- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13784 üzenetére
A Wii játékok az SD-re mentenek, nem? Az USB-t csak a WiiU rész használja.
-
fausto
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13782 üzenetére
Köszi, rákötöttem az 1tb-is HDD-m Y-nal, most másolom vissza a cuccokat, úgy néz ki jó lesz. A mentéseket alapból hol tárolja? A NAND-ba vagy az USB-n? Esetleg az SD kártyán?
-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13737 üzenetére
Szomorú! Én teljesen abban a hitben voltam, hogy Bicskén laksz, de nem tudom miért.
-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13735 üzenetére
Elköltöztél Bicskéről, vagy maradtál, csak másik helyre mentél át?
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13733 üzenetére
WiiU dobozban van már régóta nálam, talán pont az eShop bezárás környékén használtam utoljára, mert ha jól rémlik megvettem a Metroid Prime Trilogy-t, de lehet csak akartam
3DS-t szoktam havi pár alkalommal használni, de azon le van töltve minden, amit valaha megvettem.
-
szika87
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13729 üzenetére
Én csak egy kisebb robogó árát költöttem el rá márciusban, de már azt is bánom, ugyanis felével se játszottam idő hiányában, valamint a lemezes kiadások híve vagyok (pont ezért, ha egyszer végleg bezár a bazár, idővel a megvásárolt címekhez se lehet majd hozzájutni, de a fizikai kiadáshoz hozzáférsz a polcról), de vannak olyan címek amiket csak digitálisan lehetett letölteni.
Most pedig hogy a Nintendo az utolsó szöget is beverte a koporsóba, kénytelenek leszünk törni előbb utóbb a konzolt ha szeretnénk használni továbbra is az online lehetőségeket.
Idave: A korábban megvásárolt játékokat le lehet tölteni továbbra is (egyelőre) viszont ha jól tudom, a frissítéseket már nem lehet hozzá letölteni. Ami elég nagy probléma, ugyanis bizonyos játékok esetén nem kevés javítócsomag kijött. Pl egy smash bros esetében a frissítések között voltak az új karakterek és pályák, vagy a Xenoblade esetében le lehetett tölteni olyan csomagokat amivel a komplett pályákat és karaktereket letöltötted, így sokkal gyorsabb volt maga a játék (nyilván lemezes kiadás esetén)
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13729 üzenetére
Most már a letöltési lehetőség is megszűnt?
-
szika87
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13698 üzenetére
Tényleg? Nekem ez fel se tűnt hogy máshol vannak a gombok, csak tetszett ez a régi cikk.
-
lancia75
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13664 üzenetére
Sokat segítettél. Köszönöm.
-
lancia75
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13662 üzenetére
Nagyon köszönöm.
Kitől érdemes venni egy ilyen gépet?
Mire kell figyelni vásárláskor?
Ajánlás? -
lancia75
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13660 üzenetére
Köszönöm. Értem.
A mozgásos (sport) játékokhoz melyik kell?
Kipróbálok egy ilyen konzolt. -
lancia75
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13658 üzenetére
Csak nunchuck-al nem lelehet játszani?
-
lancia75
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13655 üzenetére
Köszönöm.
-
szika87
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13633 üzenetére
És tényleg az a két gomb minden bizonnyal megkerüli a kijelzővel kapcsolatos dolgokat hiszen azok kikapcsolt állapotban is működnek, és csak ez a kettő.
Na jólvan azt hiszem ezt kiveséztük rendesen, köszi az infókat és tanácsokat -
szika87
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13631 üzenetére
Nem gondoltam hogy működni fog tényleg, de úgy voltam vele egy próbát megér.
Igen biztos az volt amit te is írsz hogy a szennyeződést még beljebb toltam a fóliával és e miatt nem reagált a kijelző, ezt még értem is. DE miért van az hogy a gombok se reagáltak? Egyetlen gomb vagy irányzék se működött rajta kijelzőtől függetlenül, kivéve a TV és a bekapcsoló gomb. -
szika87
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13629 üzenetére
Le vettem a fóliát de még ezt követően se működött. Utána néztem külföldi fórumokon és többen írták hogy "őrültségnek" hangzik de egy fogkefével kicsit dörzsöljem ki a négy sarkát a portól, meg a peremeket. És tényleg hihetetlen, de ezt követően újra működik.
Azt hiszem inkább nem próbálkozom fóliával újra :D -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13626 üzenetére
Mint mindannyian. (A videót majd egyik nap megnézem)
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #13619 üzenetére
Ezt láttad biztos:
Error Code: 9001-0091
The information in this article can help you when you're unable to complete a credit card transaction on Nintendo.com and you receive the error code 9001-0091.
Note: This error code indicates there was an error during the transaction process.
What to doSign out of your Nintendo Account, then sign back in.Try to make the purchase again.If the error code persists, this may indicate a temporary outage of the service. Wait a few hours and then try again. -
lanszelot
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13621 üzenetére
A játék ugyanoda menti az adatait ahol van. Tehát ha külső meghajtón van, akkor oda menti.
Nekem a Zelda sajnos a wii u -n van és ha elő veszem akkor pont azt nyaggatom. És nincs már helyem a külső meghajtón, pont azért ment a belsőre
Csak reménykedem hogy nem dob majd hiba kódot.
Nekem is mindig áram alatt van. Ebben is reménykedem, hogy így hátha.
Nem merem elindítani.
Elakadtam a Zeldában, azért lett félre téve kb 1 éve. -
lanszelot
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13614 üzenetére
Ez a hibát nem csak a gép be nem kapcsolása okozza.
Már régi hiba.
Játékok miatt is létrejön a hiba.
Már 2015 ben is meg volt ez a hiba. A super smash brothers okozza pl. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #13618 üzenetére
Update: még mindig nem tudok pénzt feltölteni, igazából nem is egy, hanem két hibakódot is dobál. A másik szerint 'az Ön egyenlege megváltozott' - ki hitte volna, miután levásároltam. Majd 'kérjük erősítse meg az egyenlegét és próbálkozzon újra' - hogy ezt mint és hogyan, azt meg majd nyilván kitalálom nekik így nulla infóból. Gondoltam ekkor egy nagyot, hogy valami üzenetet csak dobok azért feléjük, bár valószínűleg esélytelen hogy hétfőig megoldjanak bármit is. Persze, Feri megint aszitte. Hogy a Nintendónak csak úgy lehet irkálni. Nyilván. Van egy menü a hivatalos Nintendo oldalon, ahol millió hülye kis téma közül tudsz hibát bejelenteni nekik egy űrlapon. Legalábbis elméletben. Azon valahogy túllendültem, hogy egy csomó felesleges és nehezen kinyomozható adatot kérdez (letöltött játékok, 'tranzakció szám' amit csak a gugliból tudtam meg micsoda), de a legvégén, minden mezőt kitöltve is kiszürkítve hagyja a 'folytatás' gombot, így sosem fogják a nyűgömet megtudni. Értelemszerűen azt nem jelzik sehogyan sem, milyen hiányuk van a kitöltéssel. Feri majd biztos kitalálja ezt is. Egyelőre marad akkor a kivárás.
A játékletöltésekkel úgy állok egyébként, hogy a megelőző napokon folyamatosan vásárolgattam Wii U-ra és 3DS-re is, két Wii U játékot kivéve mindent behúztam az eredetileg eltervezett dobozos címekből. Ennek ellenére 3DS-re még vacilláltam volna pár nagyobb játékon, illetve van egy kisebb csokor Wii U eshop-os játék, pl a Pullblox World amiket még feltétlenül le szerettem volna húzni. Ezek közé tartozott a Dave által is ajánlott Affordable Space Adventures is, de azt néhány napja letöltöttem külön, így az most már lent van. Tehát gyakorlatilag a torta készen lett, csak a hab nem került rá. Arra számítottam ugyan, hogy a letöltések baromi lassúak lesznek ezen az utolsó hétvégén (azok is), de ilyen hülyeségekre, hogy nem fogok tudni fizetni, arra nem. Még ha holnap valami csoda folytán megjavul a rendszerük, akkor ezeket még leszedem, de igaziból amit terveztem az döntően meglesz most már.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13612 üzenetére
Tavaly októberben vettem elő utoljára a gépet, akkor működött rendesen, azóta dobozban van.
-
szika87
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13601 üzenetére
Ebben nem vagyok egészen biztos, lehet vannak olyan címek amik már benne maradnak az utolsó napig. De gombokért szereztem be 3-4 hete az Another World remake-et, és az Axiom Verge-t is, amik most nem akciósak.
-
szika87
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13589 üzenetére
Sajnos nem tudtam mérlegelni, de súly alapján ha nem is sokkal de valamivel nehezebb mint a gyári akksi. (de közel se annyival mintha dupla akkora lenne)
Volt időm tesztelni kb 3,5 óra folyamatos játékot bír. Ez elég harmatos egy új ekkora akksi esetében úgy gondolom, de még így is jobb mint a meg fáradt gyári, az jó ha egy órát bírt. De igen valamilyen szinten átverés a kapacitása -
szika87
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13589 üzenetére
Jaa akkor jó, már azt hittem hogy tényleg ez jellemző hogy az untángyártott Wii U akksik hajlamosak erre.
Hmm szétnézek-e van e otthon, max az asszonynak a konyhába valami kimérős konyhai mérleg az is megteszi -
szika87
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13587 üzenetére
Szeretnek lángra lobbani ezzel azt akarod mondani?
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13583 üzenetére
Mindig csak a pénz! A következő Nintendo Meetingre be kell majd iktatunk egy órás blokkot, Feri bácsi befektetési tanácsai címmel.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13581 üzenetére
-
tariattila
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #13573 üzenetére
sajnos bontanom kell... egyben ennyit senki nem áldoz wiiU ra...
akinek van az tudja mit ér viszont annak nincs mindenre szüksége... akinek nincs az ennyiért mást vesz -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13555 üzenetére
Ugyan, előtted az élet
Nemsokára úgyis jön a folytatás, kezdheted majd azzal
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #13555 üzenetére
Én sem...
-
gzoll
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13535 üzenetére
Szia
De a Lego City Undercover elérhető Switch-re, még pár órán keresztül éppen le van árazva eShopon 14.99€. -
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13532 üzenetére
"a te példányod már eleve átbaszási céllal készült."
Ez a legszomorúbb
-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13530 üzenetére
A 6 éves eredeti még 3h-ig bírja!
-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13528 üzenetére
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13526 üzenetére
Nálam is össze van kötve, legutóbbi alkalommal én simán a webes eShop-ból vettem 3DS játékot, ott nem is kellett feltölteni, hanem csak simán fizettem kártyával vagy Paypallel, már nem emlékszem melyikkel. Remélem ez a módszer is megmarad akkor jövő márciusig.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13524 üzenetére
Gamepad analóg sárgulást én is tapasztaltam, amit rendeltél csere az Ebay-ről lett végül?
-
woros
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13497 üzenetére
Vedd meg lemezesen. Lehet olcsóbban is jössz ki.
-
gzoll
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13497 üzenetére
Nekem az a játék megvan lemezen, de még sose próbáltam ki
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13475 üzenetére
Hát igen, lassan már csak a Nintendoland marad WiiU-n
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13473 üzenetére
Héten bekapcsolom majd én is a gépet
Amúgy lassan annyi idős lesz a Switch, mint a WiiU volt, amikor az megjelent. Durva, hogy telik az idő.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13448 üzenetére
Azt szinte sosem néztem, simán lehet, hogy több száz gold pontom évült el menet közben.
Szerencsére Switchen jobban integrálva van ez a rendszer, simán ez eShop vásárlásnál lehet pénzre váltani ezeket a pontokat, nem kell külön oldalon kuponozni. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13437 üzenetére
Gondolom ha valaki megvette még korábban, azért még letöltheti.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13435 üzenetére
Persze hogy az. Kicsit rákeresve, a Bayonetta 2 is erre sorsra jutott, szóval ezek alapján ez már begyakorlott jelenség náluk.
-
betyarr
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #13421 üzenetére
köszi,megkérdem és ez lesz,ha nem vett rá semmit.
nagyon megszenvedek ezzel a konzollal.ha be van téve a tv szekrénybe,akkor még a wifi hálózatra sem tud csatlakozni.ezt is már csak kínomban sikerült kideríteni.valami extra gagyi wifi modul lehet benne...a többiről már nem is beszélek. -
betyarr
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #13419 üzenetére
hát ezaz,hogy csak wii u van.sógornak van switch.a wii u-t tőle kaptuk,de én létrehoztam egy külön avatart,vagy mit,saját reggel.lehet,hogy ez zavarna be
-
betyarr
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #13417 üzenetére
-
betyarr
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #13414 üzenetére
nem tom ki találta ki ezt a rendszert,de lassan ott tartok,hogy az ablakon kivágom vagy kitépem az összes hajamat,pedig már elég kevés van.
sikerült minden regisztráció,összekötöttem az accot a nintendo accal meg minden,kártyát is sikerült hozzáadni,azonban amikor az add funds-ra kattintok,akkor feljön,hogy merging funds is required,kicsit pörög a 4 piros pötty,aztán meg kivág,hogy ki vagyok jelentkezve.mi az ördög ez?vagy nem így kellene feltölteni az egyenlegem
help me pls! -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13408 üzenetére
Igen, a pakkból az volt a legdrágább (bár még így is áron alul jutottam hozzá, főleg úgy, hogy bontatlan). Durván elszállt az ára. Viszont a WW az abszolút kedvenc Zeldám, szóval úgy gondoltam, hogy kell. Érkezik még egy BotW gyűjtői is, és szerintem a hónapra meg is vagyok a játékos büdzsémet illetően. Szerencse, hogy ebben a hónapban semmilyen platformon semmilyen megjelenés nem érint
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13394 üzenetére
Szerintem a PayPal is csak akkor működik, ha japán bankszámla / bankkártya van mögötte... Legalábbis a konkurenciánál, a Sonynál ez a helyzet.
Illetve ahogy a kolléga írta, a menü az hót ziher japán marad, homebrew ide vagy oda. Viszont a homebrew visz bármilyen régiós lemezt, így az EU-st is. -
Bennyboy
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13356 üzenetére
sry, azt nem is néztem
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #13346 üzenetére
Gyakorlatilag is, de úgy is csak fix összegeket lehet feltölteni, a különbözet meg ott csücsül a walletodon hasztalanul. Tényleg elég gyökér megoldás.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Tartom tőle hogy ez lesz...
Nekem főleg DLC-k miatt és pár N64-es cím miatt kellett volna csak, amúgy minden lemezesben van meg, semmi előnye nincs kb. az eShop-nak, árak még drágábbak is sokszor mintha megvenném a fizikai lemezt.
-
gzoll
aktív tag
válasz
Én sajnos már lemondtam az eShopról, mert nagyon drága, és semmi normális játékot nem akcióznak le csak ilyen zs kategóriás DOS grafikás flipper meg ilyeneket raknak ki... Mindig nézem, de a minőségibb játékokat sokkal olcsóbb használtan lemezen beszerezni...
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13335 üzenetére
Lehet 100%-ra menni, ennyi amit láttam. Kiszínezni az összes pályát teljesen, megtalálni az összes helyet, ahol kivágást lehet csinálni, nyerni a kő-papír-olló meccseken. Annyira nem izgat egyik sem
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13327 üzenetére
Nemtom, most rákerestem neten, van pár találat erről a problémáról. Lehet hogy egyes szériákban ez könnyebben leesik.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13321 üzenetére
Na, tegnap este nyugodt fejjel már meglett elsőre ez a szakasz
Remélem a hét végén lesz időm a végére érni.
Amúgy tegnap még eggyel csökkent a Gamepaden a csavarokat rejtő kis fehér fedelek száma, lassan már az összes leesett.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13324 üzenetére
Már téma volt párszor, de nekem az a fő gondom ezzel, hogy ezek a csaták szinte semmi jutalmat nem adnak, csak lassítanak. Nagyon ritka, hogy a harc végén esne egy kártyalap, inkább csak pénz és festék jön, ami szinte felesleges egy idő után, mert sosem lesz hiány egyikből sem, a játék első pár óráját leszámítva.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13321 üzenetére
Még nem, utolsó csillagért megyek, utána még gondolom jön Bowser pályája. Nem tudom játszottál-e ezzel, de erről a játékról azt kell tudni, hogy a csatákban a nálunk lévő kártyalapok kijátszásával tudunk képességeket használni. Az ilyenkor használt lapok viszont elvesznek, nem keverednek vissza a pakliba. Sőt, ha több kártyát játszok ki, mint kellene, akkor azok is elvesznek. Az is van még erre, hogy bizonyos ellenfelek ellen csak az adott lapok jók, a többi nem sebzi meg őket és ha nincs ilyen lap kéznél, akkor csak a menekülés marad. Na most tegnap egyszerűen már elfogytam a pálya végére. Ha pedig kimegyek lapokat szerezni, akkor kezdhetem előröl az egész pályát.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13311 üzenetére
Á, köszi. Este megnézem.
Hiányzik a Miiverse
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #13308 üzenetére
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13306 üzenetére
Ó, hát nagyon boldog születésnapot, remélem jól telt
-
BorsóKorsodi
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13217 üzenetére
Újabb fordulat a storiban. Már épp meg akartam írni a gameparknak a hibakódot, de erre mára megjavult . Illetve nem teljesen, a szomszéd wifijét már szereti meg a mobilnetemet. Most már cask a saját wifimel van baja
-
toza
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13212 üzenetére
hello.
tiltott tema a wii u nand 160-0103 hiba helyre allitasa?lolha a felrakott izet leszedem akkor meggyogyul e vagy sem?
ez a kerdes...koszonom
-
BorsóKorsodi
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13215 üzenetére
Nem sajnos nem semmi nem történt ami indokolhatná. Szervízben tudnának vele valamit kezdeni?
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #13206 üzenetére
Sőt az enyéimet is, még visszacsomagolni is volt ideje
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13206 üzenetére
Persze, mindet. Kétszer is, meg párat visszafelé is
-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13192 üzenetére
Köszönöm a segítséget innen már megoldom
-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13190 üzenetére
Nem árulják. Beszéltem velük telefonon. Senkinel nem lehet kapni. Hiába hozza arukereso.
-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #13188 üzenetére
Esetleg egy linket tudsz nekem adni? Nem nekem lesz. Soha életemben nem kezeltem még wii u t. Azt se tudom hol kell beirni a kódot de azt youtuberol megnezem. Letoltes után ugyan úgy tud a kezéből a gépről is játszani? Na ezt jól meg mondtam remélem érted.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13184 üzenetére
Ezért volt viszonylag áron alul pedig
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13181 üzenetére
Nem nézhet ki xarul a Zelda Limitedes ami nekem van fehérbe. Kár hogy nincs.
Szegény gép agyon van harcolva de a tab hibátlan.
-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13181 üzenetére
Ez is Japán honból jött
-
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13179 üzenetére
-
eeXaa
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13165 üzenetére
ez steam-es kod?
..van elég jó gémer pc-m -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13145 üzenetére
Bingo, és emiatt vettem Wii U-t én is.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #13112 üzenetére
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #13114 üzenetére
Elvileg ma járt le a hét munkanapos határidő, de még nem utalták vissza.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13114 üzenetére
Felkerült az egyik hazai boltba a Persona Q2, amit előrendeltem már korábban náluk, viszont én Paypallel fizettem ki. Nem tudtam előtte, hogy azonnal levonják a pénzt, nem csak a megjelenésekor.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13112 üzenetére
Majd mesélj akkor miként adják vissza a pénzt
Paypallel fizettél vagy direktben kártyával?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #13109 üzenetére
Na megrendeltem a Limited-től, mert a kérdésemre írták, hogy csak a közvetlen tőlük vásárolt kópiákat szállítják le. Az ebay-en már a hiénák is hirdetik közben, a 365-nél meg le is mondom ezt a régi rendelést, ebből biztosan nem lenne már semmi.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13109 üzenetére
365-nél van tapasztalatod előrendelés lemondásában? Mert én is azt tapasztaltam, hogy előre levonják az árát, ellentétben az Amazonnal, akik csak a postázás során vették le a pénzt a számlámról.
-
eeXaa
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13072 üzenetére
...szivesen vennék pár játékot, de olyan drágák hogy lehet érdemesebb venni egy snes classic minit. de valószínű ez is a cél hogy így gondolkodjak... ezért reméltem hogy egy évben 1-2x azért van half price vagy hasonló.
-
lanszelot
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13054 üzenetére
A profilom miatt kell az online.Vagy nem kell? Eredeti lemezes jatekokat is kaptam hozzá, az se lehet online? Vagy magát a gépet érzékeli?
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #13030 üzenetére
DLC is akciós?
-
Vebber
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12996 üzenetére
Nand hibát néhány játék futtatása is tud produkálni. Szerencsére nem sűrűn. Pl. NSMBU.
szerk.: ilyenkor lehet inni hideg vizet a gépre.
-
eeXaa
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13003 üzenetére
...tehát ha én továbbadom a gépet, de törlöm a profilom, mentéseim, gyári visszaálítás, a köv. felhasználó ugyanúgy tud majd játszani a játékkal? ...bocs a sok értetlenkedésért, de xbox-nál máshogy szoktam meg... nemvágom még hogy mennek a dolgok...
...vagyis akkor majd hirdethetem hogy mario kart bundle?
-
eeXaa
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #13000 üzenetére
...nem értem mit akarsz mondani ezzel... több acc-al is lehet aktiválni az előretelepített játékot?
-
eeXaa
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #12996 üzenetére
pc n csináltam.... akkor ezek szerint csinálhatok egy ujat a wii u-n?
-
Inestier
csendes tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12987 üzenetére
Hát nekem ezek vannak: wii party u ( konzol, super mario bros. u, nintendo land, wii party u játék), mario kart 8, lego marvel super heroes, mario maker, super smash bros. for wii u, cod black ops 2, metroid prime 3 wii, wii sports. Ezek így szerinted 40-50 ezret érhetnek?
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #12978 üzenetére
Igen, ott tényleg néha nagyon olcsó/korrekt árakkal találkozni (főleg, ha a megjelenéskori árakkal vetjük össze őket), PS4-en most el is gondolkoztam, hogy megvegyem a GT Sports-ot és a Wipeout Omega Collection-t digitálisan is, a kettő együtt olyan 9k környékén jönne ki, ha jól számoltam át fontból az árakat (ezek tipikusan olyan játékok, hogy néha előveszem 1-2 órára, de amit huzamosabb ideig játszom, azt nem akarom kivenni a meghajtóból), hogy ne kelljen a lemezcserével szórakozni.
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #12970 üzenetére
Igen, ráadásul, ami igazán érdekes számomra, azt már megvettem korábban. Mindenesetre a gesztus jól esett, a Microsoft vagy a Sony nem gondolt rám
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #12973 üzenetére
Nekem kevés volt az Y sajnos.
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #12967 üzenetére
Szerintem az U sose lesz reálértéken olyan olcsó, mint a Wii, márcsak az eladási számok különbsége miatt sem.
Lehet, hogy a Wii U-t elhanyagolták a summer sale-ben, viszont az idén a Nintendo-tól olyan szülinapi e-mailt kaptam, hogy választhatok pár játék közül, amit kedvezményes áron vehetnék meg - érdekes módon ide csak 3DS és Wii U játékok kerültek be, Switch egyáltalán nem. -
Faterkam
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #12967 üzenetére
Bizony! Pedig a Wii a legolcsóbb partykonzol. Sokan még mindig ezért veszik!
-
mirci18
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #12962 üzenetére
Minek erőlködjenek vele.
Van egy új konzoljuk ami sikeres a régit szó szerint a kutya se vitte.
Buktak rajta egy vallag pénzt nem akartak többet.
Én inkább a boltokat nem értem hogy nagyon magas áron minek vagy éppen kinek árulják ezeket a gépeket. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #12962 üzenetére
Erre annyit mondana a Nintendo, hogy mi az a WiiU?
-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #12945 üzenetére
Nem is játszik nálatok senki ezekkel a játékokkal, csak a kirakatnak vannak? Esetleg van egy másik példány belőlük, ami bontva van?
-
adalbert1
veterán
válasz
Jó kis gyűjtemény!
Valamikor tehetnél fel képet a 3DS gyűjteményről is
mirci18: nekem csak a Wii van softmodolva, és azt ha jól emlékszem már úgy vettem használtan, és én is csak a meglévő gamecube játékaimat raktam rá, hogy feleslegesen ne pörgessem a lemezeket.
-
mirci18
addikt
válasz
Nem semmi mennyiség.
Egyébként itt jut eszembe.
Szerintetek ma többen vesznek eredeti játékot mint másoltat.
Annó ugye az emberek jó része megvette moddolta a konzolt játékot nem akart hozzá venni.
De egyre több embert látok aki inkább költ rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest