- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
GW2 alatt is az indulás előtti utolsó betánál elég durva optimalizálási gondok voltak, aztán utána ők hozták kb. az egyik legsimább MMO startot és rövid idő alatt rengeteget javítottak rajta.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Turist
tag
Szia!
Nálam R5 3600 + gtx 1660S + 32gb ram. A játék alapból high beállításra tette, nem változtattam rajta semmit. Full HD-ben 50-60 FPS volt.
Nem tudom mekkora felbontásban játszol. Ha full HD-nál nagyobb akkor lehet az a gond. Illetve olvastam, hogy néha kevés a 16 gb ram.... Szerintem ez abszurd.
Nem tudom megoldják-e 2 hét alatt, de úgy vélem ennek kellene lennie a fő iránynak, ha nem akarnak sok embert veszíteni. Ha ilyen problémák lesznek akkor az 50 vs 50 pvp bajos lesz.Egyébként én is játszom 15+ éve MMO-val. Jelenleg a Guild Wars 2 az etalon nálam. Rég ott hagytam, de van benne 3 ezer órám. Bár én inkább casual PvE játékosnak mondanám magam.
Open bétát kipróbáltam, elég vegyes érzéseim vannak. Úgy érzem, a pvp és a gyűjtögetés(craft) amire nagyon rá akarnak menni, és a többi háttérbe szorul.
Nagyon idegesített például, hogy ha itemeket kellett felvenni, akkor várni kellett a respawnra.
Furcsa hogy a küldetések területein kívül nincs élet a játékban. Itt-ott van pár ház tele szórva mobokkal, de amíg oda érsz jó ha kettővel találkozol. 3 aktív skillt nem találom elegendőnek egy komoly pvphez.Érdekes lesz látni, hogy az end game content milyen lesz. Az eddig tapasztaltak alapján nem fűzök hozzá nagy reményt, de valószínüleg ki fogom próbálni.
Két kérdés eszembe jutott:
-Mi akadályozza meg a lvl60-as karaktereket abban hogy alacson területeken leöljék a másik frakció képviselőit?-A fegyverek passzív skilljei csak az adott fegyverre hatnak, és fegyver váltáskor nem érződik a hatásuk? (Mert pl az aktív skilnél ez nem működik. Berserkert elnyomom, fegyvert váltok, és a buff eltűnik.)
Köszönöm
-
-
Laraxior
titán
Nálam jol fut, igaz millio anomaliat lattam a teljesitmenynel. Varosban iszonyat lecsokken, a jatek elejen 100+ FPS, majd ahogy haladtam elore ugy mar a 90-et sem erte el. GPU kihasznaltsag sehol, egyedul 4K-ban volt 90% felett folyamatosan.
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest