- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
szika87 #13776 üzenetére
A por miatt nem tud a fej annyira kimenni mint amennyire ki van írva, mert nem szokott addig kimenni. Mivel a többi lemez nincs addig kiírva, igy minek menne addig ki.
Pl ez lehet a baj. Tehát ezért írtam jól meg kell takarítani.
Kezd egy alapos takarítással , mindenhol és főleg az optikai meghajtót. Ilyenkor érdemes a szilikon zsírokat is átnézni, újra kenni. Az is beragacsosodik a portól.
Tehát jó alaposan ki kell takarítani. -
lanszelot
addikt
válasz
szika87 #13771 üzenetére
Hello,
A több adatnál a lemez széle felé közeledik az írott rész.
De beolvasásásnál, pont a lemez közepét olvassa.
Mikor beteszed látja?
Vagy csak elindítás után jön a hiba?Ha értesz hozzá, szedd szét a konzolt és jő alaposan takarítsd ki.
Főleg az optikai részt.
Ha nem segít, itt keress vkit akinek van wii u és menj el próbáld ki nála a lemezeid.
Lehet hogy nem is látod, de van egy pici karc rajta.
Ha másnál megy, és a takarítás se segít, akkor az optikai meghajtó hibás.
Ki kell cserélni.
Vagy, ha ez túl költséges (mivel már megszűnt a támogatás), akkor homebrew. (Maga a homebrew nem illegális)
Mivel meg van a lemezed, pc-n készítesz róla image filet, és külső meghajtóra rakod, onnan tudsz játszani lemez nélkül. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
szika87 #13749 üzenetére
Elvileg a fórumszabályzat globálisan tiltja, úgyhogy szerintem direkt warezos kibeszélő topik ne legyen belőle. De ha jön valami figyelemre érdemes okosítás a gépre és arról valaki csendben dob egy linket, afölött még talán szemet hunynak. Legfeljebb szól a modi, ha mégsem.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
szika87 #13700 üzenetére
Én majdnem egy Indiana Jones-szal kezdtem a videojátékos karrierem. Az Utolsó Kereszteslovag gameboy változata volt meg, még a '90-es évek eleje tájékán. Egy 2D-s beet 'em up/platform keverék volt és eléggé rövidke, fél óra alatt ki lehetett tolni akár. Nem mondanám a játékkészítés csúcsának, még gameboyos mércével sem. Más IJ játékkal azóta sem toltam.
-
-
lanszelot
addikt
válasz
szika87 #13636 üzenetére
Sajnos nem tudom.
Fekete konzol fullos felszereléssel, extra kontroller plusz egy Zelda rajta. Így vettem, de nem tudok semmit róla. A srác mondta el az alapokat. Hogy ne töröljem a profilját, mert akkor oda a Zelda. Meg hogy hogyan kell a külső meghajtót hasznalni... már azt is elfelejtettem.Lehet mondta milyen konzol, csak nekem nem mondott semmit, így nem jegyeztem meg.
-
lanszelot
addikt
válasz
szika87 #13634 üzenetére
Hello,
Wii U error kódtól félve, még mindig nem mertem elindítani.
Sajnos a Zelda a konzolon van, így a mentésem is.
Ha elindítom szeretném azonnal külső meghajtóra dobni, mert elvileg úgy nem lesz error kód, csak a konzolon tárolt miatt dobhatja.
A külső meghajtóm viszont tele van.
Kérdések:
- Ha lehúzom ami tele van, és másikat dugok akkor az úgy ok?
Amivel tolni akarom azt a meghajtót dugom rá és ügyesen kezeli?
Vagy okoz gondot a külső meghajtó csere-bere?Használtan vettem anno a Wii U-t, a zelda rajta volt, így semmit se tudok róla. Azért van az a konzolon, a lemezeimnek mindig a külsőt választottam. Viszont nem kezdeném elölről ha nem muszáj a Zelda-t. Párszor téptem a hajam míg eljutottam oda ahol vagyok.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
szika87 #13632 üzenetére
Nem tudom én sem 100% megmondani, hogy a műszaki részét hogyan oldották meg, de a nyitja mindenképp az, hogy egy ilyen beszorult szennyeződés vagy fólia folyamatos nyomást fejt ki a kijelzőre. Mintha valaki folyamatosan nyomná rá az ujját. Ilyenkor vagy elveszi a vezérlést a gomboktól (mert nem túl élertszerű használat, hogy egyszerre nyomjuk a kijelzőt és a gombokat is), vagy ténylegesen hibának észleli és valami megszakítást aktivál, ezt tényleg nem tudom megmondani. Az viszont biztos, hogy az általad említett két gomb azért működik ilyenkor is, mert azok megkerülik a kijelzőt, ugyanis akkor is funkcionálniuk kell, amikor a gamepad inaktív (ezzel kapcsolod be például). Az összes többi gomb viszont akkor jut csak funkcióhoz, amikor a gamepad - és így a kijelző is - aktív, innét ered ez a kettősség.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
szika87 #13630 üzenetére
Nem őrültség, de inkább a perem alá rakódott zsíros-poros dzsuváról van szó, amit a fóliával sikerült beljebb dolgoznod. Nekem egyszer, 3DS fóliázásakor volt ilyen érintkezési problémám, akkor maga a fólia szorult alá, nem pedig szennyeződés. Ha végzel egy ilyen alapos fogkefézést, akkor elvileg nem lehet akadálya egy újrafóliázásnak.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
szika87 #13580 üzenetére
Ezek felejtősek, egy mód van már csak kikerülni. Ha van egy Switched, akkor annak a fiókját össze tudod párosítani a Wii U (és a 3DS) fiókjához. A Switchre gond nélkül fel tudsz pénzt tölteni, ez a pénz pedig látszódni fog a Wii U oldalán is, jövő március végéig ebből tudsz azon is játékot venni rá.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
szika87 #13542 üzenetére
Kicsit későn szálltál fel a vonatra, de őszintén szólva nem követem egy ideje a játékárakat WiiU-n. 4-5 éve összeszedtem mindent, amit érdemesnek tartok rá. Eshop-on még lehet rá vásárolni, de ahhoz kellene egy switch, mert annak az egyenlegéből lehetne elkanyarítani rá. Szerintem a Nintendo Land is nagyon jó, ezt ugye érthető okokból nem tudták átportolni másra. A régi Wii játékok közt is sok jó van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest