Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fogtunder

nagyúr

tegnap elhoztam én is az enyémet, kissé vegyesek az érzéseim.

egyrészt van rá Breath of the Wild, innentől egy joghurtos pohár is lehetne, és megbocsátanánk neki mindent. összességében jól össze van rakva, szerencsére se pixelhiba, se meghajlott dokk, se meghajlott tablet gondom nincs. az előző tulaj tényleg kb. 10-15 órát rakhatott bele, a mentése még fent volt, Mount Hyliára mászott fel éppen :D széklábra ragasztható öntapadós párnákkal megoldottam a távtartást a dokkolón belül, hogy tutira ne sérüljön meg, tokot meg üvegfóliát még nézek, hogy mi lenne a legjobb, ezúton is köszi mindenkinek a beszámolókat a sajátokról. a kijelző elég jó, mobilos körökben azért láttam már jobbat, bár jellemzően olyan telókban, amik két-háromszor ennyibe kerülnek, az összeszereléssel nekem nincs bajom, egyben van maga a tablet és a kontrollerek is. ahogy látom, még csak beindulóban van az utángyártott kiegészítők piaca, ami furcsa, tekintve, hogy mennyit adtak el belőle és milyen könnyen sérül.

azok a kontrollerek... vegyes érzések kavarognak bennem ezzel kapcsolatban, mert egyrészt nagyon jók, ha hordozható gépek között vizsgáljuk a konkurenciát, de ha asztali környezetben, akkor már jóval kevésbé. messze van a használhatatlantól, de az ideálistól is. ha nem lenne 20+ már vettem volna Pro kontrollert hozzá, így inkább még várok egy kicsit. az, hogy ketten lehet a gyári szettel lokál co-opozni, viszont egy nagy feature, ha veszek MK8-at, akkor meglátjuk a gyakorlatban milyen.
    a szoftver amúgy tetszik, gyors, átlátható, egyszerű, bár túl sok opció ugye nincs is. a friend list, hogy karaktersorokat kell bepötyögni és nem az ember nevét, akit keresek, egy vicc 2017-ben, a hírek lassan jutnak el Japánba, már a 3DS-nél is ezzel ekézték őket.
    az, hogy a töltő port az alján van, óriási kapufa tényleg, de ezt is millióan leírták már.

szóval alapvetően szeretem, maga a koncepció, hogy a kedvenc játékaimat ugyanazon az eszközön tudom tolni a TV-n és amúgy akárhol, nagyon jó, látszott, hogy valami ilyesmit akartak volna a WiiU-val is, csak akkor még nem tudták megoldani, viszont túl sok az apró baki, hogy tökéletes legyen az összkép.
    ha 100 alatt lenne kicsivel, a kontrollerek pedig emberi áron, akkor igazából nem szólnék egy szót se, de annak ellenére, hogy poén, meg tetszik, szerintem túlárazták. persze a nép viszi, mint a cukrot, szóval tulajdonképpen mégse...

Új hozzászólás Aktív témák