- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jose999
senior tag
válasz enginev3.0 #1348 üzenetére
Az ügyfélszolgálatuk nagyon patent
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
jose999
senior tag
válasz enginev3.0 #1346 üzenetére
Ez jó kérdés, eléggé új még a 'vezetékes' net náluk.. De egyáltalán nem elképzelhetetlen... (Biztosan válaszolnak..)
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
jose999
senior tag
Nem kifejezetten csak a beszéd/hívás minőség a lényeg, hanem hogy legyen egyszerre net és hívás.. Most jelen esetben ha valaki netezik és nincs 3G (ne adj isten dolgozik vele) és jön egy hívás, ugrik a net... Vagy ez van, vagy az..
[ Szerkesztve ]
-
jose999
senior tag
válasz #90184448 #1277 üzenetére
Dehogynem igaz... Ezt írtam... "Ha mégis úgy döntöttél anno, hogy hűséget kötsz, itt is ugyanannyi a kenyér 1 évig ;) nekem maradt az ára" tehát itt is garantált egy évig az ár, mint a másiknál, ugyanazokkal a feltételekkel (1 év hűség). Viszont ha nem tetszik, nem kötelező a hűség. Bármikor el lehet menni,ha találsz jobbat, olcsóbbat. A másiknál nem.
[ Szerkesztve ]
-
jose999
senior tag
válasz #76055552 #1275 üzenetére
A CBA boltja (KÜF) viszont megköveteli, hogy egy évig csak ott vehetsz kenyeret. Ha máshol olcsóbb lesz idővel, vagy finomabb lisztből készül, akkor is! A spar (netfone) nem. Ha nem tetszik a liszt, amiből van a kenyér, vagy drága, mehetsz. Ha mégis úgy döntöttél anno, hogy hűséget kötsz, itt is ugyanannyi a kenyér 1 évig ;) nekem maradt az ára.
-
jose999
senior tag
Én ezt nem értem. Van itt olyan, aki nem olyan egyedi előfizetői szerződést kapott, mint amire akart szerződni? Nem hinném... Neten kiválasztottam, felhivtak, egyeztettünk telefonon, kaptam emailt, amiben az állt, amit kértem és amit mondtak is, hogy kapom... Azóta sem változott...
-
jose999
senior tag
válasz #96954208 #952 üzenetére
Hát az igazság az, hogy 12.000-ért én sem váltottam volna.. A 8990 nekem megfelelt, 2 számunk ott is van, a harmadikat is terveztem de ennyiért nem éri meg (kizárólag a korlátlan netes csomag játszik... Amúgy érdekes, a többi csomag ára maradt...)
-
jose999
senior tag
Szia! A honlapon úgy látom, megváltozott a lakossági korlátlan beszélgetés/korlátlan net csomag ára, 8990 Ft-ról 11990-ra. Ez érinti a már meglévő, hűségnyilatkozat nélküli előfizetőket is, vagy csak az újakat?
-
jose999
senior tag
Upc 120 perc lebeszélhetőség/korlátlan net 5990-ért azért tényleg nem volt rossz ajánlat vezetékes szolgáltatás mellé, míg be nem kebelezte a Vodafone...
Amúgy a hazai MVNO szolgáltatók (már nem létező) többségének ha megnézitek nem ez volt a fő profilja... Upc, Tesco, Lidl stb) lehet ez is számít.Az viszont igenis jó kérdés קובלאג ', hogy a kimondottan mobil szolgáltatók miért ilyen pofátlanul drágák (bár nem engem kérdeztél )
-
jose999
senior tag
Szia! Igen, ilyen egyszerű a megrendelés. :) annyi még talán, hogy utána vissza hívnak egyeztetni. A költség az 1350 Ft, új sim kártya lesz, amit futár visz.
Hagyd...ha vissza olvasol, láthatod, butaságokat beszél, érthetetlen stílusban. Nem kell foglalkozni vele. Próbálkozott mással is, sikertelenül. Nem kell válaszolni neki.
[ Szerkesztve ]
-
jose999
senior tag
-
jose999
senior tag
válasz #75114240 #607 üzenetére
De, keresse itt. Sőt.. Lehet, hogy csalódás lesz számodra, de nyártól lesznek is ezek a számodra 'irreális' szolgáltatások itt is. Sőt. 5G is. Maximum te nem használod. Mi meg majd örülünk neki, hogy fejlődik a cég, ahova fizetünk!
[ Szerkesztve ]
-
jose999
senior tag
Én úgy tudom, az átvevőt terheli a felelősség ilyen esetben. Valamint ha jól emlékszem 72 óra elteltével ködbérre is jogosult tőlük az ügyfél...
-
jose999
senior tag
Én pont emiatt jöttem el a Vodafonetól..az ügyfélszolgálat... Vodafone (volt upc) hosszabbítás múlt héten : jön az email hogy lejárt, hosszabbítsak.. Mondom ok.. Felhivtam őket, menü kivalasztva.. 29 percig zenélt az automata és mondta, hogy milyen fontos vagyok nekik... Aha... Leszarnak kB... De más tv itt helyileg nincs ha meg nincs rablánc, drágább...
VoLTE és olyan csomag, amiben korlátlan a net és a beszélgetés 50-100 akármennyi perc hiányzik nagyon a Netfonetól valóban... Nagyon sok ismerősöm jönne, ha lenne ilyen...[ Szerkesztve ]
-
-
jose999
senior tag
Szia!
-Belépési díj nincs. (A kártyát futárral küldik, azt fizeted (1350 Ft) kaució más kérdés, ELVILEG ha előfizetéses számot hozol át, vagy bankszámla + közüzemi van, NINCS. Azért elvileg, mert nekem csak bankszámla kivonat volt, nem előfizetéses számot hoztam, és egy fillért nem kértek)
-a szám a Te neveden lesz. A Tiéd. Ez nem flotta!
-Hűség csak díjcsomag/sim vásárlása esetén nincs. Ha készülék is kell, más tészta.Remélem segítettem. (ha hibáztam, javítsatok!)
[ Szerkesztve ]
-
jose999
senior tag
válasz SomodiFeri #451 üzenetére
Ezt már kérdeztem én is tőlük, a válasz :
"Az e-sim és multisim szolgáltatás előreláthatólag nyárra kerül bevezetésre. A 4G lefedettség már működik, az 5G pedig idei évben lesz bevezetve."
-
-
jose999
senior tag
válasz Kronos3000 #419 üzenetére
"az itteni és a máshol is olvasott negatív tapasztalatok, meg az egyéb anomáliák"
Felsorolnád őket?
-
jose999
senior tag
válasz madbutcherh #412 üzenetére
Nekem azt válaszolták, mikor kérdeztem, hogy nyárra lesz applikáció... Addig 1250
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest