Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TrueGooner
üzenetére
még is milyen szolgáltató ez?
MVNO, vagyis saját hálózattal nem rendelkezik. Alapesetben a Vodafone hálózatot használja, de vannak olyan díjcsomagjai, amik Telekom hálózaton működnek. -
válasz
StarKiller89
üzenetére
Amikor én intéztem hordozást, a Yettel megugrotta a 2 napos határidőt. Nem lehetetlen az, csak akarni kell egy kicsit.
-
válasz
orbangeza90
üzenetére
Szerintem az NMHH-hoz érdemes lenne továbbítania az esetet. Valószínűleg lájkolnák ők is.
-
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Számomra ez eléggé rontja a megítélést. Náluk is vannak, akik egyenlőbbek a többieknél?
-
-
Nekem most lenne számlareklamációm, de csak munkaidőben van ügyfélszolgálat, ami egy kicsi zavaró így.
-
A szó, amit keresel, az oligopólium. Még a Wikin is írja, hogy törvénytelen, de többnyire jövedelmező lehetőség az oligopolisták számára a kartellezés. És az elmúlt 20 év erősen gyanússá teszi, hogy élnek is ezzel a lehetőséggel. És így a vásárlók szívnak.
-
Én személyesen nem tudom, mert az én szokásaimnak elég egy Telenoros feltöltőkártya, meg mellette van egy Digis SIM 500-ért, hogy legyen mobilnet. Ott még a percdíj is kedvező, ha olyan számot kell hívni, ahol lényegtelen, hogy milyen számról hívom.
A feleségem viszont meg van vele elégedve, ő elég sokat beszél rajta. -
Megjött az első számlám, ránéztem a hívásrészletezőre. A másik topikban állandóan fikázták a Digit, hogy hogyan számláz, itt a hívásrészletező vicces egy kicsit. A mértékegységből derül ki, hogy egy-egy sor az éppen hívás, sms vagy netforgalom.
De ez csak ilyen apró megjegyzés, a szolgáltatás megy flottul, a számla is teljesen világos. Már csak az kell, hogy valahol lehessen követni a netfogyasztást, esetleg egy appban, és minden tökéletes lesz.
-
Le a kalappal az ügyfélszolgálat előtt. Tarifacsomagot akartam váltani, beszélek az ügyintézővel, mondja, hogy továbbkapcsol. Ment a zene kb 1-1,5 percig, majd beleszól a hölgy, hogy most nem tudja kapcsolni az illetékes kollégát, rögzítette a kérésemet és vissza fognak hívni. És nem kellett negyed- vagy fél órát hallgatnom a zenét.
És valóban vissza is hívtak. -
-
Megjöttek a SIM kártyák, megvan a hordozási ablak is, eddig gördülékenyen megy minden.
Kérdésem is lenne:
Itt van emelt díjas SMS vagy hasonló szolgáltatás? Vagy itt nem kell ilyen lehúzásoktól tartani? -
Elkezdtem a megrendelést az oldalatokon. De ha több számot hoznék át számhordozással, azt hogy tudom megoldani?
-
A Standard csomagnál mennyi net van benne? És mennyi kerül a plusznet?
-
Azt megkérdezhetem, miért van egy csomó Netfone hirdetés a Fb-on. Mind különböző személyektől, vállalkozásoktól. Az előfizetéssel együtt egy franchise rendszerbe is belépnek a felhasználók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest