baromi minőség és modernitás érzete van, a touch screen-el felszerelt mindent tudó (tényleg mindent: gyroscope, mikrofon, kamera, touchscreen, controller, tv távirányító...) gamepad-tól kezdve az intelligens konzolon (pl. ha engedélyezed neki és van update bekapcsol magától, letölti a frissítéseket, majd kikapcsol) át minden remek benne. Negatívumnak lehet említeni, hogy közel sincs annyi játék rá mint a rivális konzolokra, de azért figyelembe kell venni, hogy a Wii U most ünnepelte az első születésnapját, míg a "többiek" már lassan a 8. -at, és még így is azt mondanám, hogy a Wii U-nak vannak a legjobb exkluzív címei.
Őszintén szólva számomra a Wii U egy másodlagos konzol, csak az exkluzív címekért vettem, csak azokat fogom rajta játszani, multiplatformra ott a gamer PC a csilli-villi grafikával. A Zelda sorozat is ilyen, múlthét kedd óta 18 órát toltam bele úgy hogy jónéhány napon alig, vagy nem is voltam itthon közben és eddig minden percét élveztem, jobban mint a Bioshock Infinite óta bármit. És akkor még hátra van a Super Mario 3D World, a Monster Hunter 3 Ultimate, Pikmin 3, Tekken Tag Tournament 2 (ez nem Wii U exkluzív, hanem konzol exkluzív) jövőre pedig Donkey Kong Tropical Freeze, Mario Kart 8, Smash brothers és még kitudja mi.
32GB pedig bőven elég mindenre, a rendszer és a frissítések elfoglalnak egy keveset alapból, de a first party játékok ahogy már említették feljebb minimális helyet foglalnak, ezen kívül pedig még tudod bővíteni a tárhelyet külső HDD-vel, pendrive-al meg amivel szeretnéd.(#1372) Mister_X: A Wind Wakert nem lehetett azért annyira nehéz belesűríteni 1.7GB-ba, játékfejlesztőként el tudom neked mondani, hogy az industry standardhoz képest nagyon alagony polygonszámú modellekkel dolgoznak, a textúrák fele procedurális, sok modellen nincs is textúra csak material, a cel-shading meg intézi a többit. A lényeg, hogy ami viszont van azt újrahasználják, és nem csinálnak minden külön fűszálnak külön textúrát meg anyám kínja. Ettől függetlenül azért a frame rate problémákkal kezdhettek volna valamit, mert szép a játék, de azért nem egy Battlefield 3, hogy boss battle közben 15-re essen az FPS.
-
ldave
félisten
válasz
Scarletiel #1366 üzenetére
Maguk a játékok szinte nem telepítenek semmit, a lemezről futnak, max a update-eket tárol a memórián. Szóval nagy tárhely igazából csak akkor kell, ha digitálisan tervezel játékot venni. Nekem 8 GB-os gépem van, benne egy 16 GB-os pendrive, szerintem ezzel a gép élete végéig elleszek
Ha jól tudom akkor a Zeldás gép mellé digitális Zelda jár, szóval annak alapra kell majd valamennyi tárhely, de egy 32 GB-os gép szerintem sokáig elég lesz hozzáadott tárhely nélkül is.
-
ldave
félisten
válasz
Scarletiel #1364 üzenetére
Teljesen kisajátja, szóval ha ráteszel bármilyen adattárolót, akkor azt onnantól kezdve csak a Wii U tudja használni.
-
ldave
félisten
válasz
Jó sok kérdés és hát sokra sajna kérdéses a válasz
Általában a Nintendo gépei 5 évente követik egymést, ez alapján 2017-ig kéne a Wii U-an a piacon lennie, de én nem tartom kizártnak, hogy esetleg picivel korábban jön majd egy utód. Multiplatform játékok esetén kérdéses a jövő, de first/second party játékokból évente biztos jönni fog majd 5-6 db, azokkal meg bőven el lehet lenni.
A jelenlegi kínálat csúcsa egyértelműen a Super Mario 3D World, mellyel akár négyen is lehet egyszerre játszani, bár az már elég komoly koordinációt igényel szerintem, multkor nálam hárman próbáluk a srácokkal és hát néha azt se tudtam hol vagyok
Amúgy szitne minden Nintendo Wii U játékban van valami többjátékos mód.
Ja meg ugye a Wii U viszi a régebbi, Wii játékokat is (bár kell hozzá pár kiegészítő), melyek között sok-sok klasszikus található, Mario Galaxy 1-2, Skyward Sword, Other M és még sorolhatnánk. Persze ezek grafikája már nem annyira korszerű, de a játélélmény bőven meghálálja, ha valaki időt tölt velük.
A játékidő megint csak változatos, egy Mario játék elsőre 8-10 óra alatt végigjátszható, de ha minden csillagot és extrát össze akar szedni az ember, akkor ennek az időnek a többszörösét is bele lehet tenni. A Zelda játékok is megvannak 30-40 órák első végigjátszásra, és akkor még azoknál sok-sok egyéb mellékfeladat van.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Nintendo címeknél semennyire nem számít a régi játékok (nem)ismerete, mert önálló címként adják ki többnyire, saját egyedi világgal/történettel stb. Ez inkább multiplatform játékokra jellemző, Wii U-n talán a Bayonetta 2 lesz egyedül ilyen, de fogalmam sincs, mennyire fog kapcsolódni az első részhez. A cég konzervatív felfogása miatt viszont a játékok lokál multija (= nem neten kersztül játszotok, hanem egymás mellett ülve a tévé előtt) nagyon hangsúlyos, baráti összejövetelekre szerintem a legjobbak a Nintendo saját fejlesztésű játékai. 2014-re már a legfontosabb bejelentett címek ismertek, remélhetőleg onnantól kezdve folyamatos lesz az ellátottság.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Ha érdekelnek a multiplatform játékok, akkor nem jaánlanám. Ha a grafika nagyon fontos, akkor sem. Nézd meg a Wii U exkluzív kínálatát (jelenlegit és a jövőbenit) és dönts az alapján. Pl.: Pikmin 3, Wonderful 101, Monster Hunter Tri Ultimate, New Super Mario Bros. U, Super Mario 3D World, Wind Waker HD, ZombiU, majd jön a Donkey Kong Country Tropical Freeze, Bayonetta 2, X, MarioKart 8, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest