-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
tboy93 #57891 üzenetére
Gratula! Hány óránál tartasz? Ő ha jól emlékszem az alapjátéknak sincs még vége
A dlc-t ki ne hagyd, de kösd fel a gatyát
Én a Mario Rabbids Kingdom Battle-t nyomtam végig, eszméletlen jó, már a DK dlc-t viszem de lehet, hog, pár challenge pályát még lenyomok, annyira elkapott. Még szerencse, hogy tavaly egy leárazás keretében megvettem a második részt az összes dlcvel
-
Rigormortiis
veterán
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboy93 #57842 üzenetére
Köszi, a random boss fightokkal meg is vett a cucc.
Witcher3-ban is imádtam pl a szörnyvadászatokat.
Akkor szerintem este behúzom, TotK nagyon jó de nem mindig van türelmem hozzá most. Kéne valami ami Skyrim/Witcher szerű, az elé szívesen leülök csak 1-2 órára is.Rigormortiis Köszi neked is! Nekem eddig mindig kimaradt valamiért de akkor ideje pótolni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboy93 #57710 üzenetére
TotK és BotW jó bárhogy, más más okból de hihetetlen masterpiece-ek.
TotK nálam félbeszakadt végül a ZV miatt de ha lement szerintem nullázom a mentést és neki esek elölről mert megérdemli, hogy töretlen menjek rajta végig, főleg ha már páromtól megkaptam a Collectorst.
-
válasz
tboy93 #57708 üzenetére
Gondolkoztam a vétel előtt, hogy lite legyen-e, nem azt vettem és 99%-ban dokkolva használom.
Láttam az előzetesek közül az új Zeldát, ami egy gyerekeknek szánt verziónak tűnik de a logikai része nagyon ötletes, viszont a BOTW-al is a fő sztorinak csak a felénél járok (második beast), és épp most gondoltam arra, hogy a sztorival behúzom a féket és egy kicsit csak barangolok, és a TOTK még meg sincs, erre kijön egy új Zelda.
Amúgy ez az új Zelda egy tipikusan handheld módú játéknak tűnik, kicsit még egyszerűbb grafika, nagy elemek, szerintem pont oda szánják. -
ρσгτσ
addikt
válasz
tboy93 #57697 üzenetére
Pontosan mit jelent ez a 24 hónap forgalmazói garancia? Bolti, vagy hivatalos szervizbe is viheted?
Csak azért kérdezem, mert a GamePark már joycon -t sem javít, minden megy ki a csehekhez. Illetve Európában is több régió van, így nem mindegy a szerviz számára sem, hogy honnan származik a készülék.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
tboy93 #57368 üzenetére
Ma már ötmásodperc wifin keresztül kilőni a PC képét TV-re, hogy aztá controllerrel nyomkodhasd a Steam nagyképernyős módját, ami gyakorlatilag ugyanaz, mint a Steam Deck rendszerének a kinézete. És bármilyen játékot el lehet belőle kényelmesen indítani, nem csak, amit a Steamen vett az ember
.
Két mozdulattal több kábé, mint egy Switchet berakni a dokkolójába -
horkovy34
junior tag
válasz
tboy93 #57224 üzenetére
Az a baj hogy PS4 hiányában már problémás a dolog.
Egyedül a Switch maradt nekem mert a többi gép már engem nem vonz! PS5 meg Series X meg sem fordult a fejemben hogy bármikor is vegyek. Én úgy látom hogy nagyrèszt a két nagykonzol fronton vicc a generáció annak ellenére is hogy a Switch erőben a kanyarban sincs hozzájuk. Most erre a Game Marketre leszek nagyon kíváncsi a leadott rendelèsem miatt. Hátha kellemesen csalódok!
-
lanszelot
addikt
válasz
tboy93 #57112 üzenetére
a Sony egy utolsó utáni.
Egyszer vettem ps4-et soha tobbet ps.
PS csinálta ezt meg először velem, hogy megmutatta a vevő semmit se számít. Ott a ps4 játék és 1mp -et se toltam vele, ment a kukába.Más:
Ma kaptam meg az egyik kedvenc játékom. 3DS-en megvan, de switch-en vannak extra pályák, ezért megvettem NS-re is
Captain Toad Treasure Track
Európai (kék) borítós verzió.
Most azon ügyködöm, hogy az US és a JP verzió borítót is kinyomom hozzáAnno találtam egy NS cartridge tartót, és abba bele tudom rakni
Az US külső megvan, de belső nincs. JP nek meg csak a külső első van meg.
Esetleg ha tud vki vmi oldalt ahonnan ezeket be lehet szerezni, sokat segítene -
ρσгτσ
addikt
válasz
tboy93 #57112 üzenetére
Nem csak ezzel van probléma fizikai hordoznál. Hanem azzal is, ha nincs patchelve a játék. Manapság már ez igen fontos, mert vannak gondok a játékokkal, és itt most nyilván nem Nintendo ex címekre gondolok, hanem általánosságban értem.
Pl. mire fogsz menni egy CP2077 lemezzel, ha nem beszerezhető hozzá semmilyen frissítés, mert nem éri el a játék.
-
cSuwwi
senior tag
válasz
tboy93 #57014 üzenetére
Valami hálózati gond lehet első blikkre. Ha dockban van tv-n nézd meg kap-e kábelen is ip címet, megy-e a store (vagyis van-e kapcsolat).
A játék válság engem is elért, pedig én az érme másik oldalán vagyok a patkolt switchel, beállított shoppal (pár gombnyomás akármelyik játék), de két kezemen meg tudom számolni mennyi játékba tettem az elmúlt években 10 óránál többet (abból is kb. mindegyik nintendo cím). Bőség zavara lehetne (több mint 4500 játék jelent meg mióta van switch) de a 95%-a olyan is, hogy letölteni se érdemes, nemhogy megvenni.
-
morfondőr
addikt
válasz
tboy93 #57009 üzenetére
Hát én azt tanácsolom, hogy ne engedd el, mert nem fogod megbánni! Nekem az egyik kedvencemmé vált, de kell neki idő, hogy felvedd a ritmust! Nem egy szokványos fps az biztos. De ha bele jössz a dolgokba és kicsit már kiismered magad a különböző szinteken, akkor nagyon jól össze fog állni és élvezetes lesz.
-
Guitar14
senior tag
válasz
tboy93 #56737 üzenetére
Ezek a fix kameraállásúak jelentősen eltérnek a 4. résztől ismert úgymond "pörgősebb" resiktől. Rengeteg időt lehet elcseszni néha 1-2 helyen és rendkívül limitált a tölténnyel együtt az inventory.
Kitartást kívánok hozzá de ha elkapod a "ritmusát" eléggé be tud szippantani, csak nem a 4-től ismert sebességet kell várni tőle.Switch verzióhoz:
Szaggatás fagyogatás nincs, elég jól sikerült port.
Irányítás lesz még kicsit furcsa, ez az alap beállítás:Természetesen váltható a menüben (többiről nem találtam leírást de ha kéred switch-en megnézem mik a lehetőségek még)
-
Guitar14
senior tag
válasz
tboy93 #56734 üzenetére
A RE: Zero az megvan Switch-re. Elég jól működik, teljesítménnyel nincs gond és a látvánnyal se. (A RE:HD Xbox-ra van meg, azt meg Series X-en játszottam, lényeges különbséget nem vettem észre látványban a switch-es zer-hoz képest)
Vagy mi érdekelne konkrétan?Nem tudom a régebbi resikben mennyire mozogsz otthonosan:
de azt hozzá kell tennem, hogy a korai resident evil-ek ugye néha kíméletlenek az invertoryval, a tölténnyel és a feladatokkal de gondolom ezt tudod. A zero nekem a next level frusztráció amikor két karakterrel gazdálkodsz és külön oldasz meg feladatokat.
Erre ráadásul két unfair húzással hosszú távú pihenőre tettem a játékot. -
válasz
tboy93 #56485 üzenetére
Köszi. Úgy olvastam, a legutolsó Zeldával kapcsolatban, hogy nincs a sztoriban "követelmény" hogy legyen meg a korábbi rész is. Akkor magában is jó a legújabb, ha jól értem.
Szabi: látok egy átalakítót a PS5 dualsense-hez, ha olcsón találok a neten olyat akkor azt veszem szerintem, mert egy Ps5 kontrollerem pont van (még az apple tv-hez vettem).
-
lazac_
tag
válasz
tboy93 #56285 üzenetére
Szerencsés vagy, hogy MK8 mentesek a gyerekek, nálunk kizárólag azzal versenyeznek, pedig anno én is behúztam a Cars3-at, a Hot wheels Unleashed-et, de még kipróbálni sem hajlandóak (illetve a Need for Speed Hot Pursuit Remastered, meg a Gear.Club Unlimited is megvan).
-
szpal17
őstag
válasz
tboy93 #56050 üzenetére
Ea Fc 24-re is szép kis akció van. 17,99 juró
[link]Még fog jönni hozzá egy Euro 24 kiegészítő az Európa bajnoksághoz. Van egy 6 napos trial még aki ki szeretné próbálni. Én mindem évben megvettem Ps-re, próbáltam a korábbi évek switch változatait(amiben semmit nem fejlesztettek ugye)...de ez most tényleg fejlesztve lett és borzasztó tartalmas. Élvezhető játék Switch lite-on is. Lehet megveszem, hogy legyen nálam mindig fifa..akarom mondani ea fc.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
tboy93 #56020 üzenetére
Hát, az az engine valszeg úgy született, hogy a Monolithnál nem tudták annó, hogy kézi módban kb. a gép erejének a felét hasznosíthatják, és azóta is szenvednek vele, hogy legyen vele valami kézi módban
.
Úgymond, khm, mókolt gépnél amúgy át lehet kapcsolni, hogy az dockolt grafikát mutassa a játék kézben is (720p-ben persze), és tádám, rögtön nem csúnya. Meg lehet persze overclockolni is a gépet szebb grafikáért, meg jobb sebességért, csak úgy merül mint a franc, plusz nekem Xenoblade 2 alatt olyan forró lett pár perc alatt, hogy majdnem eldobtam (dokkolva is ilyen, csak akkor nem fogdossa az ember)
-
ldave
félisten
válasz
tboy93 #56004 üzenetére
Nemrég beszéltünk erről, az irányítás remek, nekem a Joycon analógokkal volt gondom, több 1000 óra PS kontroller után nem igazán állt kézre fps játékra a Joycon apró analóg karja. Emiatt mondtam Muad'Dib Skywalkernek, hogy nekem sokat dobott a Pro Controller a Metroid Prime élvezhetőségén.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
tboy93 #55662 üzenetére
Zelda nemigen jön 2028 előtt addigra meg max veszek egyet használtan, végigviszem gyorsan és minimális bukóval eladom.
Vagy keményen megrebegtetem a szempillámat Koncsik barátomnak hogy vagy 2 hétig nélkülözze már a masinát, "csúnyán megfázom
Kezdek felnőni...1-2 játékért, ami ráadásul (legyünk őszinték) szarul is fut, már nem veszek konzolt.. -
kicsako
őstag
válasz
tboy93 #55479 üzenetére
Semmihez sem használtam soha SD kártyát, szóval nincs itthon elfekvőben
Nekem valószínűleg egy 256gb-os elég lenne.
Ezt néztem ki, ócsó és jónak is tűnik -
-
hombre[EU]
veterán
válasz
tboy93 #55351 üzenetére
dehogy gyengébb
[link]
a ps4/xone -t nem nehéz megugrani. konkrétan nem lehet már gyártani olyan gyenge cpu-t,mint azokban volt
a memória sávszél sem lesz gond és az upscaling korában igazából nincs szükség akkora nyers teljesítményre. egyébként ott tartunk,hogy a mobilomban több tflopsot tud (fp32) a gpu,mint egy ps4 (csak ugye thermal)
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz
tboy93 #55349 üzenetére
Őszintén meglepődnék ha a switch 2 vagy hívják akárhogy is, elérné mondjuk a ps4 teljesítményét
dokkolva simán, handheldben pedig nem lehet összehasonlítani, mert nem natív 1080p-t fog renderelni. szerintem lesznek olyan játékok switch2-n,amelyeket már nem fog bírni a ps4
-
morfondőr
addikt
válasz
tboy93 #55346 üzenetére
Még azt tartom elképzelhetőnek, hogy nagyon drága lesz az új switch és kell egy olcsóbb alternatíva, amit az árérzékenyek is ki tudnak fizetni.
De akkor sem tudom elhinni, hogy szinte egyszerre adnák ki a kettőt, főleg nem, hogy a gyengébbet előbb, hogy aztán arra költsék a pénzüket az emberek és akkor már nem fognak kérni megjelenéskor a csilli-villi új 18K-s switch 2-ből. -
Tim82
félisten
válasz
tboy93 #55288 üzenetére
Köze nincs hozzá, a klasszikus 80-as, 90-es években készült RPG-k (mint a Wizardry-sorozat) szellemi örököse modern köntösben.
Alapvetően körökre osztott harcrendszeres dungeon crawler (az alapszitu is az, hogy egy kiemelt biztonságú büntetésvégrehajtási intézmény fantasy megfelelőjéből kell kijutnia a partinak).
Ha pl. a Gothic-ok, a Skyrim, az első pár Assassin's Creed kiadásra került Switch-en, szerintem valahogy ez is elfér (szerintem ráadásul eléggé kézikonzolra szabható lehet az irányítás és a körökre osztott harcrendszernek sem lesz nagyon fps problémája). Ami engem illet, még szívesen is megvenném Switchre, noha megvan PC-n.
-
törölt tag
válasz
tboy93 #55016 üzenetére
75 óra alatt a felszínt felfedeztem, lent is rohangáltam főleg az elején, pár "X"-et összeszedtem lent. 3 phenomena letudva, egyet el sem tudok kezdeni. Külső segítség nélkül próbálom végigjátszani ezt a részt, ma adok egy utolsó esélyt neki. Fél évig tanultam angol nyelvet, és a verses feladványokkal néha szenvedek, illetve nem az általam feltételezett logikát követik. Előző részben volt egy shrine, amit nagyon megbonyolítottam (árnyék-nyílvessző)
, gyakorlatilag már vakon találtam el úgy a shrine bejáratát, amikor pont odaért az árnyék, csak nem a toronyból kellett volna lőni, hanem a shrine feltételezett helyéről kellett volna a torony vagyis a nap irányába lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged