- Milyen okostelefont vegyek?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Annyival talán jobb, hogy már több mint 1,5 évig használta, és nem változott addig az ára. Szóval én ettől nem félnék. Valamint rájöttem arra, hogy ebből én nem fogok lelki kérdést csinálni. Elmegyek, ha 1 év múlva jobbat ajánl a netfone akkor meg vissza jövök. Szerencsére nem nem jár annyi macerával, hogy akár havi 500 forintért már nem érné meg váltani. Szerintem
-
veterán
Amikor felhívtak, hogy megszűnik a csomagom, és az új csomagok közül választhatok, akkor a hölgy elmondta, hogy az vodafone hálózatosak. És próbáljam ki, mert ha nem megfelelő, akkor találtan rá megoldást. Nem részletezte mit, én nem is kérdeztem, de maga az ügyfélszolgálat tök korrekt volt.
-
veterán
Én nem bántam meg ezt a 16 hónapot, de ez az ügyintézés annyira nem tetszik.
-
veterán
Hát elhagyom a netfone-t. Nem önszántukból, én eddig meg voltam vele elégedve, de felhívtak, hogy megszünik a csomagom, és 2 honapom van. A felajánlott csomagok sokkal drágábbak, mint az új belépőknek elérhetőek, amit viszont nem tartok korrektnek, mert nem én kértem. Annyiért még maradtam is volna ami az oldalon van.
-
veterán
Itt azt olvasom, hogy a mostani csomagok voda alapúak, de egyik barátom is most jött át hozzájuk, és a netes beállítások mégis tcom-osak. Most akkor mivan? :D
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én Telenortól jöttem át, és ott volt VoLTE, de én nem érzem a hiányát. Az én fülemmel van a baj, vagy más oka van?
De persze, igazad van, én nem akarom beosztani senki pénzét, ha valakinek sok a plusz ezer forint akkor sok. Én csupán a jelenlegi gazdasági helyzettel próbáltam kicsit összekötni, és jelenleg én elégedett ügyfélként nem akarok ezer forintért egy fészbukos csoda flottára váltani.xcsabo: mire gondolsz konkrétan? Mármint szerinted, hogy lehetne ezt jobban kommunikálni? (Nem kötekszem, tök őszintén érdekel)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hát srácok, ne értsetek félre, de aki eddig a sparba járt kenyérért, az majd nem fog oda járni, mert drágult? Minden nagyon megdrágult körülöttünk. Nyilván a netfone-ban dolgozó emberek is ugyan abba a boltba járnak vásárolni ahová mi, ők is pénzből élnek. És ha azt akarja a munkaadójuk, hogy ne menjenek el az ott dolgozók, nyilván bért kell emelni. Nem vagyok tisztában a telekommunikációs nagyker árakkal, de túl nagy árrés nem lehetett rajta nekik, ezért tudott olcsó lenni, és eljön az a pillanat, amikor a bevétel már nem fedezi a kiadásokat, és akkor sajnos árat kell emelni. Én azt gondolom, hogy még mindig nem rosszak a csomag árak, nekünk kettő is van a családban, abból az egyiket érinti az emelés, de nem találok jobbat. Én kétszer próbáltam flottát, kétszer meg is szívtam, sőt az egyik miatt, még rendőségre is beidéztek tanúként. Szóval én számomra a flotta nem játszik, de körbe nézve nem flottás előfizetést én nem találok jobbat.
-
veterán
Sziasztok,
eltelt 6 hónap, hogy a netfone-nál vagyok. Továbbra sem tudok egy rossz szót sem szólni, teljesen meg vagyok elégedve a szolgáltatással, nagyon örülök, hogy váltottam. -
veterán
Sziasztok,
Ha készüléket szeretnék venni a meglévő előfizetésemhez, akkor új szerződést kell írni, amitől az új összegbe fog kerülni a havidíjjam? -
veterán
Ú, én ezeket már nagyon régóta közvetlen bankkártyáról fizetem simple-el pl. Nekem kényelmesebb mint az sms, de lehet drágább is, ezt nem tudom, de én mem is használom sokat. Meg hát ki mit szokott meg :)
-
veterán
Ti kaptatok már számlát? Múlt honapban már megjött 5én, most meg még semmi :)
-
veterán
Sziasztok
most már több mint egy hónapja használom a netfone-t. Telenorról váltottam. Nekem eddig csak pozitív tapasztalatom van. A számhordozás, és az ügyintézés simán ment, ami a netfone-t illeti.
Én nem érzékelek a VoLTE-hez képest hangminőség romlást se készüléken, se headset-en. Aminek örülök, hogy nincs VoLTE, hogy nem 0,05mp-em van lenyomni, ha véletlen nem azt hívtam fel, akit akartam
Ami rossz, hogy telefonálás közben nincs net. De szerintem ez túlélhető.
Az internet minősége is kiváló. Kicsit talán lassabb mint a telenoré volt, amit egyébként speedesten kivül nem veszek észre, viszont sokkal stabilabb. Nekem pl a munkahelyre beutókázás közben a telenornál 3-4 helyen simán elment a net, de itt nincs ilyen.
Én bátran ajánlom mindenkinek az eddigi tapasztalatok alapján -
veterán
Tegnap este megtörtént a számhordozásom. Nézegettem este, hogy Edge meg 3G van, de eléggé döcög. Gondoltam otthon biztos nincs térerő. Reggel kelek fel, 4G meg 4G+. Na mondom kellett egy kis idő hogy össze simuljon a telefon meg a simkártya biztos Erre az első hír ami szembe jött, hogy volt valami hálózati para.
-
veterán
Nekem a számhordozásos, sim cserés, sim aktiváláa sorrendjében tud valaki segiteni? Mikor aktiváljam a sim-az oldalon? Bármikor? Éjszaka történik meg a számhordozás. Várjam meg amíg a másikon megszűnik a hálótaz, és akkor rakjam be a netfon-os sim kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest