- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz
Mister_X #2412 üzenetére
Könyörgöm ez egy olyan vita ami a ps1 óta fennáll vagyis már idestova 20 éve.
Aki hiperszuper grafikát akar az vesz xboxot meg ps-t ennyi.
Nyilván arra is vannak jó játékok.
Aki meg szórakoztató játékokat akar amikben van valami plussz az Nintendót vesz.
Két fajta út van mind a kettőn más dolgok vannak.
Hiába is vitatkoznánk mert máshogy látjuk a dolgot.
Én eddig vettem már ps2-őt és xbox-ot is.
De nem kötött le mert nem volt rajta Mario Zelda vagy éppen Metroid vagy éppen Wawe Race vagy éppen Donkey Kong sorolhatnám még.
Ami hiányzik az a GTA a kedvencem a Keresztapa szerencsére volt annó Wii-n.Nem vagyok csőlátású csak nekem más a szakterületem plussz ez egy WII U topik.
Itt ne várd senkitől hogy PS4 fan vagy XBO fan legyen azoknak megvan a helye.Egyébként meg ugyanúgy a másik topiktársnak is írtál nem csak nekem mert ő írta elősször hogy eladta a ps4-ét mert csak egy nagy hypeja volt meg grafika és számára a Nintendo az igazi.
Én pusztán ugyanazt leírtam bővebben.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Nintendo Switch
- Bitcoin topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest