- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
Imilenni
üzenetére
Valóban itt sokkal kevesebb eszköz van a tank és a healer kezében az aggro irányítására, mint más MMO-knál, de nálunk az esetek többségében nincs vele probléma. Amíg a tankunk nem "nőtt fel" és nem volt carnelian a fegyverekben, illetve nekem threat csökkentős fegyverem, addig nálunk is egyből rám fordultak (healer vagyok) a mobok. Azóta nagyon szépen működik a klasszikus tank/healer/dps trió. Mondjuk mi mindig együtt játszunk és így könnyű megbeszélni a dolgokat, illetve sokkal hatékonyabb a csapat, mint randomokkal.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Imilenni
üzenetére
random. De van egy pont ahol lehet váltani másra, érdemes utánanézni ha nem tetszik.
Más: valakinek van szeme ahhoz miben más a High és a V High? Nekem nem tűnik fel, és yt videókban is taglalják, de tök ugyanaz, azt leszámítva hogy -20% fps kb.
Csináltam énis két képet ugyanott, FPSen kívül nem igazán látom így sem.
[link]
[link] -
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha még az elején jártok, akkor egyszerűbb törölni a karit és újat indítani.