- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeLa87
aktív tag
válasz
tarbela777 #6268 üzenetére
Szuper! Köszönöm szépen!
Gondoltam előszőr hűség nélkül kipróbálnám.
-
trec12
addikt
válasz
tarbela777 #6079 üzenetére
Már július vége talán. Nem csodálkoznék ha az sem....
-
sfefe
addikt
válasz
Ja látom ...
-
4Grider
félisten
válasz
Amit össze-vissza hadoválnak, még az sem kizárt, hogy a küf pont hogy Netfone partner lesz...
-
martonl
senior tag
válasz
tarbela777 #5928 üzenetére
Értem, sajnos ha valaki mozdulni akar KÜF-ben új előfizetést kötni vagy akár díjcsomagot váltani, az nem lehetséges. Sok sikert a Netfone-nál.
-
martonl
senior tag
válasz
tarbela777 #5920 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy miben jobb számodra a Netfone, mint a meglévő (lezárt) KÜF díjcsomag használata?
-
StarKiller89
senior tag
válasz
tarbela777 #5877 üzenetére
nekem másfél éve 5000 forint volt, de 6 hónap utána visszakaptam, érdeklődj és leírják pontosan mennyi az annyi...
-
zagloba
aktív tag
válasz
tarbela777 #4481 üzenetére
Én nem fizettem!
-
NFT2
junior tag
válasz
tarbela777 #818 üzenetére
Szia, megtennéd, hogy magánban elküldöd a nevedet, meg szeretném nézni mi történt pontosan. Sajnos (illetve nem sajnos) a hétfő-kedd kemény időszak, mert a pénteki maradék és a hétvégi megrendelés feldolgozása miatt ilyenkor van csúszás. Igyekszünk ezt kezelni, örülnék, ha maradnál.
A hangminőségre tett megállapításod meglepő, gondolom ugyanabban a készülékben van a kártya. Telekom hálózaton megyünk, azonosnak kell lennie a Telekommal. Ez alól kivétel lehet az olyan eset, ahol a 4G hang kell mindenáron, de már csak 1-2 hónap és nekünk is lesz. -
4Grider
félisten
válasz
Bizony, hangminőségben különbség van a VoLTE (4G) és a Netfone-nál elérhető 3G, de főleg 2G között. Autóban valószínűleg az utóbbit tapasztaltad, mert ugye az utak egy részén nincs 3G, csak 2G vagy 4G.
A pénteken leadott rendeléseddel maximum tegnapelőtt találkoztak, tegnap pedig már reklamáltál. Neked tényleg a Telekom és Vanda való, semelyik másik cég, mert azok emberekkel dolgoznak. A számhordozás bizony új előfizetés, nem meglévő megtartása. -
xcsabo
senior tag
válasz
Sajna manapság mindenhol ez a hozzáállás. Nem tanulságos az írás. Köszi. Pont a váltson gondolkodtam, de ezek után nem biztos, hogy ide jövök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest