Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz
BorsóKorsodi #13255 üzenetére
Az a baj hogy eredetit nem találsz már reális áron sehol.
Annyi komplett gép van eladó hogy azzal dunát lehetne rekeszteni de mindhez 1 pár kontroller.
Viszont eladó kontrollerek nem vagy csak 3-4 e ft-ért per darab kettő egyben plusz posta már elég húzós.S itt is nagy a szórás.
Eredeti gép plusz kontroller pakk vagy 15-20 darab fordult meg nálam.
De volt már működésképtelen eredeti wii mote-om. Volt csatlakozó hibásom. Volt beragadó gombos cuccom. -
petymek
senior tag
válasz
Ahogy írták is, a kínai-ba van jó is. Nem beszélve arról, hogy az eredeti is kínai
.
-
Faterkam
addikt
válasz
Ezek között is iszonyatosan nagy a szórás! Én találkoztam már jóval is és csapnivalóval is, sajnos!
-
petymek
senior tag
válasz
BorsóKorsodi #13228 üzenetére
WiiU alig használja írásra a tárolót. SSD élettartamát alig befolyásolja.
Kábelt ne 3ezerért, hanem 3százért rendelj kínából. Egyébként nagyobb tárkapacitású HDD-kből akadnak olyanok, amiket a WiiU 2 USB-je sem lát el elég árammal. -
90Quiet
tag
válasz
BorsóKorsodi #13228 üzenetére
A hangbeállításokban be lehet kapcsolni, hogy a hdmi mellett párhuzamosan az AV csatlakozón is küldje ki a hangot a konzol.
-
gzoll
aktív tag
válasz
BorsóKorsodi #13224 üzenetére
Hát... Rövid úton jah. Szak szavakkal hadilábon állok, de az van, hogy ugye az SSD adatcellái nem korlátlanul újraírhatók, ezért optimalizálni kell a fájlkezelést, hogy ne legyen sok felesleges újraírás egy egy területen, mert ott elhasználódik, és azok a blokkok idővel kiesnek. Ezért pl az újabb Windows-ok tudják, hogy nem szabad SSD-n töredezettség mentesíteni, elsősorban mert a sok idemásolás aztán odamásolás csökkenti az SSD életét, meg amúgy felesleges is, mert minden blokk ugyanolyan gyorsan elérhető, míg a HDD-nél az olvasófejnek kell odaérni mindenhova és kiolvasni az adatot.
Aztán persze az se lehetetlen, hogy amióta én erről olvastam, azóta már fejlődött a technológia, és az ssd magától optimalizál, hogy mit hova rak, azért én a helyedben megkérdeznék egy valóban hozzáértő embert, hogy mondja meg pontosan az a típus ami neked van az mennyire jó választás erre a feladatra -
gzoll
aktív tag
válasz
BorsóKorsodi #13221 üzenetére
Nem nyírja ki a Wii U az SSD-t hamar? Mármint, szinte biztos, hogy nincs optimalizálva az adattárolási rendszere SSD-re
-
solti
senior tag
válasz
BorsóKorsodi #13219 üzenetére
Állítsd át másik csatornáraba routert
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
BorsóKorsodi #13216 üzenetére
Gamepark-ot hívd fel, ők foglalkoznak vele. Nekem olyan szinten nincs ezzel tapasztalatom, hogy nem is hallottam/olvastam ilyen jellegű hibáról. Alapvetően a Wii U egy biztonságos konstrukció, relatív kevés hibalehetőséggel. De hátha tudnak mondani rá valamit.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
BorsóKorsodi #13213 üzenetére
Pont néhány perce állítottam be az enyémet, én router csere miatt. Pöccre működött az egész. Te cseréltél eszközt mostanában?
-
ldave
félisten
válasz
BorsóKorsodi #13213 üzenetére
Sajna nincs ötletem
Nekem a 6 éves tévémben ment tönkre nemrég a wifi modul...
WiiU-hoz létezik ethernet adapter, ha más megoldás nincs.
-
mirci18
addikt
válasz
BorsóKorsodi #13173 üzenetére
Korrekt cucc.
Ha megvan a gép jöhetnek a játékok.
Én ezeket vettem:
-Nintendo Land
-New Super Mario Bros U
-Mario Kart 8
-Mario Maker
-Super Mario 3d World
-Rabbids landA Rabbids land egyenlőre nem jön be. Ha társasjáték érdekelne akkor már inkább Mario Party 10.
Alapvetően ha használni akarsz wii-s játékokat Nunchuck és Wii mote kell hozzá.
Nekem volt eredeti darabom.
Vettem Kínából már többször utángyártottat.
Jelenleg egy motion plus-os fullos pack kint 4800 ft.Az utángyártott kontrolerrek ugyanúgy könnyen jól működnek.
Viszont azt tapasztaltam hogy eredeti Wii mote nem mindíg szereti az utángyártott Nunchuckokat.
Így olyan szettet használj ami teljesen eredeti vagy azonosan utángyártott. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
BorsóKorsodi #13175 üzenetére
Szép állapotúnak tűnik, simán megéri szerintem.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
BorsóKorsodi #13173 üzenetére
Mármint a wiimote? Az már plusszos ezekben, igen. Azért rákérdezhetsz, hogy a gyári darab-e, mert az eredeti csomag tartalmazta. Elvben előfordulhat viszont, hogy bármi miatt másikra kellett cserélnie.
-
mirci18
addikt
válasz
BorsóKorsodi #13171 üzenetére
Bőven elég a Wii is akkor neked.
Én sokat toltam wii-vel. De ha nem érdekel téged a Hd-sabb grafika meg a tablet kontroller akkor ne költs rá 15 helyett 40-50 e ft-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged