- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
válasz
fausto #13766 üzenetére
A user-t le tudtam törölni, ha valakinek érdekes lehet, tudok küldeni videót erről.
Másik kérdésem: vannak játékok, pl. a Mario 3D World, ahol a gamepad-em ugyanaz megy, mint a tévén. Játék közben ki lehet kapcsolni a gamepad képét? Mert így teljesen felesleges, kép nélkül meg tovább bírja. Az megvan, hogy ha játék közben megnyomom a home gombot, akkor a controller settingsbe le tudom kapcsolni, de ahogy megnyomok egy gombot, visszakapcsol, szóval ez így nem segít.
Ha esetleg van olyan HB plugin vagy valami, amivel ki lehet kapcsolni, az lenne a legtutibb, mert néha van, hogy elindítok egy feladatot és hagyni akarom a gépet, de nem felesleges mennie a gamepad-nak.
Köszi, ha van ötletetek! -
solti
senior tag
válasz
fausto #13758 üzenetére
GC játékok tudtommal nem mennek WiiU-n, az Wiin ment, és volt még régi GC controller csatlakozás is rajta (legalábbis az első generációson).
WiiU-ra 1 tabletes kontroller köthető, amúgy a Wii-s classic controllerek tökéletesen mennek vele nunchak-kal együtt. Szóval multiplayernél inkább wiimote-ok játszanak.A GC-s játékokat nem tudom milyen kontrollerrel lehetett GC alatt, mert sose volt régi GC játékom. BTW ha nem gyári GC játékokról beszélünk, akkor emulátorra gondolsz, ott meg szerintem elég sok minden működhet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged