Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
jose999
senior tag
Szia! Igen, ilyen egyszerű a megrendelés. :) annyi még talán, hogy utána vissza hívnak egyeztetni. A
költség az 1350 Ft, új sim kártya lesz, amit futár visz.Hagyd...ha vissza olvasol, láthatod, butaságokat beszél, érthetetlen stílusban. Nem kell foglalkozni vele. Próbálkozott mással is, sikertelenül. Nem kell válaszolni neki.
-
NFT2
tag
Szia, jose999 jól válaszolt, biztosan nem lesz kaució sem az esetedben. Mivel nincs hűségidő, teljes szabadság van, módosíthatsz, és persze bármikor el is mehetsz tőlünk, de erre az eshetőségre nem számítunk
A lefedettség pontosan azonos a Telekom-mal, mivel a hálózatot tőlük béreljük. Várunk, csatlakozz hozzánk, add le kérlek megrendelésedet a weboldalunkon. -
jose999
senior tag
Szia!
-Belépési díj nincs. (A kártyát futárral küldik, azt fizeted (1350 Ft) kaució más kérdés, ELVILEG ha előfizetéses számot hozol át, vagy bankszámla + közüzemi van, NINCS. Azért elvileg, mert nekem csak bankszámla kivonat volt, nem előfizetéses számot hoztam, és egy fillért nem kértek)
-a szám a Te neveden lesz. A Tiéd. Ez nem flotta!
-Hűség csak díjcsomag/sim vásárlása esetén nincs. Ha készülék is kell, más tészta.Remélem segítettem. (ha hibáztam, javítsatok!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fujifilm X
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- PLC programozás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- További aktív témák...
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
költség az 1350 Ft, új sim kártya lesz, amit futár visz.
A lefedettség pontosan azonos a Telekom-mal, mivel a hálózatot tőlük béreljük. Várunk, csatlakozz hozzánk, add le kérlek megrendelésedet a weboldalunkon.