- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tiédetis #3348 üzenetére
Én nem korlátoznám le magam ennyire 2023-ban, ki tudja mikor mire kell a mobilnet. Amúgy meg 10 mbps a max, de ennél sokszor kevesebb havi 12.000-ért Egyébként meg a fórumtárs azt írta ilyen sebesség mellett tuti felmondaná a szerződést, én csak erre reagáltam. A vodafone egyébként is “acélos” hálózatát minek jobban lebutítani? Az meg külön vicces, hogy “Red Free 5G” Aha!
-
Tiédetis
senior tag
Csak kérdezem: amikor GPRS volt, azzal is tudtunk netezni, aztán 3G-vel is, most nem elég FB-re, olvasgatni, videót nézni (sosem értettem a telefonon nézegetést) 10Mbit/s feletti sebesség? 2mp-el több kell betöltésre?
-
-
-
-
simpley
őstag
Üdv!
Van/lenne a Netfone-nál VoLTE szolgáltatás?
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider #3332 üzenetére
Olcsóbb, mindig mindennel van olcsóbb,
A jobban használhatót nem érdemes elkezdeni újra, folyamatosan visszatérő téma. Az egyetlen amit ki merek jelenteni hogy sokkal jobb, az a Yettel N78-al lefedett területei. De az meg elég karcsú. Telekomot nap mint nap tapasztalom, fej fej mellett van vodával. Yettel 4G, meg hát, ahol fejlesztettek biztos jó, amerre én járok, erőteljesen emlékeztet a GPRS korszakra 😅 Mondjuk 4 hónapja nincs yettelem, de családba 2 hete váltott az utolsó Yetteltől a használhatatlansága miatt. Mert ugyan elindult nálunk is N78, de amint kiment a városból kuka.Szóval továbbra is a jobban használható attól függ hol is vagy.
-
MadMancs
veterán
válasz
#39652832 #3318 üzenetére
Jó persze a Te eseted ritka eset, spec. Így valóban jó megoldás.
Én se szeretem a flottákat (ahol van tagdíj, nem szolgáltatóval szerződik ember stb) . De az ilyen flottákkal mint amit pl itt ajánl 4Grider , azzal mi a baj? Igazából semmi kapcsolatod a flottával, csak annyi hogy az ő tarifacsomagjukat használod, minden más ugyanaz mintha publikus tarifacsomagra szerződnél. -
VGNGR
senior tag
válasz
#39652832 #3320 üzenetére
Szuper, hogy 20 ezerért van előfizetésed, de ez itt kb. senkit sem érdekel, maximum téged. Légyszives fáradj a telekomos fórumra, ott spammald, meg offold szét a topikot. Ide netfone-os infókért járnak az emberek, nem egy öntelt telekomos ömlengéseit olvasni. 20-ból 15 hozzászólást generálsz, aminek 0 azaz nulla információtartalma van az idelátogatók számára.
-
-
törölt tag
válasz
MadMancs #3317 üzenetére
Az egyiket apple watchban használom, ha nem viszem magammal a telefonom akkor is elérhető vagyok, tudok telefonálni, zenét hallgatni, apple pay fizetni, stb. Netfone-nál nincs esim az órába. A másik iPad-ben van, ott akár többszáz giga is mehet pl nyaralásnál, de sima hétköznap is kényelmes mert a multisim kártya lehetővé teszi, hogy hotspot megosztás nélkül is lehessen mobilnetet használni, nem kell bénázni hotspottal, ahol a telefon melegszik, jobban merül, szétkapcsol, stb. Az egyebek meg a VoWifi és az 5G, utóbbi tudom nem mindenhol van, de nálam 500-600 mb/s
-
válasz
#39652832 #3308 üzenetére
Én egy évig neteztem úgy, hogy egy régi 4G-s telefonban volt egy Digi-s SIM, állandóan töltőre dugva és hotspot bekapcsolva.
Nyilván nem volt elegáns megoldás, de Szentendre hegyoldalon csak a diginek és a vodának volt rendes adatforgalma (ritka, de van ilyen), a Telekomnak 2G térereje sem nagyon, és az akkor még Telenornak is csak gyenge 3G-je volt, de a legkisebb adatforgalmazásra visszaesett 2G-re.
Az utcában nem volt semmilyen vezetékes szolgáltatás.Valami 1300 Ft volt havonta.
-
törölt tag
válasz
donjohnson #3306 üzenetére
Ezt úgy hívják hogy kókányolás.
-
csacsi67
addikt
nekem orába kell nem routerbe .
-
Pro Shop
csendes tag
Lesz Esim a netfone szolgáltatásai közt is. Tudja valaki mikor érkezik? Lehet multisim is jön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus rog strix scar17 (2023) RTX4080 gamer laptop + laptop hűtő
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest