Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Azon gondolkozok, hogy talán ideje lenne modernizálni a konzolok controllereit, akár csak opcionálisan. Tehát maradhatna egy alap kontroller és jöhetne egy fejlettebb több gombbal rendelkező verzió. Még a PC-khez is fejlesztettek ilyen vezérlőket, pedig ott rendelkezésre áll egy komplett billentyűzet.
A játékok sokkal bonyolultabbak lettek az elmúlt évtizedekben és az oldschool controllerek visszafogják azokat, és kényelmetlenné teszik az irányításukat.
Mondjuk azt is látom, hogy van hogy egy-egy játék fejlesztője még ennyi gombot sem használ ki, vagy elmaradnak a szoftverből a finombeállítások. Főleg a PC-re tervezett játékok problémások és nem csak a kevés hotkey miatt, hanem azért mert az egeres irányítás fényévekre van a controllerek analóg karjaitól.
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
törölt tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Valaki játszott a JCB Pioneer Mars és az Earthfall: Alien Horde című játékkal? Most egész jó áron vannak és jónak is tűnnek így képekről.
Szerintetek el lehet velük ütni az időt? Meg aki nyomta, mi a véleménye róla.
-
kr:sz
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a 8bitdo N30 Pro 2 kontrollerel? Mennyire bírja a strapát, mennyire kényelmes hosszútávon stb.
Előre is köszi, ha van tapasztalatod, s megosztod!
Üdv,
Krisztián -
sting2
addikt
válasz Quinine911 #25873 üzenetére
1-2 óra benyomása van bennem, azóta sem vettem elő sajnos.
Vérbeli kikapcsolódás , kisebb szigeteken (valós helyek), amelyek teljesen elkülönülnek látványban és rejtvényekben.
Szerintem rövid is mert legalább 6,8 "pályán" voltam ennyi idő alatt, amik ráadásul egyáltalán nem nehezek.
A zene ambientes nyugis, olyan "mászkálós - felfedezős - kirakós" stuff ez.
A stílusa , a színei, a hangok nagyon elvannak találva.
Ritka gyöngyszemnek tűnik így elsőre.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
77Guba
aktív tag
válasz Quinine911 #25892 üzenetére
Több játék is került be most,amik nem voltak a listán,pl. The Sinking City,Call of Ctulhu,Crash N'sane Trilogy,Bud Spencer&Terence Hill.Szívesen!Én már a Mortallal be is töltöttem a 256 Gb-os kártyám,már archiválni is kellett,de még a Crasht is behúzom holnap,meg a Gridet is,ha nem is akciózták le,ha már Karácsony lesz...
-
Sirandrish
Topikgazda
Töröltem a töréssel kapcsolatos hsz-eket!
A forum teljes területén tiltott a téma, szóval legyen szíves mindenki hanyagolni!Köszönöm!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
77Guba
aktív tag
Mortal Kombat 11 most csak 28€ az eShopban.
-
30z.Samu
félisten
válasz Quinine911 #25882 üzenetére
A Robonauts meglepően jó egyébként, jó kis retro hangulata van, a második valami manós játék, ott ráncoltam a homlokom. A többire tényleg nem néztem rá, majd megnézem, lehet azok között is lesz valami jó.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz Quinine911 #25880 üzenetére
A kezdeményezés tényleg jó és tényleg ajándék lónak ne nézd a fogát. Ha már leszedtem a többit, ezt is le fogom, csak nekem a legelső játék sokkal jobban tetszett, mint a "meglepi" játék. A többire még nem is nagyon néztem rá.
Sic Parvis Magna
-
Quinine911
aktív tag
válasz 30z.Samu #25879 üzenetére
én meg úgy voltam vele, hogy megörültem ennek az egésznek, felajánlásnak, aztán utánanéztem/olvastam a játékoknak amikor meglettek a címek és el is ment a kedvem az egésztől, egyre se regeltem, egyet se szedtem le.
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
-conrad-
addikt
válasz Nathan0909 #25876 üzenetére
Már kiderült, hogy mi lesz, linkelve is volt. [link]
-
30z.Samu
félisten
válasz Quinine911 #25870 üzenetére
Azt nem tudom, csak egy féleképpen derül ez ki.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
-
.LnB
titán
Nintendo-s témában ezt a Nintendolife-ot érdemes olvasgatni? Olyan mint PS-nél a Pushsquare?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
30z.Samu
félisten
válasz Quinine911 #25867 üzenetére
A gép nyelvét külön lehet állítani, de szerintem marad angol.
Sic Parvis Magna
-
Quinine911
aktív tag
Skacok, Norvégra ha átlövöm az országot, marad angol a nyelv vagy átvált norvégre?
Próbáltam visszakeresni, de nem találtam erre infót, csak hogy nagyon sok minden ott a legolcsóbb.I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
30z.Samu
félisten
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz 30z.Samu #25860 üzenetére
Kac-kac kukac...
Én legalább jól írtam le, csak a gugli leszartaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kai_Rong #25861 üzenetére
Azthiszem a TTT2-t toltam utoljára ami Tekken, ott nem voltam nagyon elragadtatva tőle, de hiszek neked
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Quinine911
aktív tag
Skacok, tudja valaki hány pálya van a Monster Boy and the Cursed Kingdom -ban?
Azt megtaláltam hogy a gameplay kb 15-18 óra de hogy hány pálya, azt nem, és érdekelne.SZERK: Megtaláltam, ignoráljátok
[ Szerkesztve ]
-
Kai_Rong
senior tag
Az amiibók jól tudom, hogy régiófüggetlenek? Tehát ha Japánban veszek egy figurát, akkor az azon lévő NFC tag kompatibilis lesz az EU-s játékkal is, ugye?
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Sirandrish #25852 üzenetére
Azért fényévek vannak eközött meg a Tekken 7 training módja között, és nem a SSBU javára
-
30z.Samu
félisten
-
Sirandrish
Topikgazda
-
-conrad-
addikt
Vajon hány nagymama szívja meg a netes rendeléskor a 800 játékos olcsó switchet?
#25856: köszi, meglesem a videót este, illetve karácsony után a játékot is.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz -conrad- #25853 üzenetére
Az az...de ott be lehet állítani hogy az a tök az mozogjon-e, és hogy milyen mozdulatot tegyen.
Elég rég indítottam el, így pontosan nem tudom hogy merre, de abba a tutorial részbe mindent testre lehet szabni...kukkantsd csak megAzt hiszem ebben a videóban lehet látni hogy hol és mit lehet állítani, csak most nincs 40 percem megnézni
[ Szerkesztve ]
-
thrill
tag
-
-conrad-
addikt
válasz Sirandrish #25852 üzenetére
Akkor csak béna vagyok és én nem találtam ki, vagy nemtom.. .csak egy olyat találtam, ahol áll az enemy mint a tök
Van smash, spirits, games&more, vault és online. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kai_Rong #25849 üzenetére
Azt értem hogy hús vér emberek ellen az AI elleni tanulás kevés, de jobb nincs. Sőt..szerintem viccen kívül a legrészletesebb tutorial van ebben a játékban, ahol mindent kigyakorolhatsz
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Sirandrish #25847 üzenetére
Jogos. Sőt, ha a menüben állva hagyod a kurzort, akkor videón is megmutatja a játék, hogy melyik gomb mire jó. De azért ez édeskevés az online mókához
-
30z.Samu
félisten
Kíváncsi leszek a holnapi meglepi játékra.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kai_Rong #25846 üzenetére
Tutorialról volt szó..tudtommal az mindig AI ellen van/volt minden játékban, de javíts ki ha tévedek
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Sirandrish #25844 üzenetére
A CPU ellen gyakorlás a halottnak a csók kategória ebben a játékban - még ha feljebb is tekered az AI-t, akkor is csak annyit érsz el, hogy olvasni fogja az inputjaidat a gép, és kevesebbszer tudod majd megütni.
A training mód maximum arra jó, hogy muscle memory-ba beégesd magadnak a gyakorolni kívánt mozdulatokat, amit a csuda analóggal elő tudsz hozni.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz -conrad- #25837 üzenetére
Hogyhogy nincs? Még azt is beállítod hogy mit csináljon az ellen. Ha csak ütések ellen akarsz védekezni, még azt is megteheted. Jobb gyakorlási lehetőség a világon nincs
-
MODERÁTOR
válasz Quinine911 #25838 üzenetére
Amazon.com-on vettem feltöltő kártyát.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
tboldi
nagyúr
válasz Quinine911 #25838 üzenetére
-
Quinine911
aktív tag
-
-
30z.Samu
félisten
Belenéztem a GRIS-be, kb 5 percet, utána arra jutottam hogy ez pont az a játék, amit a látvány miatt nem HH módban kell játszani, hanem ki kell csapni a TV-re.
Sic Parvis Magna
-
Dreimus
senior tag
-
Kai_Rong
senior tag
Van köztetek valaki, aki tényleges tud játszani a Super Smash Bros Ultimate-tel, és nem csak random button smashel? Iszonyat frusztráló a játék kompetitív része. A CPU a legtöbb esetben nagyon birka, azokat le lehet nyomni, de online egy random katyvasz az egész. A játék lelke a movement lenne, de így, hogy nem lehet a dpadre mappelni őket, és az analóggal kell szenvedni eléggé megöli a játékot, ráadásul mivel mindenki össze vissza rohangál, így elég nehéz bármit konzisztensen csinálni, pláne ha szar pályát dob a rendszer.
Kedvelem a bunyós játékokat, és jó párhoz volt szerencsém elég magas szinten (Tekken sorozat, Street Fighter V, BlazBlue-k, Persona 4 Arena, Mortal Kombatok, Fatal Fury-k, King of Fighters, stb.), viszont ezzel a Smash-sel komolyan bajban vagyok, mert fogalmam sincs, hogy ezt hogy lehetne megtanulni / gyakorolni. Ráadásul nagyon játszópajtás sincs, az ismerősi körben a PS4 / XBox megy, Switch szinte senkinek nincs, a Facebookomról kemény 4 embert feedelt be a rendszer a Nintendo friend listre, és azok sem igazán Smashelnek... Szóval nem tudom, lehet, hogy eladom a fenébe a játékot, ha ennyire nincs benne content és az online rész is ennyire barátságtalan.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
f3rdzs0
senior tag
válasz Zolibacsi88 #25831 üzenetére
hát én sem vagyok egy nagy veterán, de még ezek nekem is nagyon furák tudnak lenni. elég régimódi játék, nagyon nem fejlődött az évek során sajnos.
ettől függetlenül szerintem tökéletes kísérő játék TV mellé főleg így a végére, ahol már elég sok unalmas dolgot kell csinálni, hogy tele legyen a Pokedex (375-nél járok 77 óra után a nagyrészüket most már bnőmtől kell majd elszednem mert verzió exkluzívok vagy trade evolution)
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
30z.Samu
félisten
Skacok! Az e-Shop-ban van minimális összeg, amennyit fel kell tenni és csak úgy lehet vásárolni? Megvenném a GRIS-t és ott irkál ki opciókat, hogy mennyit akarok feltölteni.
Edit: Semmi, a Paypal-t nem engedte valamiért, bankkártyáról működik.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz f3rdzs0 #25830 üzenetére
Mint új embernek a Pokemon világban nehéz volt hozzászokni bizonyos technikákhoz. Egy ideig a Sleep volt az alapmechanika elkapáshoz, ki is kerekedett a szemem, mikor a pokemont elaltattam, majd dobom a great ball-t, és egymás után 2-szer elsőre kiugrott belőle, hogy “avoided” , “mondom miiiii?!? Dehát aludt!?!”
Amúgy imádom. Eddig 67+ óra és 251 begyűjtött “kismocsok”. -
f3rdzs0
senior tag
válasz scyllafren #25829 üzenetére
+status effect-ek. egy jól irányzott sleep vagy freeze megduplázza a catchrate-t. a legtöbbször nem is próbálkoztam a támadással, hogy alacsonyabb legyen az élete. alig volt olyan Pokemon ahol lejjebb kellett vinnem az életét és altatnom is kellett egyszerre
f3rdzs0
-
scyllafren
senior tag
válasz -conrad- #25813 üzenetére
Erre van ket opcio is:
1: Van egy False Swipe nevu utes, ami sebzes utan 1HP-n hagyja az ellenfelet, igy lehet "labdazni" vele Sajnos erre még johet a terulet sebzes (hovihar, homokvihar), ami kiuti, de altalaban jo.
2: Van egy labda ( ), amit pont erre talaltak ki, leirasabol kiderul, csak jatek elejen nem kaphato.Quick ball -
DVlad
őstag
Urak!
Az érdekelne, hogy a Minecraft hogyan működik, frissül-e, hol tarthat?
PS3-mal nyomják a srácok, de az le van maradva nagyon a verziószámmal. Gondoltam inkább itt játsszák, ez friss platform, talán itt időtállóbb lesz.
A másik, hogy itt kell venni online előfizut, hogy a frissítések megjöjjenek, illetve az online pályák is működjenek?
Előre is köszi! -
Quinine911
aktív tag
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Quinine911 #25824 üzenetére
Majd ha elérsz a 4hez, arról jöhet némi infó
Főleg majd az érdekel hogy az 1-2höz képest milyenEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Quinine911
aktív tag
válasz Sirandrish #25823 üzenetére
Nem. Most kezdtem az 1-el, sorba haladok
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Quinine911 #25822 üzenetére
A 4-el játszotál már? A többit már toltam..
-
Quinine911
aktív tag
Szóval az van, hogy a Trine szériát rég kiszemeltem már, és gondoltam, hogy tetszeni fog, ezért a Karácsonyi vásár/akció első napján be is zsákmányoltam most az Ultimate Collection-t ami mind a négy Trine játékot magában foglalja, és tegnap elkezdtem az első részt este, de azt kell mondjam, ez felülmúlta a várakozásaim, hajnali fél 3 ig toltam basszus
Alig várom hogy végigtoljam mind a négyet!I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
g@bo
nagyúr
válasz maximilian4 #25819 üzenetére
gyors ingyenreklám az árukeresőn, vagy kiszórtak pár refurbished darabot.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz -conrad- #25813 üzenetére
szerintem a Pokemon eléggé acquired taste szerű játék. nem tökéletes egyik se, és pontosan emiatt, mert kell hozzá egy mindset. ha így brute forceolod az egészet, akkor végigdózerolsz mindent. kivéve mikor az idióta gamedesign miatt a level curve nagyon durván magas lesz és nem tudsz mit csinálni csak grindolni hogy tudj tovább haladni (speciel a Shield szerintem még mindig nagyon jó level curve szintjén, a végére kicsit túl könnyű lett)
én mindig is úgy tekintettem rájuk, hogy 7/10-es játékok, amikkel el lehet lenni, de nem váltják meg a világot. a játék elején még övék a teljes figyelmem, de midgame felé már inkább csak TV mellé kísérőnek játszom velük. most meg már csak pótcselekvés, hogy szenvedek az utolsók elkapásával
amúgy le lehet szólni a SwSh-t (és ebből a szempontból a Let's go is ide tartozik), de hatalmas újítás hogy látszódnak az overworldben a pokemonok. emiatt mire a sztori végére értem, kb 290-et el is fogta a Pokedexből és nem éreztem azt a grindolást amit a korábbiaknál, hogy full fölöslegesen gyilkolok olyan Pokemonokat amiket már milliószor láttam, mert random grass encounterben elém ugranak
f3rdzs0
-
Quinine911
aktív tag
Köszi Skacok mindenkinek aki írt a Pokemonokról! Rácsekkolok majd!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Quinine911 #25799 üzenetére
Itt-ott felbukkannak pókék, amiket le kell verned a sajatjaiddal, de mielőtt kinyírnád megpróbálhatod elkapni őket.
A 20as meg 40es valszeg a szintjük, ugyanis az elfogott pokemonok fejleszthetőekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-conrad-
addikt
válasz bb.bocs #25812 üzenetére
Nekem annyi volt zavaró, hogy egy pokemonba beletoltam minden xp candy-t mert tudtam, hogy nem lesz rossz (2x tudtam evolve-olni az első gym előtt) és utána nem tudtam megfogni semmit vele, mert 1hitelt mindenkit. Ez csak akkor baj, ha a fűben egy ritkább pokemonba botlok, mert mindig alapértelmezett a nagy, ha swappelek kicsire akkor meg az bekap egy hitet ami miatt fél hpr-ól indulunk, és necces, hogy kibírja-e amíg dobálom a vad pokemont a labdákkal.
-
bb.bocs
őstag
A régebbi pokémonok még gameboyra azok voltak hasonlóak. Lényege az volt a pokémonokat nézve hogy akibe belefutottál, harcolni kellett velük, csatázni, legyengíteni, majd elkapni külön. erősségű lasztikkal.
Ez a "varázs" a lets go szériában megszűnt. találkoztál pokémonnal, nem kellett harcolni, csak befogni (lasztikra nem emlékszem volt e többféle) ezt most a sword shieldben visszahoztál, tehát ha találkozol egy pokémonnal harcba kell szállni vele, legyengíteni de nem kinyírni, és utána van esélyed befogni. Pokémonokat csatával lehet fejleszteni, minden legyőzött p. után nő az ereje, szintje stb. kihívás amikor mész valamerre és mondjuk a te pokéd 25-ös szinten van, de amit találsz vadon az 50-es szinten van tehát jóval erősebb, így több mint valószínű hogy lefog győzni, persze számít mivel támadod, milyen típusú pokémon ,taktika stb... kb leírtam a dolgot, de ha valaki gondolja kiegészíti. Tetszik az új, bár kicsit aránytalannak érzem már az elején a szintek közötti kül. Nekem zavaró hogy a videókat nem lehet átlépni,a grafika hát... switches... bár dokkolón lehet jobb. ettől függetlenül jópofa,van ahol kicsit gyakori az időváltozás de amilyen idő,vagy reggel este, úgy változik a pokémon összetétel is. a pokémonnal játszás, etetés -
-
g@bo
nagyúr
-
-conrad-
addikt
válasz maximilian4 #25807 üzenetére
Kb. a Zeldán kívül mindegyik nintendo exkluzív cím a legfiatalabb generációt célozza, akkor lehet rossz platformon játszol
-
f3rdzs0
senior tag
ezek inkább gyerekeknek készülnek (ugye valszeg ők nézik a mesét még mindig és nekik lehet merchandisingot venni), ezért a történet elég bugyuta tud lenni, és nem feltétlen nyújtanak nagyobb kihívást
maga a játékmenet 100%ban körökre osztott RPG (ergo szintek). a nagy twist az annyi hogy nem a te játékos karaktered harcol, hanem a pokemonok
a sword and shield esetén ezeket a pokemonokat úgy szerzed meg hogy mászkálnak a világban, ahol harcolsz velük, majd a végén egy labdát dobsz rájuk amibe befogod őket
a let's go és SwSh legnagyobb különbsége ebben a szempontban, hogy az előbbiben csak labdát dobalsz és az egy minigame, az utóbbi esetében meg konkrétan harcolni kell ahol növelhető az esély az elkapasra
tldr: ha érdekelnek a körökre osztott RPGk és/vagy a gyűjtögetős játékok, akkor nézz egy gameplayt hogy ez érdekel e :D
szerk: közben látom hogy a kolléga már válaszolt, bár pont más aspektusból megfogva a témát
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
-conrad-
addikt
válasz Quinine911 #25802 üzenetére
A kő papír ollót úgy értettem, hogy mindegyik fajta erős egy másik fajta illetve gyenge egy máik fajta ellen, ezért nem mindegy, hogy pl. vízi pokemonnal vagy tüzessel mész neki valaminek. Úgy gyűjtöd őket, hogy megdobod pokelabdával, később már nem mindegy a labda sem, van amivel jobban el lehet kapni, illetve alacsonyabb hp-n kel lennie, hogy elkapd. A fűben vannak, nagyjából mindegyiknek megvan a területe, de ha pl esik akkor nem az jön elő mint amikor süt a nap. A harc nem vészes, bár ott lehet hagyni a fogad, de el is lehet futni.. Ha meg lesátorozol és főzöl akkor mindenki meggyógyul
#25803: rád bízom, nekem az első kivételével - Aragami - egyik sem jött be videó alapján, de az Aragami sem ér nekem 12€-t. Van, aki szereti ezeket az "indie" címeket, én nem vagyok oda érte.
-
-conrad-
addikt
Kő papír olló, gyűjtögeted őket, közben fightolsz velük és szintet lépnek, főzni is lehet nekik stb. Van nagy open world, meg fix pályarész is, egész jó sztorival. ( Pokemon sword)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest