- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
90Quiet
tag
válasz
lancia75 #13659 üzenetére
Ha a lábaid jól működnek és nem riadsz vissza egy kis finom-motoros trainingtől, akkor el tudom képzelnmi hogy a wii nuncuck-ot a földre téve (egy kis állványféleségbe?) a lábaddal használd. Ilyen szempontból a wii különösen klafa, hogy két darabból áll a kontrollere.
Igaz a nunchuck vezetéke csak kb fél méter hosszú, de egy ilyesmi hosszabítóval simán leérhet a földig úgy, hogy közben kényelmesen ülsz a kanapén: [link] -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
lancia75 #13663 üzenetére
Itt az aprón is mindig hirdetnek, de a jófogás is tele szokott lenni vele. A gép és a wiimote kötelező hogy meglegyen, neked a kiegészítők az egykezes használat miatt nem kellenének. Most abban nem vagyok biztos, hogy milyen tévére lehet rádugni mert sima wii konzolom nem volt.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
lancia75 #13659 üzenetére
Nem, ezt a wiimote-ra lehet rádugni, arról kapja az áramot is. Nálad ezért nem opció, mert mindkét kézre szükség lenne hozzájuk.
Szerk.: nekem hirtelen csak a wii sports jut eszembe játék, amit úgy nem túl régen játszottam és egy kézzel irányítható. A teniszhez és a bowlinghoz legalábbis nem kell két kéz, bár talán a golfozáshoz nem árt.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
lancia75 #13654 üzenetére
Szia, a Wii játékok tűnnek a legkézenfekvőbb jelölteknek, mivel ugye a wiimote egykezes használatra lett tervezve. Azokat a játékokat kell kimazsolázni, amikhez nem kell a nunchuk kiegészítő, hanem csak wiimote-tal is játszhatóak. Wii játékokkal nincs akkora nagy tapasztalatom, de találtam ezt a fórumot itt a témában, hátha ad némi iránymutatst: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged