- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGNGR
senior tag
válasz
#39652832 #3427 üzenetére
Fantasztikus ember vagy, hogy felhívtad eme remek lehetőségre a topik látogatók figyelmét. Nagyon szépen köszönöm minden kedves netfone-os társam nevében. Ha úgy döntök, hogy telekomra váltok mindenképpen imáimba foglalom majd a nicknevedet, hogy ilyen szuper tanácsot adtál és azt is köszi, hogy mindig van mit olvasni ebben a topikban!
Köszi mégegyszer!
-
Tiédetis
senior tag
válasz
#39652832 #3427 üzenetére
Ezzel kellett volna kezdened. Nem idejönni és szidni a konkurenciát és megpróbálni elszipkázni az ügyfeleket, nyiss magadnak erre önálló topicot.
Van egy intézmény, ahova 5 év is kevés volt, hogy olyan eszközöket telepítsenek, amit kértünk. A wandájuk meg maga a parókatépegetőszarság. -
-
MadMancs
veterán
válasz
#39652832 #3413 üzenetére
Nem az 1 előfizetés.
Nekem 3 külön előfizetésre van szükségem 3 különböző hívószámmal. Mivel ha engem keresnek ne asszonynál csörögjön és fordítva. Illetve privát és üzleti számom se jó ha egy.Ha nekem ezt megoldod Telekomnál 20000Ft alatt, leborulok előtted. Ha nem, akkor jobb ha befejezed:
2 db Korlátlan beszéd és 50Gb net,
1db Korlatlan beszéd és 4Gn net.
1db minimum 1000/300mbps sebességű optikai internet.
1db DVB-C technológiájú 121 csatornával rendelkező TV szolgáltatás.
1db vezetékes telefonKöszönöm.
-
MadMancs
veterán
válasz
#39652832 #3408 üzenetére
Van, de a 3 mobil előfizetésem + FTTH gigabites net + TV + vezetékes telefon együtt pont annyi mint neked az 1 előfizetésed.
Melyikünk is jár jobban?
-
MadMancs
veterán
válasz
#39652832 #3398 üzenetére
Manapság elég kevés az kétkezi munkás ember (Magyarországon) aki ki tud feleslegesen adni havi 16000Ft-ot adni ami évente már 192000Ft.
De egyszerűen nincs is rá igény (Nem sok van olyan mint Te). Otthon legtöbbször van vezetékes net, útközben meg..
Akinek meg sok a felesleges pénze, vagy nincs vezetékes alternatíva, keres máshol valóban. De egy, szolgáltató nem arra fog alapozni, hanem arra amire igény van.
Meg fogsz lepődni, de a 100perc 20Gb és a Korlátlan + 20Gb a 2 legnépszerűbb csomag. Én mielőtt szerződök ha nem egy konkrét elképzeléssel keres meg ügyfél (néha még akkor is), felmérem mire használja mobilnetet általában, mire is lehet szüksége. Nagyon ritka akinek egyáltalán a 20Gb is elfogy.
Tudod mire jó a korlátlan mobilnet? Hogy lehúzzák az olyan ügyfeleket akik kevésbé tájékozottak mi mire elég. Jó persze van kb 1% aki tényleg ki is használja. És van kb mégegyszer 1% akinél e-pénisz méregetés miatt van hogy elmondhassa: KORLÁTLAN VAGYOK.
Biztosítás. Már bocsi, de sokkal fontosabb mint nyamvadt net. Ha azon múlna előbb szüntetném meg mobilt.
Csak ha pl leég a házam, én felújítom biztosításból. Ha neked ég le, majd megnézed neten mennyi lett volna ha lenne. -
MadMancs
veterán
válasz
#39652832 #3361 üzenetére
Egyet értek. Netto hazugság.
És ugyanígy router gyartóknál is. Nagyon sok 5G-s konteos emberrel kerültem már vitába hogy a routeren található 5G lednek semmi köze az általuk halálosnak ítélt 5G hez. Egyik 5Ghz másik 5. generációs mobilhálózat.
De megint elmentünk nagyon offba.
-
MadMancs
veterán
válasz
#39652832 #3352 üzenetére
Free valóban nem 5G képes.
Bár vásárolható hozzá Gigaboost 24 ill 73 órára amivel az lesz, de addog 10/10 limit sincs. A neve becsapós. Red Free 5G. Ez arra utal hogy 5Gb adat osztható vele.
Ez amúgy a halálom mikor mindent is rövidítenek. 5Gb, 5Ghz, sokan mind simán 5G nem írják.
-
válasz
#39652832 #3355 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy a RED áráért lehetne gyorsabb is, hogy ne csak a hagyományos mobilos alkalmazásra legyen jó.
Ezért van itt a netfone, hogy az országos átlagban lassabb mobilnetet megkapjuk olcsón.
Aki nem akar azért sokkal többet fizetni, hogy öt emberrel meg tudja osztani a mobilnetet, vagy azért, hogy nagy file-okat töltögethessen gyakran, az itt megtalálja, amit keres. -
Tiédetis
senior tag
válasz
#39652832 #3349 üzenetére
Bocs, árulj már el valamit kérlek! Te miért vagy itt szapulni a mindenki mást is? Szerintem senki nem kíváncsi itt arra hájpolásra, amit végzel. Vagy ennyire ..... (ha befejeztem volna a mondatot, tuti kapnék érte tiltást)
--------------------
Bici: na végre van még rajtam kívül, aki még él az "alacsony" net mellett
-
MadMancs
veterán
válasz
#39652832 #3318 üzenetére
Jó persze a Te eseted ritka eset, spec. Így valóban jó megoldás.
Én se szeretem a flottákat (ahol van tagdíj, nem szolgáltatóval szerződik ember stb) . De az ilyen flottákkal mint amit pl itt ajánl 4Grider , azzal mi a baj? Igazából semmi kapcsolatod a flottával, csak annyi hogy az ő tarifacsomagjukat használod, minden más ugyanaz mintha publikus tarifacsomagra szerződnél. -
VGNGR
senior tag
válasz
#39652832 #3320 üzenetére
Szuper, hogy 20 ezerért van előfizetésed, de ez itt kb. senkit sem érdekel, maximum téged. Légyszives fáradj a telekomos fórumra, ott spammald, meg offold szét a topikot. Ide netfone-os infókért járnak az emberek, nem egy öntelt telekomos ömlengéseit olvasni. 20-ból 15 hozzászólást generálsz, aminek 0 azaz nulla információtartalma van az idelátogatók számára.
-
-
válasz
#39652832 #3308 üzenetére
Én egy évig neteztem úgy, hogy egy régi 4G-s telefonban volt egy Digi-s SIM, állandóan töltőre dugva és hotspot bekapcsolva.
Nyilván nem volt elegáns megoldás, de Szentendre hegyoldalon csak a diginek és a vodának volt rendes adatforgalma (ritka, de van ilyen), a Telekomnak 2G térereje sem nagyon, és az akkor még Telenornak is csak gyenge 3G-je volt, de a legkisebb adatforgalmazásra visszaesett 2G-re.
Az utcában nem volt semmilyen vezetékes szolgáltatás.Valami 1300 Ft volt havonta.
-
csacsi67
addikt
válasz
#39652832 #3298 üzenetére
sms nincs az fizetös belföldön korlátlan net plussz beszéd külföldön 5 giga , használható multi van 5G van vowifi van szám nem a tiéd ,telefont nem tudsz venni kb ezen a hét végen beszélek az illetövel kb 3000 tagjuk van. nincs semmi belépés meg külön költség. Én ilyet használok a multi miatt. Zárt flotta ezért nemirok semmit de egyszerü a bekerülés,segitekdenem s vagyok Magyarországon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest