- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
válasz Synaptic #1464 üzenetére
Én szerencsés vagyok, mert csak oda kell állnom a dungeon elé és már hívnak is be, sokszor írnom sem kell, mindegy hogy lila, zöld vagy sárga, sokszor teljesen vegyes 4-5 fős csapat jön össze. Persze nálam is szokott lenni orb, hiába szeretnék én is kezdeményezni és felhasználni az enyém, még legtöbbször az is megmarad.
Van hogy csinálom a küldim soloban és belefutok olyan helyre, ahol a gyorsan vissza spanoló bossból farmolják a cuccokat, itt is simán bevesznek csak úgy maguktól. Többnyire mindenki nagyon rendes.
Én mondjuk egyedül szeretek questezni, de igen ritka mikor nem jön össze egyedül valami és meghalok.
Mikor épp pvp küldihez van kedvem azt is egyedül csinálom, szerencsémre csapatba nem futottam még bele, 1v1-semm indig igazságos, mert többnyire ha meglepnek felkészületlenül, azért úgy nem annyira fair.Tegnap odatévedtem 2 féle kezdő helyre is, ahol a frissen regisztrált playerek az első fél órájukat töltik. Mondanom sem kell, totál üres kihalt volt mind a két terület. Kíváncsi leszek ebből adódóan mikor lesznek összevonások. A lvl 60-asok is szerintem unatkozni fognak egy idő után, nem lesz meg a motiváció ezért csak ritkán fognak felnézni egyre többen. Remélem a szintezést bővíteni fogják hamarosan legalább lvl 99-re.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Synaptic #1464 üzenetére
Muspelen akkor mit irjak? bár nem nemzetfüggő. Igaz, tegnap volt Invasion és a hazai klán (lilàk, mi sárga) dobàlták ki a nem lilákat, rajtunk kívül (Black Army). Szerintem nem akartak tengelyt akasztani mert mindenki más repült. Ez elég gáz mert az Invasion 10 főn kívül random és nem kène hogy tudjanak kickelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Drón topik
- Amazon Kindle
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest