- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #4428 üzenetére
És tényleg
Még a Moo Moo Meadows pálya is pont passzol, eddig nem is gondoltam rá
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #4401 üzenetére
Ezek a srácok már nem Nintendo burokban nőttek fel, gyerekként talán Playstation is volt a háznál az N64 mellett
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #4383 üzenetére
Mennyi volt a MK8?
Amúgy jövő havi EDGE-ben Mijamoto interjú:
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #4341 üzenetére
Érdekes
Manapság egy inde címen többen dolgoznak, mint az első Mario játékokon. Az meg hogy a SM64-en 30 embernél kevesebb dolgozott és ahhoz képest az egész videojáték-ipart forradalmasította, nem semmi. Amúgy a mostani számok se nagyok, ha jól rémlik a Resident Evil 6-on több mint 500-án dolgoztak a Capcom-nál.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #4338 üzenetére
AC 3 volt az első ingyenes xbox live játék is nem?
Egyébként mindenki itt "szomorkodik" a frined listemen meg azt latom hogy 15 meg 22 napja nem volt online senki
Na jó ldave nem sőt latom csinált magának egy új Mii -t -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #4332 üzenetére
Hm, biztos van erről valami tanulmány vagy jelentés, hogy egy nagy kiadó bevételének hány %-át teszik ki a mondjuk 3-6 hónapnál idősebb címek.
-
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #4332 üzenetére
Akkor ezt benéztem nekem más a filozófiám.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #4307 üzenetére
igaz, de gondolom ő sem a kiszuperált öreg készülékekre cuppan...
más kérdés, hogy jó dolog. végre szerváltam a bontatlan gameboy advance gépemhez egy golden sun t, pokemon sapphire t és egy maro kart ot... igggeeen
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #4267 üzenetére
jaja, tömegesen jönnének az osztrákok a wii & u játékokért, persze 2 rúd téliszalámi közé csapva.
németektől meg oly olcsó lenne ide az út, hogy a fapadosokon már szék se lenne, kizárólag állóhelyen kapaszkodna a sok fricc turista csak nejlonzacsival zsebben, ami visszaúton dugig lenne import donkey lemezekkel.
kiszagoltuk mi a frankót a nintendo helyett, olcsó N játékok miatt idejárna a fél eu, és még pakolnák mellé a fincsi teszkós darált húst (zsir az) meg a value parizert.
de komolyan, nem lehetne eladni még 5 tonna mario galaxyt (wii, a kihalt wii) vagy mást, 3-4 eurónyi forintért? de még mennyi sima DS játékot megvennék én is ( golden sun ) ha egyáltalán kapható lenne...
szóval elmehet a N is a 3.1415927csáb@.
-
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #4261 üzenetére
Kivéve most folyamatosan arról olvasni kevesebb a bevétel a vártnál.
S ebben egy dolog idegesít hogy a Nintendo lusta és nem képes változtatni a stratégiáján és nem fejleszt nem változtat marad a régi bevált dolgoknál nem halad a korral.
Ezzel egyre jobban veszíti el a vásárlóit.
Példák egész hegye.-Annó a Wii-n volt valami nevetséges friend code-os rendszer ha a barátaiddal akartál játszani egyszerűen nyűg volt nekik az egész netes játék
-Két évnek el kelett telnie hogy megoldják a profil átvitelt ha másik Wii u konzolt veszünk a régi helyett
-Nincsenek új virtual console címek valamiért nem csinálnak gamecube és n64 vc játékokat hiába ácsingóznak rá az emberek és fizetnének érte
De folytathatnám a sort holnap reggelig.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #4257 üzenetére
azért nehogymár elefántkönnyeket ejtsünk a hanyatló nyugat lakosaiért. ha egy britnek sok a 240 font egy konzolért, jelen esetben wii u, akkor mit szóljunk mi?
ha egy autógyártó, mondjuk a vw megteszi azt, hogy a piacokra szabja az árait, tehát egy modell németországban 15000 magyarországon 12000 euró, akkor a nintendónak is lehetne ennyi esze.
de nem, nálunk drágább egy játék, mint nyugatabbra.
alapvetően az is gond, hogy a kereskedelem nálunk brutál haszonnal óhajt melózni, kis eladott darab, sok piiiiz.
egyébként, adott konzolgyártónak a mi pénzünk büdös? nem kell, hogy egy mariokart 12 ropi legyen, mikor hős vezírünk etető szavainak ellenére a nép bagóért melózik, és csóró.
6-7 k nem lenne nekik oké?
most se tudok wii re megvenni egy mario galaxyt 3 ropiért, inkább eltűnt a polcokról.
sok kicsi sokra menne, de nem, ugatunk ha megy a warez, de gondolkodni már nem megy. -
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #4261 üzenetére
Hát a Gameboy széria igen meg a ds széria a legnagyobb pénzt ők termelték.
Az asztali konzoloknál maximum az előállítási ára miatt nyerhetett a Nintendo.
Nincs valakinek véletlenül egy olyan táblázata amiben benne van az hogy adott időszakonként nyereséges volt e a cég vagy nem.
Mert anno már láttam egy ilyen listát de kitudja hogy hova raktam már azt. -
Szalontahó
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #4245 üzenetére
Ahogy mondod. Pl. az XboxOne. Az is bukta eddig. Nagy kiadók és fejleszők is nyakig vannak a sz@rban. Pl. Crytek. A Sony-nál belepiszkáltak eléggé a belsős fejlesztő stúdiókba, mint a Santa Monica meg a Liverpool.
-
ayo
veterán
válasz
persze, jelenleg PCmasterrace korszak van. kb 95%-a a játékoknak megjelenik PC-re is csak sokkal jobb verzióban. amíg ennyire crossplatform lesz minden és nem az lesz, mint régen, hogy több évet kellett várni 1-1 megjelenésre (vagy ki se jött másra) addig szerintem kevés embernek fog eszébe jutni, hogy konzolt vegyen. szerintem 1-2 éven belül az xbox one és a ps4 tuti rendesen oda fogja rakni magát, de nekik is kell egy kis idő, a wii u az meg elvegetál és talán a köv konzoljuk ismét robbanni fog.
(#4244) Szalontahó amúgy olvastam talán a polyogonon, hogy a nintendóék is megbánták a wii u nevét, szóval nem csak szerinted
(#4248) aya: ja, majd 1-2 év múlva beszéljünk erről
-
gianni85
veterán
válasz
Wii-hez képest egyelőre bukta. A kiotóiak is megmondták, hogy rosszul vezették be a gépet, nem kellőképpen informálták a célközönséget, és a WiiU névválasztás is elég rosszul sült el. Sony nem igen veszi észre a recessziót, csak csodálkoznak rajta, hogy adhattak el 9hónap alatt 10M gépet
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #4186 üzenetére
Kövezzetek meg, de nekem tetszik. Mondjuk picit több spoiler van benne számomra, mint amennyi egészséges
(Nem játszottam a Twilight Princessel és a Skyward Sworddal)
-
Szalontahó
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #4186 üzenetére
Hát engem még mindig nem győzött meg. Szerintem, ehhez a kaszaboldához nem passzol a Zelda univerzum. Ez számomra egy DW klón. Viszont lesz valami adventure mód. Ha az jó lesz, akkor beszerzésre kerül.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #4175 üzenetére
Nem
-9 az, frissen tartom a listát. Csak azért vannak kérdéses játékok, hogy mi számít befejezésnek, pl Mario Kart 8. Ha 150 cc megvan 3 csillagra? Vagy a Mirror Cup is kell? Vagy az összes időrekord a pályákon?
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #4116 üzenetére
Elég érdekes játéknak tűnik nekem ez így a Direct megtekintése után. Egyenlőre úgy vagyok a dologgal hogy ebben a kategóriában valahogy a Bayonetta 2 jobban bejön nekem. Megvárok egy-két tesztet meg véleményt és majd megfontolom a beszerzést. Maga a világa amúgy eléggé bejön a grafika már annyira nem mondjuk tudom ezeknél a játékoknál nem is számít de azért szerintem látványban többet is tudott volna a gépezet. Láttam egyébként hogyha beregisztrálod a játékot akkor kapsz ajándékba ruhákat a különböző Zelda játékokból viszont a végén az a kiírás a dlc-kel kapcsolatosan az elég hervasztó. Nekem valahogy úgy tűnik mintha ezt a játékot kimondottan azért készítették volna hogy utána millió dlc-t lehessen az embereknek eladni .
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #4116 üzenetére
EU limitált kiadás:
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #4113 üzenetére
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #4113 üzenetére
Fel sem tűnt, hogy ennyi női karakter volt a Zeldákban.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #4081 üzenetére
Eurogamer: [link] Csak EU-ban csúszik.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3873 üzenetére
A Kotaku után most pedig a neves theguardian ír pozitívan a Wii U-ról. Úgy látszik végre a média kezd leállni a Wii U halálhírkeltésével. Ez szerintem egy nagyon fontos fordulat a konzol további sorsát nézve.
-
n000rbi
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #4019 üzenetére
Végre nyugodtan vásárolhatok digitálisan. Good work, Nintendo!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #4003 üzenetére
The Dark Side of Luigi
A hideg futkos a hátamon, Luigi's Mansion, ahol a szellemek és az ártatlan betolakodók menekülnek Luigi elől
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #4000 üzenetére
hja, akkor ez ilyen távoli "szerelem" még.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #3998 üzenetére
hát ők tényleg nehezen spórolnak...
feri, neked fehér géped van? én hétvégén beüzemelem végre a gépet, 1 1/2 hónapja vettem, és még dobozban...
de végre találtam gyári sensor bart, és 7 rugóért új kontrollert.
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #3983 üzenetére
Első napos vétel lesz, jópáran fognak érte szidni amikor megkapjuk mi nintendosok
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #3940 üzenetére
? az nem lehet, sokan nyomják 3ds-ről, valaki ki is írja hogy go home aki arról játszik.
Van rá trükk hidd el.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3937 üzenetére
De jó látni, hogy más is nyomja rajtam kívül a MH3U-t innen.
Mondjuk nekem még csak kb. 20 órám van benne szóval semmi különös, elsősorban a Village Quest-eket nyomom, Guild Questekből csak a pár nagyon alapot csináltam meg. No de majd nekiülök most a nyáron rendesen és játszok vele, remélhetőleg mire beleunok jön az MH4U 2015 elején. -
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #3935 üzenetére
Hr7 után felrobban majd a hr jelzöd, összeszámol minden csata utáni xp-t, szerintem egyből HR 90-100 körülire ugrassz már ha tényleg sok csatát nyomtál a 400 + óra alatt.
Nekem HR8---) 37 lett egyből, 51-re később kúsztam fel.
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #3932 üzenetére
A négy évszak módja miatt szemét, szinte bármit rád tud küldeni, ha nem jó a banda már lép is ki mindenki a lobbyba
Akkor hr5-6 körül lehetsz?
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #3932 üzenetére
Kár volt új karaktert csinálni, csak attól függ kivel vagy hogy mit adsz a kezébe....
Ha great sword-öt akarok csak összerakok egyet, a ruha passzol.
Csak a gunner/blademaster ütközik azon belül semmi.Single módban csak a mark of hero küldetés hiányzik. Amúgy végigvittem, video is megvolt meg köszi a játékot.
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #3928 üzenetére
Csak az Abyssal Lagiacrus hiányzik, nem nyomom nyilas cuccokkal amúgy meg rohadt nehéz......
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #3928 üzenetére
HR 51
Ja igen a sima 3 megállt high mission-nál.
Itt meg van + 3 G fokozat, vadi új főbossal ( mirals ) és a mist peaks pálya is wiiu-ra írodott, ayabrea79 / aya néven fútok, jó lenne már egy fullos Magyar team.
LV 10 cuccok kimaxolva, long sword-el nyomom van egy pár szintén maxon.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3911 üzenetére
Kutyákról már letettem
Ha jött volna a többivel együtt, lehet a marketinggépezet elkapott volna és meglenne, de így már nem. Következő Wii U játékaim Bayonetta 2 és Captain Toad lesz, remélem ez utóbbi azért nem teljes árú játék lesz, hanem Game&Wario stílusban olcsóbban indul.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3897 üzenetére
Ezt egyébként én sem értem!Hiszen a szavazatok alapján gyakorlatilag a Wii U-s verzióra volt a legkíváncsibb a nép.Erre meg tessék ugyanazt csinálják mint a Ubisoft a Watch Dogs-al!Egyébként ezt a játékot én is nagyon vártam de innentől kezdve ugyanaz lesz ehhez a játékhoz is a hozzáállásom mint a Watch Dogs-hoz mégpedig nagy ívben le fogom tojni és egyszerűen nem fogom megvásárolni!Higgyétek el nekem ezt kéne minden egyes Wii U tulajnak csinálni mint nekem hogy észre vegyék magukat a kiadók mert az azért nem járja hogy fél évvel a többi platform megjelenése után odalökik nekem a játékot hogy nesze fogd be a pofád és ráadásul teljes áron!Egyszerűen tényleg kezdem úgy észrevenni mintha tényleg ki akarnák nyírni ezt a Wii U-t mint platformot és komolyan mondom már azon is elgondolkoztam hogy a Sony meg a Microsoft lehet hogy fizet is ezért a kiadóknak!
Tudom ez már ilyen összeesküvés elmélet de komolyan így veszem észre!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #3849 üzenetére
A jelek szerint már a Project C.A.R.S. sem lesz "tiszta" játék sajnos, a Namco bejelentette a 2015-ös dátumot. Ezzel gyakorlatilag kirántja a szőnyeget a Wii U-verzió alól. Úgy látszik, minden olyan játék erre a sorsra jut, amire egy nagy kiadó rátenyerel.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3885 üzenetére
Mindenesetre azért annak örülök, hogy van pár videojáték karakter, aki idősebb nálam
Ilyenkor kevésébe érzem magamnak öregnek
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #3879 üzenetére
Ha a Vita TV-t (aka PS TV) sikerül valamilyen szinten fellendíteni - ne feledjük el, ez egy nagyon olcsó konzol, ami futtatja a legtöbb VITA-s játékot és majd Now képes lesz. Ebből meg profitál majd a Vita is.
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #3877 üzenetére
Ebbe azért belekötnék, Amerikában a legjobban fogyó konzol volt, főleg a Borderlands 2 és a Slim Vita megjelenése miatt. Fordulóponton van a Vita, ha továbbra is fogyni fog a konzol, a Sony átgondolja a helyzetet, különösen úgy, hogy a Ps4 eladásai megcsappantak...
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #3873 üzenetére
na, grat a WiiU-nak. Szerintem is remek vétel.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3866 üzenetére
Yoshi szerintem jól fogy majd, Splatoon-ra kíváncsi leszek hogy új címként mekkora sikere lesz.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #3866 üzenetére
lassan beaktiválom a gépet, megy a mario8 kód és letöltöm a super mario ugrabugrát...
lassan éled ez a wii u élet. aztán beszálnék egy kis multiba.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3849 üzenetére
Nekem a legemlékezetesebb ilyen 3rd party játék az EA-től a Mass Effect 3 volt Wii U-ra!Hát könyörgöm csodálkoznak hogy egy játékból nem fogy sok hát hogy lehet egy játékból egy gépre egyből és csak kizárólagosan a 3.részt kiadni?!Erre a játékra egyébként azt mondják hogy elég jó és meg is venném de így természetesen nem fogom mert nem érteném a sztorit.Inkább adom akkor már ki a pénzt egy Nintendo címre.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3844 üzenetére
Erre a Project Cars-ra nagyon kíváncsi vagyok!Természetesen szavaztam én is az oldalon amit belinkeltél és persze a Wii U verzióra.Utánna kidobta hogy melyik platform kapta a legtöbb szavazatot és meg voltam lepődve hogy a Wii U.
-
Feverke
tag
válasz
Ez eleg erdekes, remelem hogy akkor igy mar biztos jon wii u ra, ha ennyien akarjak.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #3846 üzenetére
én még nem vettem ki a dobozából, 1 hónapja vettem a wii u-t... és árulom a sima wiit. de már agyalok, marad a régi, ez meg megy.
-
g@bo
nagyúr
válasz
adjuk el a gépet?
-
1tom
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3836 üzenetére
Nekem is volt Ps Vita-m, erős gép meg minden, de a játék felhozatal siralmas rá.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #3834 üzenetére
Azért a közel egymillió dollár az nem egy óriási összeg. A programozói átlagfizetés évi 70ezer dollár, tehát itt kb arról van szó, hogy 10 programozó dolgozik egy programon egy éven át. Meg még a marketingköltség is elvisz, el kell, hogy vigyen kb 200ezret.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #3832 üzenetére
Persze, legyen ez is indie platform, mint a Vita, persze a népek továbbra se veszik a konzolt, mert azok a hülyék AAA játékokra várnak, majd kinyögik, hogy AAA játékot nem fognak többet fejleszteni Vitára, mert nem éri meg, mert nincs elég eladott konzol.. de van egy csomó jó indie cím.. na, így már tutti, hogy nem veszik meg a konzolt.
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3821 üzenetére
Valóban nagyon elvannak írva itt a játékok méretei mert én letöltöttem a The Wind Waker HD-t és a gépen ténylegesen 1704 Mb-ot helyet foglal el nem pedig 2467 Mb-ot mint ahogy az oldalon is írják.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3808 üzenetére
Hát akkor én tényleg le vagyok maradva, én még abban a hitben voltam, hogy meg nem erősített pletykák vannak róla, hogy készül. De ez jó hír.
-
ViharVadász
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3821 üzenetére
Én személyes tapasztalatot egyenlőre még nem nagyon ismerek, de azért érdekes lenne, ha pont a hivatalos oldalon állítanának eltérő információkat.
De végül is az oldalt is emberek készítik, hibázás könnyen előfordulhat.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #3814 üzenetére
amúgy egy játékot ha digitálisan megveszek, akkor többször is letölthetem? pl ha tele van a hdd letörlöm, viszont később újra játszanék vele..
amúgy ezeket külsőre is menthetem ugye?
-
g@bo
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #3814 üzenetére
ezaz.... akkor a basic örök lakója lesz a mario u
1gb marad is...
-
PandaMonium
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3804 üzenetére
Csodálkozom, hogy nincs a listán Star Fox. De a Metroid tényleg jó volna, vagy egy sima (semmiképp sem snap-es) Pokémon.
-
ldave
félisten
válasz
-
horkovy24
senior tag
válasz
Super Mario Galaxy 3 YEAHHHHHHHHHHHH!SZERETNÉM!!!NAGYON DE NAGYON!!!!!!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #3741 üzenetére
Emlékeim szerint az volt a megoldás, hogy mindkét gépet el kellett küldeni az N-nek és ők megoldják, de házilag tényleg nem lehet.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3706 üzenetére
A legtobb jatek nem hasznalja a dupla kepernyot, ugyhogy ez gyenge kifogas volna. Egyszeruen nem letezik logikus indok ami ezt egy esszeru uzleti dontesse tenne.
Ui.: Bocsi az ekezetek hianyaert de mobilrol vagyok meg egy kicsit a sor is sok volt mar. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3704 üzenetére
De ez most konkrétan miért is jó? Wii U-n ugyanúgy lehet majd vele játszani gondolom, épp csak ritka ronda lesz... Nem tudnak Wii U-ra portolni?
-
Zigur
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3683 üzenetére
Nem. Itt befektetésről beszélünk. X összegbe kerül egy játék létrehozása, egyik platformon Z, a másik Y a bevétel. Ha Y nagyobb mint Z, akkor arra kell megcsinálni, mert több pénzt hoz.
Ez az ok annak is hogy PC-re csak késve vagy sose jön ki sok cím, amik biztosan nem fogynak nagyon majd. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3666 üzenetére
Igazából sok mindenki hibája, de igazad van.
Meg alapból az, hogy a Wii U port rendszerint marginális feladat, plusz sok kompromisszummal járhat. Mindenesetre a WD megjelenése lehetett volna vízválasztó, ha egyszerre hozzák ki a többi platformmal együtt, de még így is megdobhatja az eladásokat, meg hozhat jó eredményt Wii U-n. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3645 üzenetére
Most van bennem vagy 6 sör, ráadásul hétköznap, szóval lehet hülyén fogalmazok majd: szóval nemrég volt erről a VR dologról beszélgetésem egy ismerőssel, akinek az az elmélete, hogy eddig ha egy technológia életképesnek bizonyult, akkor annak szinte mindegy volt a műszaki szintje, ebből adódóan szerinte az egész VR dolog ugyanúgy bukás lesz, mint eddig bármikor, hisz ha működne a dolog, akkor már rég lenne. Vagy valami ilyesmi. Jóéjt!
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #3647 üzenetére
Azért ne mondd, hogy ne lenne jó pl online Mario Wörld-özni az itteni közösséggel.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #3645 üzenetére
Persze, mit mondjon mikor azért nincs rendes online multiplayer keretrendszerük, mert szerintük az igazi multiplayer az, amikor elmész a haverodhoz játszani, és twitch közvetítést is azért nem támogatja elmondásuk szerint a WiiU, mert az nem fun, nem okoz örömet.
Idióták.
-
Alba Game
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3609 üzenetére
Azt a repcsis dolgot nem igazán tudom mire vélni.
-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3531 üzenetére
utoljära n64-en volt ilyen hangulatos!
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3534 üzenetére
Remélem ez a robotos izé valami Gamepad collection része lesz, mert így önmagában nem nagyon tudom hova tenni ezt.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3531 üzenetére
Nem semmi látványvilág, Kirby agyagból, Yoshi fonalból (fonal vagy fonál?
Jó kis nyugis, gyűjtögetős játéknak tűnik, nekem ez jobban bejön, mint a 3DS-es Yoshi játék. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #3530 üzenetére
Őrületesen jó ez a fonálból kötött világ. Akinek ez nem tetszik, annak nincs szíve!!!
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3527 üzenetére
Na, ezt nevezem igazi családbarát szórakozásnak
Úgy látszik az szörnytervezők itt aztán tényleg szabad kezet kaptak, nem kell megfelelni semmilyen mondavilágnak.
-
n000rbi
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3521 üzenetére
Ez eddig is volt, nem? Legalábbis pár hónapja vettem meg az eshopban wiiu-ra.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3525 üzenetére
Most jön a Bayonetta 2.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #3514 üzenetére
Én élőben néztem (nem is aludtam, kellett volna)(nem baj, dolgozni csak azért se megyek ma be), 1vs1-ben lehet olyan érdekes fogásokat csinálni, melyeket 4 fős deathmatchben nem lehet, mert mire elsütöd a kombót, kapsz három helyről pofont. De marha jónak ígérkezik.
-
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #3512 üzenetére
Nem mindenben kell ellentétesnek kell lenni.
Mert az sem vezet jóra.
Én ezért is írtam hogy az nem megoldás ha a másik utálja az ember hobbiját.
De az sem ha ő is ugyanazt szereti mert abból lehetnek bonyodalmak.
Kell a szabadság az embereknek de az összetartozás is közös érdeklődés.
Szóval na bonyolult dolog az emberek a párkapcsolat és a szerelem. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3503 üzenetére
Nem ismerem ezeket a Warriors játékokat, de most ebből a videóból kezdem látni, hogy miről is szól ez. Nemtom nyugaton mennyire népszerű a sorozat, de Japánban kedvelt, szóval lehet hogy ez eredetileg az ottani közönségnek szól.
A játékmenet érdekes, taktikai, stratégia hack&slash, lehet valami jó sül ki belőle. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3501 üzenetére
Mondjuk az kemény a Twitch-en jelenleg a Nintendo-t nézik a legtöbben.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3499 üzenetére
Ez a Xenoblade viszont simán hozzá az első rész hangulatát, a zene főleg. Látvány picit sterilnek érződik nekem, de talán csak a nagyobb felbontás miatt. Bár hogy mikor lesz majd 100+ órám ezt végigvinni
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3483 üzenetére
Rendben!Köszönöm!A kupáról majd maradok én is a felvételnél pláne hogy holnap dolgozok sajnos.
Idave :Valóban így van viszont az időlimit engem a 3D Worldben annyira nem is zavart.Inkább a hangulat,a pályák egyszerűsége vagy inkább maga az egész játék egyszerűsége az ami miatt nekem nem éri el a Galaxy szintjét!
-
horkovy24
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3481 üzenetére
Hát már nagyon kíváncsian várom a bemutatókat!
18 órától indul a Nintendo közvetítése igaz?
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3478 üzenetére
Nekem a Sony műsorát nézve az jött le, hogy a Vitát nagyjából ők is már halottnak tekintik.
-
ViharVadász
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3466 üzenetére
Onnan nekem talán az Ori and the Blind Forest című játék tetszett.
-
ViharVadász
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3444 üzenetére
Hopsz, bocsánat, ezt valahogy elfelejtettem.
Szégyenlem is magam
Bocsi
Eddig valahogy úgy emlékeztem, hogy nem volt megerősítve, de akkor lehet figyelmetlen voltam.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #3441 üzenetére
Feltétlen.
Addigra úgyis megéhezek. Igazából én az E3 Lounge-ban szoktam rárepülni a repikajára/piára, az ingyen van.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #3439 üzenetére
Óh, kössz, ha véletlen arra tekernék bicajjal, akkor benézek. Most már legalább nem tévedek el a csarnokban. Csak előtte még bilibelógatom a kezem...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #3437 üzenetére
-
Feverke
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3437 üzenetére
o, ertem koszi az infot
-
Feverke
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3432 üzenetére
a csak online, a nintendora vonatkozik? ha jol emlekszem elozo evben is csak online voltak. most sem lesznek kint teljesen? bar hallotam hogy iwata kihagyja egeszsegugyi gondok miatt:\
-
Alba Game
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3434 üzenetére
Ez a montázs olyan korai-Hasselhoff-videóklipp stílusú.
-
Alba Game
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3432 üzenetére
Köszi !
Itt a GamePod.Hu listája is, LiveStream linkekkel: [link]
-
Alba Game
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3425 üzenetére
Ugye ??
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3392 üzenetére
Amúgy szerintem is, nem is emlékszem mikor volt utoljára bármilyen szivárgás a Nintendo-tól.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3371 üzenetére
Azok az X1 számok, jajjaj. Remélem összekapja magát az MS, nem lenne jó, ha a Sony ennyire dominálna.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3343 üzenetére
-
90Quiet
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #3356 üzenetére
Szerintem ő arra gondolt, hogy a fontban megadott szoftverárak jó 5-8 százalékkal magasabbak lehetnek, mint az euróban megadottak, ha középárfolyamon átszámoljuk őket. A Steamen például ezért trükközik sok felhasználó azzal, hogy amerikai proxy-n keresztül elérve vásárolnak USD-ért játékokat, mert az itthonról elérhető eurós árak magasabbak.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #3348 üzenetére
Nem tudom miként lesz pontosan, de szerintem az nem működne, hogy a Gamepad az alsó, a TV pedig a felső képernyő, azért volt sok DS játék, ahol mindkét képen egyszerre van az akció, pl The World Ends With You vagy a Dragon Quest 4-5-6 remake-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest