Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Be nem fogják csukni, de annyira le fog csökkeni a játákosállomány, hogy elég lesz pár szerver ezekkel a 2500-as férőhelyekkel...

Most komolyan, mit lehet egész nap tökölni egy olyan játékkal, ahol pont az idő a lényeg...

-
mikromanus
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
miner / skinner / harvester /lumberjack set darabjai dropok csak. Nem craftolhatóak. Mindig ugyanaz van rajtuk (ugyanaz a set stat, az adott gathering luck bónusz). Emellett leather armorok, de light-os a súlyuk.
Craftolhatsz hasonlót "normál" súlyon, vagy eshetnek olyan vértek is amin rollol a reinforced miner/skinner/stb luck. Craftnál egy jellemzőt charmmal leköthetsz. Az mindenképp rajta lesz az itemen. Ez az egy jellemző lehet egy adott stat, vagy épp ez a gathering luck is. Kék itemen lesz egy socket is emellé. Ha mázlid van és epic/lila lesz, akkor még egy jellemző rollol, ami lehet akár luck is. Ha 600-as itemet craftolsz az "sárga" lesz és lesz még egy (harmadik) nem stat jellemző is rajta. De 600-ashoz elég sok dolog + szerencse is kell már craftnál (200-as crafting szint, teljes crafter armor set a szint növeléshez, amulet, food buff, 3 nagy trófea és így is random. Az is növeli a szintet ha jobb minőségű anyagból craftolod. Csak az rohadt drága a maxos szinten. Az alsó határt még town projekt is feljebb tolhatja egy picit)
Használhatsz azoth-ot is arra, hogy növeld az esélyét az item minőségének és rollolási esélyeinek növelésére.
Kb ennyi.

-
duvi
nagyúr
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Craftolásnál beletehetsz perk modokat, amik fix tulajdonságokat adnak, vagy bízol a véletlenben és amit dob az rng, az kerül az adott tárgyra. Persze mindig érdemes max azothal megpakolni, hogy a lehető legjobb minőségűt kapd!
-
Laraxior
titán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Salvage, aztan maris van hely

-
malacka87
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Nekem most 2 műszakban megy az élet és tudom hogy ha elkezdem akkor kicsit befog szippantani!
De ahogy a wow minősége meg maga az egész community áll lehet hogy kellene valami mellékes. -
Ellia
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
En arra gondolok, hogy a repair kit azért van, hogyha betelik a 2000 db-os parts helyed, tud tárolni egyszerűbben. De majd kijavítanak.
-
Laraxior
titán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Ne young tree-t vágj ki, hanem a mature-t, az mintha többet adna XP-ből... Persze az "utolsó" pár szint szenvedés. Azért toltam le egybe, legalább le van tudva

-
l.skywalker
titán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Amikor tele leszek, akkor mérgemben mindent eladok. 2 nap alatt összejött több mint 7ezer a meglévő 5ezer mellé. Az emberek lusták craftolni, mindent megvesznek tőlem, de szó szerint.
-
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Összejön az. 30-as szinten nekem kb. 6500 van úgy, hogy vettem már pár factionös cuccot is.
Kéróból én t4-re gyűjtök, abból az első akciósan 10k. Szerintem megéri várni emiatt. -
Laraxior
titán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Egy hete sincs kint a jatek, es mar tobb, mint 2000 penzem van ugy hogy semmit nem teszek a marketre. Csak a kuldetesekbol amik jottek

-
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Nem, azt mondom, hogy a Blizzard ezt mondta 2 éve.
Mármint, hogy ha elindítod és távoli asztallal belenyúlkálsz, hogy ne dobjon ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- Milyen széket vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Le Mans Ultimate
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mármint, hogy ha elindítod és távoli asztallal belenyúlkálsz, hogy ne dobjon ki.