Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
tegnap elhoztam én is az enyémet, kissé vegyesek az érzéseim.
egyrészt van rá Breath of the Wild, innentől egy joghurtos pohár is lehetne, és megbocsátanánk neki mindent. összességében jól össze van rakva, szerencsére se pixelhiba, se meghajlott dokk, se meghajlott tablet gondom nincs. az előző tulaj tényleg kb. 10-15 órát rakhatott bele, a mentése még fent volt, Mount Hyliára mászott fel éppen
széklábra ragasztható öntapadós párnákkal megoldottam a távtartást a dokkolón belül, hogy tutira ne sérüljön meg, tokot meg üvegfóliát még nézek, hogy mi lenne a legjobb, ezúton is köszi mindenkinek a beszámolókat a sajátokról. a kijelző elég jó, mobilos körökben azért láttam már jobbat, bár jellemzően olyan telókban, amik két-háromszor ennyibe kerülnek, az összeszereléssel nekem nincs bajom, egyben van maga a tablet és a kontrollerek is. ahogy látom, még csak beindulóban van az utángyártott kiegészítők piaca, ami furcsa, tekintve, hogy mennyit adtak el belőle és milyen könnyen sérül.azok a kontrollerek... vegyes érzések kavarognak bennem ezzel kapcsolatban, mert egyrészt nagyon jók, ha hordozható gépek között vizsgáljuk a konkurenciát, de ha asztali környezetben, akkor már jóval kevésbé. messze van a használhatatlantól, de az ideálistól is. ha nem lenne 20+ már vettem volna Pro kontrollert hozzá, így inkább még várok egy kicsit. az, hogy ketten lehet a gyári szettel lokál co-opozni, viszont egy nagy feature, ha veszek MK8-at, akkor meglátjuk a gyakorlatban milyen.
a szoftver amúgy tetszik, gyors, átlátható, egyszerű, bár túl sok opció ugye nincs is. a friend list, hogy karaktersorokat kell bepötyögni és nem az ember nevét, akit keresek, egy vicc 2017-ben, a hírek lassan jutnak el Japánba, már a 3DS-nél is ezzel ekézték őket.
az, hogy a töltő port az alján van, óriási kapufa tényleg, de ezt is millióan leírták már.szóval alapvetően szeretem, maga a koncepció, hogy a kedvenc játékaimat ugyanazon az eszközön tudom tolni a TV-n és amúgy akárhol, nagyon jó, látszott, hogy valami ilyesmit akartak volna a WiiU-val is, csak akkor még nem tudták megoldani, viszont túl sok az apró baki, hogy tökéletes legyen az összkép.
ha 100 alatt lenne kicsivel, a kontrollerek pedig emberi áron, akkor igazából nem szólnék egy szót se, de annak ellenére, hogy poén, meg tetszik, szerintem túlárazták. persze a nép viszi, mint a cukrot, szóval tulajdonképpen mégse...
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

széklábra ragasztható öntapadós párnákkal megoldottam a távtartást a dokkolón belül, hogy tutira ne sérüljön meg, tokot meg üvegfóliát még nézek, hogy mi lenne a legjobb, ezúton is köszi mindenkinek a beszámolókat a sajátokról. a kijelző elég jó, mobilos körökben azért láttam már jobbat, bár jellemzően olyan telókban, amik két-háromszor ennyibe kerülnek, az összeszereléssel nekem nincs bajom, egyben van maga a tablet és a kontrollerek is. ahogy látom, még csak beindulóban van az utángyártott kiegészítők piaca, ami furcsa, tekintve, hogy mennyit adtak el belőle és milyen könnyen sérül.
koncsik
Sirandrish