- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
válasz
lanszelot #13775 üzenetére
Szia!
Beolvassa a lemezt, mármint látja hogy ez most melyik cím, megjelenik az ikon is, de mikor indítanám el, akkor invalid disk felirat jön fel.
Szóval ebben lehet valami hogy beolvasásnál a lemez közepét olvassa elsőnek mert az patika egy karc sincs rajta.
A lemez legszélét bevallom annyira nem figyeltem, most alapos megtörlöm majd a széleket óvatosan, hátha került oda valami.
Wii U-t még nem szedtem szét, csak PS3 Fat-et.
De mivel minden mást pöccre olvas, nem gondolom hogy az olvasó fejjel lenne baj, e miatt inkább nem szedném még szét, csak ha több játéknál is elő fog ez fordulni.
Előbb utóbb homebrew és Tiramisu lesz a vége, kezd hiányozni a Splattoon online lövöldéjeCsak még nem szántam el magam rá hogy megcsináljam ezt a gépen.
-
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot #13641 üzenetére
Hello,
Sikerült átmásolni
E szerint csináltam.
Miután átmásoltam főmenübe vissza akartam lépni, és kifagyott a konzol. Majd nem akart újra indulni.
Hát levert a víz rendesen.
De csak elindult végülFurcsaság: ahol másoltam ott azt mutatta, hogy a Super Smash Brothers vagy mi 16GB rajta van a konzolon. Ki is foglalja a helyet, tehát rajta van. De a 16GB piros csak annál, és nekem az nincs is meg.
Gondolom a srácnak megvolt, és rosszul töröljette?
Vagy lemez kellene?
Nem.kell a játék, mert nem a stílusom.
Csak érdekel, hogy az ott most ki lehet?A konzolom WUP-101(03)
Seria száma: FEH101 -el kezdődik.
Ilyet nem találtam az adatbázisban, tehát nem tudom mikori kiadás. /Error miatt volt erről szó/ -
válasz
lanszelot #13639 üzenetére
Ha jól értem account-tal vetted meg a wii U-t. Azzal be kell tudni lépni az eShop-ba és letölteni a Zeldát, ha digitálisan vette a korábbi tulaj (persze, ha megadta a felhasználónevet/jelszót).
Adatátvitelhez használhatsz 2 külső USB-s meghajtót, játék során csak egy lehet csatlakoztatva. Nagyon kell neki a táp, nekem 2 USB-be kellett dugni a külső HDD-t, hogy meg tudja hajtani (vagy táppal használni a hdd-t, ha lehet)
Ha hackelt rendszer (gyanúúúúús, akkor nem tudom).
-
Faterkam
addikt
válasz
lanszelot #13637 üzenetére
Jó minőségű Pendrive (Samsung) berak usb-be, Wii U-n leformázod. Zeldát áthelyezed, menést tudod másolni is, és akkor a konzolon és a Pendrive-on is megmarad (a mentés). Én a Mariokart 8-at tettem így át. Gondolom a konzolon bármi sérül, letöltöd az E-shopból. (mert remélem a megvett dolgok megmaradnak később is)
-
szika87
aktív tag
válasz
lanszelot #13635 üzenetére
Szia,
Ilyen jellegű technikai megoldásban nem tudok segíteni
Külföldi fórumokon viszont azt olvastam csak a korai készülékeket sújta ez a dolog. Ha pl tudnád azt hogy valamelyik 32gb-os Deluxe csomagban érkezett a konzol, pl Mario Kart vagy Splatoon bundle akkor igen kicsi az esélye rá hogy error kódos legyen, még hosszabb üzemenkívüli állapot után sem.UI: Most olvasom sajnos nem tudod az előéletét hogy milyen változat...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
válasz
lanszelot #13607 üzenetére
én se vagyok időutazó, aggódtam is, mi lesz, ha bő 2 év után bekapcsolom, mázlim volt. Legalábbis remélem, mert elvileg bármikor előjöhet. Nem csomagoltam vissza a padlásra, bár oda fel kell mennem, mert a lemezeket nem találtam még meg...
Sajnos a Rasberry-s módszert nem ismerem. Ha találsz valamilyen megoldást, kérlek, oszd meg, a Nintendo már nem szervízeli ezeket a gépeket, úgyhogy nem gondolom warez-nek ennek a megbeszélését.
Kösziiiii. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
lanszelot #13055 üzenetére
Pár játékhoz van még online multi, igazából a vásárláson kívül sok haszna már nincs. Ha nem mész vele netre, a lemezes játékok többnyire gond nélkül menni fognak. Bár számos olyan játék van, amihez később lett javító patch, azokhoz viszont kell online kapcsolat. De azt hozzá teszem, hogy mindegyik játszható a tokból elővéve, nem tudom pontosan, melyiken mit javítottak.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
lanszelot #13052 üzenetére
Hackelt géppel mindig veszélyes online zsonglőrködni, nem lehet rá 100% garanciát adni, hogy nem tiltják le a profilt vagy egyéb dolgokat. Mondjuk jellemzően nem is azok hackelik, akik sokat akarnak rajta online vásárolni. Ha megveszed, egy ideig offline használd, az a biztos.
-
Reedly
tag
válasz
lanszelot #13052 üzenetére
Beléphetsz vele, itt nincs bannolás. Szerintem először játssz vele és ha valami nem tiszta, akkor kérdezz. Nem bonyolult szerkezet.
Bekapcsolod és lesz a gamepad kijelzőjén egy menü, ott kiválasztod a játékot, vagy amit akarsz csinálni. Pár éves gyerekek is használják. A játékok biztos elszállnak, nem tudom vissza lehet e rakni, ha gyárilag telepítettek. Erre biztos tudja itt valaki a választ.
-
Reedly
tag
válasz
lanszelot #13050 üzenetére
Ha gond lenne vele, akkor a beállítások utolsó menüjében van olyan, hogy visszaállítás a gyári állapotra. Olyan lesz, mintha most vetted volna a boltban. Ezt én akkor végeztem el, amikor megvettem a sajátom, mert sehogy se tudtam letörölni az előző tulaj profilját. Amúgy stabil kis gép ez minden téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- OLCSÓ MONITOROK
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged