Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
racskobalazs #849 üzenetére
Manapság a hívásátirányítás/tartás/várakoztatás már mindenütt alap. Készülék menüjében nem sikerült bekapcsolni?
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok! Hívásvárakoztatást van esetleg? Ha igen, hogy lehet belapcsolni/bekapcsoltatni?
Előre is köszönöm!
-
MadMancs
veterán
válasz
szaniszlokar #843 üzenetére
Ha a VoLTE, 5G, és VoWifi nem érdekel (bár első kettőre ígéret van) nem fogsz változást észrevenni, mert a Telekom hálózatot használja.
-
szaniszlokar
aktív tag
Én is teszek egy próbát velük. Sok panaszt nem olvastam itt a topikban.
Egy hét múlva lejár a hűségem és el is indítom a számhordozást a Telekomtól. Egy korlátlan beszédet és 4 GB netet 7800 Ft ért kapnék úgy, hogy már van 15% kedvezmény rajta. Itt pedig 4990 Ft. Ha nem jó visszahordozom a számot. Sokat nem vesztek vele. -
onetwo
tag
Írok egy néhány sort, hogy ez a topic is peregjen....
Erősen vacilálok én is a váltáson, bár még olyan kiforratlannak érzem!
Hangposta/hivásértesítő van? Van alkalmazás már? Nyomon lehet követni nagyjából hogy mennyit beszélünk? Megilyenek...
Az icloud/imessage/ft felismeri? Csak mert tudtommal a digis kártyáknál volt/van velük probléma. -
MadMancs
veterán
válasz
racskobalazs #838 üzenetére
Az lehetséges. :)
-
MadMancs
veterán
válasz
racskobalazs #836 üzenetére
Azt hogy? Nekem aktív állapotban hozta GLS, de ezt írták is emailben.
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Mai nap én is csatlakozni fogok a Netfone táborához. Digimobiltól jöttem, lefedettségi problémák miatt.
Nagyon szuper, gyors ügyintézés volt, múlthét kedden rendeltem online, pár órán belül hívott egy hölgy, egyeztettünk, csütörtökön megjött a sim és ma este aktiválódik. -
MadMancs
veterán
válasz
#50449408 #832 üzenetére
Valahol írták hogy csúszik kicsit.
sifarr
Telekom-telekom valóban egész jó, de Telekom - voda, sokszor alig érteni a túloldalt. Ugyanazt a számot hívva ugyanazon telómba lévő másik kártyával VoLTE hívással tökéletes. Szóval nem hívó vagy hívott oldali készülék hiba.
Most ezzel nem Telekom vagy Netfone bántom. Egyszerű technológiai korlát. Ez van, 2G ennyit tud. -
4Grider
nagyúr
-
sifarr
senior tag
válasz
MadMancs #830 üzenetére
VoLTE hiányában pedig 2G beszéd.. borzalom.
Azért ez erős túlzás.
Az előbb direkt csináltam egy teszthívást fix 2G-re állítva a hálózatot, a hívott szám butalelefonban szintén 2G-én. Teljesen OK volt mindkét oldalon a hangminőség.
Pár hete a nyugati határszélen nyaraltam. A telekomos hálózat csak 4G vagy 2G volt. Mobilomon nincs VoLTE. 2G-én ott sem volt problémám a hívásokkal. Autóvezetés, kihangosítás közben sem. Egyébként is a Telekom 2G-je legjobb minőségű a 3 mobilcég közül.
Nem vitatom, hogy a VoLTE sokakat elkényeztetett, nőtt az igényszint. Dehogy borzalmas lenne a Telekom 2G-je, az nem igaz. Így a Netfone 2G-je sem az. -
MadMancs
veterán
-
NFT2
junior tag
válasz
tarbela777 #818 üzenetére
Szia, megtennéd, hogy magánban elküldöd a nevedet, meg szeretném nézni mi történt pontosan. Sajnos (illetve nem sajnos) a hétfő-kedd kemény időszak, mert a pénteki maradék és a hétvégi megrendelés feldolgozása miatt ilyenkor van csúszás. Igyekszünk ezt kezelni, örülnék, ha maradnál.
A hangminőségre tett megállapításod meglepő, gondolom ugyanabban a készülékben van a kártya. Telekom hálózaton megyünk, azonosnak kell lennie a Telekommal. Ez alól kivétel lehet az olyan eset, ahol a 4G hang kell mindenáron, de már csak 1-2 hónap és nekünk is lesz. -
NFT2
junior tag
-
4Grider
nagyúr
Felsőörsön van a legközelebbi.
Telekom bázisok -
ajapi
tag
A váltás számhordozással 4 munkanap alatt perfektül ment. Telekom térereje a várttal ellenetétben viszont a másik kettőnél sokkal gyengébb, és a Digiéhez hasonló. (Balatonalmádi)
-
4Grider
nagyúr
válasz
Bizony, hangminőségben különbség van a VoLTE (4G) és a Netfone-nál elérhető 3G, de főleg 2G között. Autóban valószínűleg az utóbbit tapasztaltad, mert ugye az utak egy részén nincs 3G, csak 2G vagy 4G.
A pénteken leadott rendeléseddel maximum tegnapelőtt találkoztak, tegnap pedig már reklamáltál. Neked tényleg a Telekom és Vanda való, semelyik másik cég, mert azok emberekkel dolgoznak. A számhordozás bizony új előfizetés, nem meglévő megtartása. -
xcsabo
senior tag
válasz
Sajna manapság mindenhol ez a hozzáállás. Nem tanulságos az írás. Köszi. Pont a váltson gondolkodtam, de ezek után nem biztos, hogy ide jövök.
-
tarbela777
tag
Üdv mindenkinek!
Úgy gondoltam megosztom a Netfone tapasztalataimat, hátha segít azoknak, akik váltáson gondolkodnak. Nagyjából egy hónapja döntöttem úgy, hogy áthozom ide az egyik előfizetésem, kipróbálom. A Netfone + Digi kombináció (Netfone korlátlan beszélgetés+ Digi 50GB net 3.990 Ft-ért elég vonzó ajánlat). Le is adtam neten a rendelést + egy készüléket is kértem részletre. Másnap már vissza is hívtak, kértek egy közüzemi számlát így nem kellett kaukciót fizetnem. Az áthozni kívánt előfizetés Telekomos volt. Elindították a számhordozást. Közben úgy döntöttem, hogy nem kérem a telefont, így azt lemondtam. Ekkor ért az első meglepetés, hogy kértek 2.990 Ft kaukciót. Kicsit furcsa volt, hogy új ügyfélként telefont veszek részletre akkor nincs kaució, telefon nélkül pedig van. Nem értem a logikát. Úgy voltam vele, hogy ennyi belefér. Számhordozás probléma nélkül megtörtént. A szolgáltatás hangminősége közepes, a Digi, Telekom sokkal jobb. Autóban, Bluetooth kihangosítóval sajnos katasztrofális, a hívott fél nem érti amit mondasz és te is csak nehezen, amit a másik fél. Diginél, Telekommnál nem tapasztalok ilyen problémát, kihangosítva is jó a minőség. Én a cégesTelekomos előfizetést használom kihangosítóval az autóban, így nekem ez belefér. Utcán, zárt térben mindenhol hozza az érthető minőséget, de aki autóban kihangosítóval használná, annak nem ajánlom.
A másik probléma, hogy az alábbi történés miatt úgy érzem, az új ügyfelek megszerzése fontosabb, mint a már meglévők megtartása. A nagyobbik fiamnak is akartam egy előfizetést számhordozással, telefonnal együtt. Pénteken délután leadtam a rendelést, azóta nem kerestek, még egy visszajelzést sem kaptam legalább e-mailben. Bezzeg új előfizetőként a rendelést követő másnap már hívtak is.
Tegnap délután felhívtam az ügytélszolgálatot. 15 perc várakozást követően egy hölgy kissé kioktató stílusban közölte, hogy még csak pár nap telt el a rendelés óta, ne aggódjak, legyek türelemmel néhány napig. Kérdeztem, mi az oka, hogy péntek délután leadott rendeléssel kapcsolatban még kedd délután sem kapok semmi információt.? A válasz ismét ugyan az, legyek türelemmel még néhány napig.
Most ez a türelem nálam elfogott, írtam egy e-mailt, hogy törlöm a rendelést. Nem telt el 10 perc, jött a válasz:Megkérdezhetem mi történt? Miben tudok segíteni?
Hirtelen nagyon fontos lettem. Ezek után úgy döntöttem, hogy a már náluk lévő előfizetésem is elhozom, ha már most ennyire nem vagyok fontos a szolgáltatónak, mi lesz később?
Az olcsó húsnak híg a leve érzés miatt inkább lépek a Netfone Telecom-tól. -
Pxs
aktív tag
Nemrég tartozás miatt felmondott havidíjas Telekom előfizetés után közvetlenül lehet hűségidő nélkül korlátlan net + beszélgetéses SIM-et igényelni itt?
-
sifarr
senior tag
válasz
spartan44 #811 üzenetére
Válasszuk ketté a kérdésed, igényed.
1. A lassú vezetékes net helyett kénytelen vagy mobilos megoldást keresni.
Erre a Netfone nem hiszem, hogy jó. A túlzottan nagy adatforgalom problémát fog okozni.
Erre egy adatcsomag lehet a megoldás. Mivel olcsón akarod megúszni, ezért mindenképp valami flottás megoldás lehet a célravezető. Ebben a topicban érdemes érdeklődnöd.2. A korlátlan beszélgetésre jó a Netfone. Az okostelefonos adatigényed szerint választhatsz csomagot.
Összefoglalva: két előfizetéssel tudod megoldani az igényed. Egyiket (adat) routerben, másikat a mobilban használva.
-
spartan44
tag
Sziasztok!
De jó, hogy rátaláltam erre a topikra, mert egy kis segítséget szeretnék kérni, ugyanis tanácstalan vagyok.
Egy olyan ügyben szeretnék érdeklődni, hogy lassan esedékes lesz nálam egy komolyabb váltás. Jelenleg ugyanis Domino Fix feltöltőkártyám van, valamint egy DIGI-s kártya. Egyelőre mind a kettővel meg vagyok elégedve, de szeptembertől olyan szolgáltatásra lesz majd szükségem, ami ad korlátlan beszélgetést és mobilnetet is. Utóbbi talán még fontosabb is, mint előbbi. Ugyanis sajnos ahol lakom, nem tudják behúzni az optikát (arra hivatkozva, hogy főút mellett lakok és a bekötéskor megsérülhet a kábel), így jelenleg nagyon gyenge internetet használok. A DIGI Mobil is kb. azonos sebességgel megy sajnos, plusz az a 30 GB sem lenne elég egy hónapra, ha gyors lenne. Ha kell a gyors net, a Telekom alkalmazásban szoktam 1-3 napig szóló korlátlan netbővítőt vásárolni, csak hát az meg eléggé költséges dolog.
Ebből adódóan az igényt a gyors internetre a mobilnettel fedezném a későbbiekben. LG 4K TV, PS5, HBO Go, YouTube, esetleg Netflix célokra használnám.
A Netfone-nal már szemezgetek ideje, viszont a napokban belefutottam egy véleménybe, ami kicsit most kiábrándított. A vélemény írója szintén hasonló célok miatt igényelte a korlátlan csomagot, amit aztán rövidesen fel is mondtak neki, arra hivatkozva, hogy túl sokat használt fel a korlátlan mobilnetből.
Mivel nekem is hasonló célra kellene elsősorban a csomag, így ez ügyben szeretnék érdeklődni, hogy kinek mi a tapasztalata a mobilinternettel? Nem azt mondom, hogy most én havonta 200-300 gigákat akarok letölteni, de pl. egy átlagos játék PS5-re is 15-20 GB-ról indul...ami a jelenlegi internettel, amit használok, talán lejön 3-4 nap alatt, ha non-stop megy a letöltés és senki más nem használja a hálózatot rajtam kívül és én sem csinálok mást, csak várom, hogy leszedje.Van közületek olyan, aki hasonló célokra használja a korlátlan csomagot és ha igen, mi a tapasztalata?
Előre is köszönöm a választ/segítséget! :) -
MadMancs
veterán
-
Tegnap este megtörtént a számhordozásom. Nézegettem este, hogy Edge meg 3G van, de eléggé döcög. Gondoltam otthon biztos nincs térerő. Reggel kelek fel, 4G meg 4G+. Na mondom kellett egy kis idő hogy össze simuljon a telefon meg a simkártya biztos
Erre az első hír ami szembe jött, hogy volt valami hálózati para.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest