- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
válasz Rony949 #47935 üzenetére
Egy kis update a The Legend of Zelda végigjátszásommal kapcsolatban. Elolvastam a hivatalos kézikönyv nagy részét és ez alapján már tudtam folytatni a kalandomat.
Már a negyedik dungeon-t nyomtam le, szereztem íjat, amit egy korábbi dungeon-nél hagytam véletlenül, illetve upgrade-eltem a fakardomat egy komolyabb, acélkardra, így már nagyobbakat sebzek.
A felfedezés feeling őrületes ebben a játékban. Gyakorlatilag bármelyik fa, bokor vagy kő alatt lehet valami titok (sokszor talán már túlzásba is van véve).
A dungeon-ök kifejezetten hangulatosak és kihívással teliek, a bossok kellő változatosságot nyújtanak, bár ha az ember gondolkodik egy kicsit, kb. 20-30 másodperc alatt legyőzhetőek.
Azt kell hogy mondjam, a Zelda feeling elkapott. Pár éve még játszottam a Link's Awakening-gel (Switch remake) és azt is nagyon élveztem, de most már beteljesedett az egész, a Zelda széria berántott.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dell notebook topic
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest