- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spartan44
tag
Sziasztok!
De jó, hogy rátaláltam erre a topikra, mert egy kis segítséget szeretnék kérni, ugyanis tanácstalan vagyok.
Egy olyan ügyben szeretnék érdeklődni, hogy lassan esedékes lesz nálam egy komolyabb váltás. Jelenleg ugyanis Domino Fix feltöltőkártyám van, valamint egy DIGI-s kártya. Egyelőre mind a kettővel meg vagyok elégedve, de szeptembertől olyan szolgáltatásra lesz majd szükségem, ami ad korlátlan beszélgetést és mobilnetet is. Utóbbi talán még fontosabb is, mint előbbi. Ugyanis sajnos ahol lakom, nem tudják behúzni az optikát (arra hivatkozva, hogy főút mellett lakok és a bekötéskor megsérülhet a kábel), így jelenleg nagyon gyenge internetet használok. A DIGI Mobil is kb. azonos sebességgel megy sajnos, plusz az a 30 GB sem lenne elég egy hónapra, ha gyors lenne. Ha kell a gyors net, a Telekom alkalmazásban szoktam 1-3 napig szóló korlátlan netbővítőt vásárolni, csak hát az meg eléggé költséges dolog.
Ebből adódóan az igényt a gyors internetre a mobilnettel fedezném a későbbiekben. LG 4K TV, PS5, HBO Go, YouTube, esetleg Netflix célokra használnám.
A Netfone-nal már szemezgetek ideje, viszont a napokban belefutottam egy véleménybe, ami kicsit most kiábrándított. A vélemény írója szintén hasonló célok miatt igényelte a korlátlan csomagot, amit aztán rövidesen fel is mondtak neki, arra hivatkozva, hogy túl sokat használt fel a korlátlan mobilnetből.
Mivel nekem is hasonló célra kellene elsősorban a csomag, így ez ügyben szeretnék érdeklődni, hogy kinek mi a tapasztalata a mobilinternettel? Nem azt mondom, hogy most én havonta 200-300 gigákat akarok letölteni, de pl. egy átlagos játék PS5-re is 15-20 GB-ról indul...ami a jelenlegi internettel, amit használok, talán lejön 3-4 nap alatt, ha non-stop megy a letöltés és senki más nem használja a hálózatot rajtam kívül és én sem csinálok mást, csak várom, hogy leszedje.Van közületek olyan, aki hasonló célokra használja a korlátlan csomagot és ha igen, mi a tapasztalata?
Előre is köszönöm a választ/segítséget! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- PlayStation 5
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16 GB (2x8 GB) G.SKILL AEGIS 3200 MHz
- Bontott 0perces STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest